HavocHate

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

03-03-2006, 16:07

[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
zgadza się :-D

:znudzony_podwójnie: [/quote]

Jakby to powiedziała Evil_Woman - nie jesteś thrash barbarianem ! ;) [/quote]

nie jestem, mam wysublimowany gust muzyczny :-)
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
mara
rozkręca się

03-03-2006, 17:49

czyli nie nalezysz do Vlad Thrash Commando?

to oczywiscie pisałem ja -stary
Evil_woman30
zaczyna szaleć

03-03-2006, 17:57

No ja w dalszym ciagu nie moge stwierdzic czy to thrash barbarzynstwo,bo mi odsłuch nie działa...szkoda
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
Pi
zaczyna szaleć
Kontakt:

03-03-2006, 17:57

[quote][i]Wysłane przez Vlad[/i]
To jest granie dla ludzi obdarzonych, choć szczątkowym, słuchem muzycznym. [/quote]

ja chcę przy tym "oglądac czarnobiale zdjęcia", to chyba nie mam tego słuchu muzycznego:)
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

04-03-2006, 16:22

[quote] Wysłane przez Vlad
To jest granie dla ludzi obdarzonych, choć szczątkowym, słuchem muzycznym. [/quote]

Oj podpadasz dużej części forum ;)
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: HavocHate

25-09-2008, 12:18

To byly czasy, chyba redakcja Pure Metal to usilnie promowalo a to zwykly 7-ligowy traszyk byl. Zreszta juz nie istnieja jak i Pure Metal. To znak zeby nie podniecac sie gownem bo mozna przestac istniec.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-09-2008, 12:36

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze:To byly czasy, chyba redakcja Pure Metal to usilnie promowalo a to zwykly 7-ligowy traszyk byl. Zreszta juz nie istnieja jak i Pure Metal. To znak zeby nie podniecac sie gownem bo mozna przestac istniec.
muszę się zainteresować tą kapelą - bo jeśli ty twierdzisz, że to 7-ligowy traszyk to znak, że musi być to zajebista kapela
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to całkiem dobra muzyka - wiec płyte mozesz Maria kupic z czystym sumieniem i bez ryzyka - żadna rewelacja, ale dla Thrashers łakomy kasek...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
długopisyyyyyyyyyy

25-09-2008, 12:36

Ty to Maria masz fetysza jakiegoś z tymi - dalszo ligowymi grupami. Wydaje mi się że siększość twojej kolekcji to są właśnie te płyty :)
a tak z innej beczki w ogóle, z mniej ostrej, bo nie wiem czy jest o tym temat, chyba nie ma. Podoba ci się Maria, Richie Blackmere's Rainbow - "Streanger In U All" z 1995 roku? barzdo dobra płyta, z unikalnym klimatem. Plecam! :
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-09-2008, 12:48

Dlugopis. Szacunku troche dla kultu. Poprawiaj mi ta nazwe ale juz!!. Moja 1 kaseta to byla wlasnie RBR "SIUA" od starego dostalem jak mialem 6 lat.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
długopisyyyyyyyyyy

25-09-2008, 12:58

a ja miałem tego kasete przegrywaną, może nadal mam jescze :) wróciłem zmęczony w chuj... ręce mnie bolą, a ty isę czepiasz literówek :wink:
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

25-09-2008, 13:02

Ale co to ma Długopis do tematu??? Do tego lepiej zarzuć "Rising" albo debiut Tęczy - są perfekcyjne.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-09-2008, 13:10

Long Live R'N'R!! \m/ Rising tez wymiata, zresztata kapela poprostu wymiata . Ogromny szacuneczek dla Richiego, ktory gra dalej i gra to, co lubi. Bo np. Taki Ian Gillan to juz do usranej smierci bedzie w parplach odspiewywal te same numery w roznych aranzacjach (choc nie mowie, ze to zly wokalista, bo zajebisty. Slyszeliscie Jesus Christ Superstar?? MIAZGA)
Awatar użytkownika
hcpig

25-09-2008, 13:13

Tak jest, LLR'n'R poniewiera okrutnie. Najsmutniejsze jest to, że dziś ten zespół jest w zasadzie ignorowany, a wielcy "hardrockowcy" gardzą nim jako prekursorem fantasy power metalu.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-09-2008, 13:24

No masz racje, chociaz u mnie w miescie przecpane i przechlane staruchy, z 3ma siwymi wlosami na glowie wciaz bujaja sie do ich muzy :mrgreen: . Swoja droga, moim zdaniem zespol w ktorym przewijaly sie te wszystkie Sabbathowsko-purplowskie osobistosci nagrywal najlepsza muze (bo pod batuta RB :) ). Oczywiscie w DP tez gral, ale tam musial sie liczyc ze zdaniem innych czlonkow, a R to poprostu jego kapela. Pozatym R nagrywalo zawsze najlepsze Ballady. Temple Of The King, czy Rainbow Eyes do dzis przenosi mnie w inny (lepszy :mrgreen: ) swiat.
Awatar użytkownika
hcpig

25-09-2008, 13:28

Dla mnie Rainbow to przede wszystkim świetny klimat w szatach organicznego rock'n'rolla. Pierdolony monument "Stargazer", intrygujący "Gates of Babylon", hiciarski "A Light In The Black" i porywający polotem "Lost In Hollywoood" - to moi faworyci.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-09-2008, 13:29

Husar pisze:No masz racje, chociaz u mnie w miescie przecpane i przechlane staruchy, z 3ma siwymi wlosami na glowie wciaz bujaja sie do ich muzy :mrgreen: . Swoja droga, moim zdaniem zespol w ktorym przewijaly sie te wszystkie Sabbathowsko-purplowskie osobistosci nagrywal najlepsza muze (bo pod batuta RB :) ). Oczywiscie w DP tez gral, ale tam musial sie liczyc ze zdaniem innych czlonkow, a R to poprostu jego kapela. Pozatym R nagrywalo zawsze najlepsze Ballady. Temple Of The King, czy Rainbow Eyes do dzis przenosi mnie w inny (lepszy :mrgreen: ) swiat.

- znam kilku FANATYKÓW Purpli i właśnie solowe dzieła Rycha są uwielbiane przez nich najbardziej...
- w DP Rychu nigdy z nikim sie nie liczył, albo było tak jak on chce, albo ze składu ktoś robił wypad, historia DP to historia konfliktu Ryśka z całym światem :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

25-09-2008, 13:47

Adrian696 pisze:
Husar pisze:No masz racje, chociaz u mnie w miescie przecpane i przechlane staruchy, z 3ma siwymi wlosami na glowie wciaz bujaja sie do ich muzy :mrgreen: . Swoja droga, moim zdaniem zespol w ktorym przewijaly sie te wszystkie Sabbathowsko-purplowskie osobistosci nagrywal najlepsza muze (bo pod batuta RB :) ). Oczywiscie w DP tez gral, ale tam musial sie liczyc ze zdaniem innych czlonkow, a R to poprostu jego kapela. Pozatym R nagrywalo zawsze najlepsze Ballady. Temple Of The King, czy Rainbow Eyes do dzis przenosi mnie w inny (lepszy :mrgreen: ) swiat.

- znam kilku FANATYKÓW Purpli i właśnie solowe dzieła Rycha są uwielbiane przez nich najbardziej...
- w DP Rychu nigdy z nikim sie nie liczył, albo było tak jak on chce, albo ze składu ktoś robił wypad, historia DP to historia konfliktu Ryśka z całym światem :D
To zalezy. Konflikt tak, swobodne wypierdalanie - czasem. Pozatym zawsze zalezalo wszystko od tego czy Riczi kogos poprostu lubil, lub od zwyklego zrzadzenia losu (np. Blackmoore do gry w Rainbow najpierw werbowal Gillana, zas jak ten odmowil to w gre wszedl dopiero Ronnie). Lord zawsze mial przykladowo u niego fory, ale pamietam dvd w Purpli (jeden z ostatnich koncertow z panem R.) "Come Hell or High Water" na ktorym Blackmoore przez pierwsza polowe kawalka Highway Star nie wychodzi na scene i graja chlopaki bez gitary, Richie pojawia sie na solowce, po czym rzuca kuflem z piwem w Gillana :mrgreen: . Na innym ich DVD Lord opowiadal ,ze byla wtedy niezla awantura za kulisami. Ich historia bogata jest w rozne takie incydenty. Pamietam jak ojciec mi opowiadal, ze Gillan kiedys mial chore gardlo i ugadali, ze tego dnia nie zaspiewaja Child In Time, bo by chlopak nie dal rady, niestety (dla niego) Richie poprostu na bisa zaczal grac ten wlasnie utwor, i trzeba bylo go juz dokonczyc hehehe :mrgreen: :lol: .
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-09-2008, 14:18

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze:To byly czasy, chyba redakcja Pure Metal to usilnie promowalo a to zwykly 7-ligowy traszyk byl. Zreszta juz nie istnieja jak i Pure Metal. To znak zeby nie podniecac sie gownem bo mozna przestac istniec.
muszę się zainteresować tą kapelą - bo jeśli ty twierdzisz, że to 7-ligowy traszyk to znak, że musi być to zajebista kapela
Hehe sluze pomoca :lol: Moge jeszcze zjebac pare chujowych kapelek, Metakix, Maple Cross, Diamond Plate, Majster Kat :lol:
Rozumiem, ze mozna lubic gatunek i szukac ale wszystko zostalo juz dawno odkryte a nowe kapele traszowe to zwykle gowno, chociaz ubiegloroczne Lich King czy Murderworld mi sie podobalo :lol:
woodpecker from space
ODPOWIEDZ