DEVOURMENT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- kosteq
- zaczyna szaleć
Zupełnie nie w moim guście... swego czasu zapodałem tutaj wideo z jednego z ich koncertów... ubaw po pacy, gitarzysta robił jakieś przysiady, fan pod sceną udawał Godzillę, czy chuj wie co 

Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
-
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
Re: DEVOURMENT
na myspace sa dwa kawalki z nowej plyty, ktora jest do kupienia od 29.05
walki bardzo konkretne - slychac progres, tym razem troche pomieszali i wyszlo zajebiscie( zreszta zawsze im wychodzilo )
walki bardzo konkretne - slychac progres, tym razem troche pomieszali i wyszlo zajebiscie( zreszta zawsze im wychodzilo )
I AM MORBID
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
nowa płyta miażdży przepisowo.Pewnie teraz dośc długo się od niej nie uwolnie, nie to żebym z tego powodu biadolił-hehe. Jedyna drobna skaza to wydanie, bo strasznie nie lubię tekstów na odwrocie plakatu, no ale ostatecznie to drobiazg...
- Mol
- zahartowany metalizator
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Debiut klasyczny wgniata nieziemsko tak samo jak Sik Fuk `Gore Delicious` czy Disordered `Documentaries Of Disgust`
Destroy your life for Noisecore!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Debiut tak, reszta już nie bardzo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nie dramatyzowałbym az tak bardzo, kolejne materiały są w sumie tak samo dobre.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja równiez nie dostrzegam jakiegoś obniżenia formy na kolejnych płytach. Może muzyka tam zawarta nie jest taka przystępna ale warto troche nad nią posiedzieć. Dla mnie fantastyczna załoga, a ubiegłoroczny koncert był jednym z tych które chyba już zawsze będę pamiętał.
-
Przy okazji jak ci masakratorzy wypadają na żywo? potrafią odegrać wszystko tak jak na płycie? Na scenie szaleństwo czy raczej zachowują się dość statecznie? Nie dane mi było ich zobaczyć w akcji więc tym bardziej jestem ciekaw...?
- Self
- rasowy masterfulowicz
Samego występu ich nie widziałem, ale zdjęcia z Brutala rok temu z gitarzystą z głową konia niszczą. :D A sama muzyka dla mnie chujnia straszna, nie rozumiem fenomenu, nie czuję tej muzyki i nie potrafię słuchać dłużej niż pół minuty. Mowa o debiucie, potem nawet nie ruszałem.