NECROPHAGIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- Duban
- weteran forumowych bitew
Głos na 'Divine...' bez głebszego zastanawiania... ot, tak po prostu... ostatnie co słyszałem to Goblins i mimo, że było nieco inne, to zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie.
A, no zapomniałem o 2 DVD, czyli Nightmare Scenarios i Necrotorture + Sickcess... To pierwsze chyba lepsze, bo koncertowy 'Necrotorture' przemawia do mnie na jakieś 60%, a przy 'Sickcess' raz ziewałem, raz lałem ze śmiechu...
A, no zapomniałem o 2 DVD, czyli Nightmare Scenarios i Necrotorture + Sickcess... To pierwsze chyba lepsze, bo koncertowy 'Necrotorture' przemawia do mnie na jakieś 60%, a przy 'Sickcess' raz ziewałem, raz lałem ze śmiechu...
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Einherjer
- zaczyna szaleć
Od paru dni slucham ciagle Holocausto De La Morte -- stwierdzam ze ten album jest rownie zajebisty jak Season Of The Dead, a moze i lepszy. Solidny rozpierdol, do tego chore dzwieki, wrzaski, ryki, zgrzyty itepe itede, masaaaaaakraaaaaaaaaa!
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: NECROPHAGIA
Necrophagia rządzi. Głos na 'Season Of The Dead', bo to była pierwsza, którą słyszałem i mam do niej sentyment, ale w gruncie rzeczy każda ich płyta jest zajebista. Na początku 'Harvest Ritual Volume I' wydawała mi się zbyt...przystępna, ale z czasem polubiłem ją tak samo jak poprzednie.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Necrophagia - Harvest Ritual vol.1
Ostatnimi czasy dość mocno katowałem "Divine Art of Torture" żeby zrozumieć fenomen płyty, która zbierała wszędzie bliskie maksa noty i nic z tego, nie ma szansy wejść - całkiem sporo niepasujących nowomodno-core'owych (?) riffów, cepeliane i niezbyt frapujące partie klawiszowe gościa z Sigh, w tytułowym kawałku nawet jakieś hejvi metalowe patenty powrzucane nie wiadomo po co, wokalnie Killjoy miejscami brzmi jak parodia mistrza Maniaca, klimatu też specjalnie nie idzie się doszukać, do tego odrzucająca pretensjonalna horror otoczka... Nawet jeżeli odczuwam podskórnie że to jako całość rzetelna muzyka, dość oryginalna, to i tak chyba postoję, choćby w kącie.
Yare Yare Daze
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: Necrophagia - Harvest Ritual vol.1
Fajna płyta, ale i tak pierwsze dwie najlepsze.
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Przeczytałem na myspace, że nowy stuff ma wyjść w tym roku... w halloween.
W chuj czekania
.
Czuję, że trzeba będzie dziś pokatować "Holocausto..." i "Black Blood...". Rzeczy nagrane z Anselmo najlepsze - te riffy i klimat rozpierdalają, fukk.
W chuj czekania

Czuję, że trzeba będzie dziś pokatować "Holocausto..." i "Black Blood...". Rzeczy nagrane z Anselmo najlepsze - te riffy i klimat rozpierdalają, fukk.
- wombat
- zaczyna szaleć
LONDON 13 DEMON STREET!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
In a world of compromise...some don't
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Niestety nie zachwyca :/.