YATTERING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Authyyr[/i]
[quote][i]Wysłane przez Don[/i]
[quote][i]Wysłane przez kosteq[/i]
posiadam jeno Genocide... jedna z niewielu kapel brutalno-technicznych jakie mi podchodzą... [/quote]
Więc posiadasz tę najsłabszą. Oczywiście nie wliczając "III"... [/quote]
Nie inaczej:] [/quote]
dupa tam, co w niej niby slabego ?
[quote][i]Wysłane przez kosteq[/i]
posiadam jeno Genocide... jedna z niewielu kapel brutalno-technicznych jakie mi podchodzą... [/quote]
Więc posiadasz tę najsłabszą. Oczywiście nie wliczając "III"... [/quote]
Nie inaczej:] [/quote]
dupa tam, co w niej niby slabego ?
...
- Don
- rozkręca się
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez jax1982[/i]
dupa tam, co w niej niby slabego ? [/quote]
Kompozycje więcej niż przeciętne w porównaniu z tymi z dwóch wcześniejszych wydawnictw. Wyraźnie wyczuwalny brak pomysłów na rozwijanie własnego, łatwo rozpoznawalnego stylu. [/quote]
no przeciez na "genocide"sa najbardziej roznorodne kawalki, a przy tym w kazdym od razu slychac ze to yattering... wiec o braku pomyslow nie ma mowy raczej...
[quote][i]Wysłane przez jax1982[/i]
dupa tam, co w niej niby slabego ? [/quote]
Kompozycje więcej niż przeciętne w porównaniu z tymi z dwóch wcześniejszych wydawnictw. Wyraźnie wyczuwalny brak pomysłów na rozwijanie własnego, łatwo rozpoznawalnego stylu. [/quote]
no przeciez na "genocide"sa najbardziej roznorodne kawalki, a przy tym w kazdym od razu slychac ze to yattering... wiec o braku pomyslow nie ma mowy raczej...
...
- Don
- rozkręca się
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nie powiem, że "Genocide" jest słabe bo nie jest ale do "Murder`s Concept" nie ma startu..Kompozycje zdecydowanie słabsze, to fakt ale ja osobiście nie wierzyłem, że mogą nagrać coś równie dobrego jak MC..Ta plyta była chwilowym przebłyskiem geniuszu ale zespół zmarnował swój potencjał..Genocide to po prostu solidne rzemiosło technicznego brutalnego death metalu. Tylko tyle i aż tyle.
- Nesh
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Anthropophagus[/i]
...Ta plyta była chwilowym przebłyskiem geniuszu ale zespół zmarnował swój potencjał... [/quote]
A to wieeeeeeelka szkoda...Y A T T E R I N G wielkim zespołem był...
Słucham właśnie "III" - Progress i przyznam, że kombinatoryka to dobra strona zespołu...nie tylko jeśli chodzi o ten album...
"..Hallo Mario...How Are You ?"
...Ta plyta była chwilowym przebłyskiem geniuszu ale zespół zmarnował swój potencjał... [/quote]
A to wieeeeeeelka szkoda...Y A T T E R I N G wielkim zespołem był...
Słucham właśnie "III" - Progress i przyznam, że kombinatoryka to dobra strona zespołu...nie tylko jeśli chodzi o ten album...
"..Hallo Mario...How Are You ?"
'Kirkebranner - er glimrende'
Anno Serpenti 2K6
Anno Serpenti 2K6
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Sorath[/i]
[wysłane przez Anthropophagus]
"Genocide" jest słabe bo nie jest ale do "Murder`s Concept" nie ma startu..Kompozycje zdecydowanie słabsze, [b]TO FAKT[/b]
moim zdaniem jest odwrotnie. Genocide to płyta dużo bardziej zaawansowana pod względem technicznym i równie brutalna jak poprzedniczka. [/quote]
ja rowniez tak uwazam...
ale fakt faktem ze moglibyc wielcy, ale nie kazdy potrafi widocznie opanowac sie w pewnych sytuacjach...
[wysłane przez Anthropophagus]
"Genocide" jest słabe bo nie jest ale do "Murder`s Concept" nie ma startu..Kompozycje zdecydowanie słabsze, [b]TO FAKT[/b]
moim zdaniem jest odwrotnie. Genocide to płyta dużo bardziej zaawansowana pod względem technicznym i równie brutalna jak poprzedniczka. [/quote]
ja rowniez tak uwazam...
ale fakt faktem ze moglibyc wielcy, ale nie kazdy potrafi widocznie opanowac sie w pewnych sytuacjach...

...
-
- rasowy masterfulowicz
Yattering jest najlepszym polskim zespołem death metalowy, już raczej nic z ich nazwą( rzekomo jeszcze DVD z koncertem z Gdyni ma wyjść ) się nie ukarze. Największe wrażenie robi Murder's Concept, ale 2 pozostałe nie są daleko w tyle, koncerty też grali świetne( jedynym ich minusem, było to że dość krótkie, nawet gdy grali jako headliner ).
- Mental
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
że co? że jak? wieloletnie doświadczenia? jakie konkretnie? szkoda, że juz nic sie nie "ukarze"? yattering najlepszym polskim zespołem death metalowym? kurde, a ja myślałem zawsze, że jednym z najgorszych... NIE ODGRZEWAJCIE TAKICH CHUJOWYCH TEMATÓW! [/quote]
żartowniś z Ciebie
że co? że jak? wieloletnie doświadczenia? jakie konkretnie? szkoda, że juz nic sie nie "ukarze"? yattering najlepszym polskim zespołem death metalowym? kurde, a ja myślałem zawsze, że jednym z najgorszych... NIE ODGRZEWAJCIE TAKICH CHUJOWYCH TEMATÓW! [/quote]
żartowniś z Ciebie
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
- Tokarz
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
nie podoba sie? to wypierdalaj słuchać Huntera
nie podoba sie? to wypierdalaj słuchać Huntera
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Y A T T E R I N G
dobra, tak jak wczesnieje kawalki maja niezle momenty, tak 'Ghastly' bardzo mi sie podoba
swietny feeling
bedzie sie swietnie na rowerze popierdalalo z tym w uszach
swietny feeling
bedzie sie swietnie na rowerze popierdalalo z tym w uszach
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
Re:
Genocide to najbardziej wyczekiwana przeze mnie plyta. Wraz z przesuwaniem daty premiery atmosfera sie podgrzewala i oczekiwania rosly. Jak juz sie plyta ukazala to pamietam, ze wszystko bylo fajnie - super mocne brzmienie i samo intro zwiastowalo cholernie udany album. Ale po wielu przysluchaniach emocje opadly i plyta okazala sie nieco slabsza od Murder's Concept. Ale i tak od tamtej pory nie ukazal sie w Polsce lepszy death metalowy album.Anthropophagus pisze:Nie powiem, że "Genocide" jest słabe bo nie jest ale do "Murder`s Concept" nie ma startu..Kompozycje zdecydowanie słabsze, to fakt ale ja osobiście nie wierzyłem, że mogą nagrać coś równie dobrego jak MC..Ta plyta była chwilowym przebłyskiem geniuszu ale zespół zmarnował swój potencjał..Genocide to po prostu solidne rzemiosło technicznego brutalnego death metalu
I AM MORBID
-
- postuje jak opętany!
Re: Y A T T E R I N G
podpisuję się, choć dla mnie Genocide jest niesamowitym albumem - brzmienie po prostu ściąga gacie, kawałki takie, jak Schizm, Murderer czy Living Bomb to geniusz