ZYKLON - Disintegrate
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Tak się zastanawiam, czy przypadkiem death metal po raz drugi nie staje się najnudniejszym gatunkiem muzyki ekstremalnej.
Jeśli tak, to krótkie to odrodzenie było. [/quote]
Też się nad tym zastanawiam. Zyklon z fajnej muzyki na debiucie idzie w stronę klimatów, za którymi ja delikatnie mówiąc nie szaleje. Z drugiej strony dopóki nikt mi nie zabierze moich ulubionych płyt death metalowych to nie będę się bać o ten gatunek. Jak mówią - taki np. Immolation jest wieczny!:)
Tak się zastanawiam, czy przypadkiem death metal po raz drugi nie staje się najnudniejszym gatunkiem muzyki ekstremalnej.
Jeśli tak, to krótkie to odrodzenie było. [/quote]
Też się nad tym zastanawiam. Zyklon z fajnej muzyki na debiucie idzie w stronę klimatów, za którymi ja delikatnie mówiąc nie szaleje. Z drugiej strony dopóki nikt mi nie zabierze moich ulubionych płyt death metalowych to nie będę się bać o ten gatunek. Jak mówią - taki np. Immolation jest wieczny!:)
- twoja_stara_trotzky
- longinus696
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- longinus696
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
hahahaha
za 50 lat NIKT nie będzie o nich pmiętać
[/quote]
Ja będę. To wystarczy.
edit: Rany, to ja powiedziałem? [/quote]
nie żartuj
za 50 lat ciebie nie będzie
Pesten sprzeda wszystkie płyty, kupi od ruskich jakieś zarazki i wybije do nogi całą polskę
end all life!
))
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
hahahaha
za 50 lat NIKT nie będzie o nich pmiętać

Ja będę. To wystarczy.
edit: Rany, to ja powiedziałem? [/quote]
nie żartuj

za 50 lat ciebie nie będzie

Pesten sprzeda wszystkie płyty, kupi od ruskich jakieś zarazki i wybije do nogi całą polskę

end all life!

-
- starszy świeżak
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
kolejna kapela, ktora straci wszystko co miala ciekawego do zaoferowania na rzecz brutalnego, technicznego death metalu.[/quote]
Było by gites i chyba chciałeś napisać zyska
[/quote]
Absolutnie nie. Dobrych kapel grajacych w tym stylu jest pod dostatkiem. Na debiucie ta kapela grala brutalna, ale ciekawa i w miare oryginalna muze, a teraz stanie sie pewnie jednym z wielu zespolow grajacych poprzadny, rzetelny death metal, ktorego slucha sie fajnie, ale w pamieci zbyt dlugo nie zostaje.
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
kolejna kapela, ktora straci wszystko co miala ciekawego do zaoferowania na rzecz brutalnego, technicznego death metalu.[/quote]
Było by gites i chyba chciałeś napisać zyska

Absolutnie nie. Dobrych kapel grajacych w tym stylu jest pod dostatkiem. Na debiucie ta kapela grala brutalna, ale ciekawa i w miare oryginalna muze, a teraz stanie sie pewnie jednym z wielu zespolow grajacych poprzadny, rzetelny death metal, ktorego slucha sie fajnie, ale w pamieci zbyt dlugo nie zostaje.
- longinus696
- Nesh
- zaczyna szaleć
hmmm...niestety muszę się zgodzić z wiekszością opinii co do nowego krążka...
Zyklon na nowym materiale nie przedstawił nic nowego...faktycznie nie ma porównania miedzy 1 a 3 albumem...po kilkukrotnym przesłuchaniu ostatniego dokoniania...zmieniam zdanie...
Zyklon na nowym materiale nie przedstawił nic nowego...faktycznie nie ma porównania miedzy 1 a 3 albumem...po kilkukrotnym przesłuchaniu ostatniego dokoniania...zmieniam zdanie...
'Kirkebranner - er glimrende'
Anno Serpenti 2K6
Anno Serpenti 2K6