DARK ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
- Duban
- weteran forumowych bitew
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Wybrałem Darknessa bo mi się bardzo podoba:) Oczywiście jest bardzo kultowy, a brak mazi w majtach przeciętnego metala, gdy słyszy nazwę tej zacnej paczki tym większy budzi mój podziw. Z pewnoscią podryw gróbej gotyckiej ździry na Dark Angela byłby udany!
Super kapela, wszystkie płyty zajebiste, ostatnia może rzeczywiście nieco 'przegadana', ale co z tego skoro każdy jeden kawałek z tej plyty zmiata całe dyskografie wielu innych kapel! Cudowali dużo, ale za to jak!!!
Super kapela, wszystkie płyty zajebiste, ostatnia może rzeczywiście nieco 'przegadana', ale co z tego skoro każdy jeden kawałek z tej plyty zmiata całe dyskografie wielu innych kapel! Cudowali dużo, ale za to jak!!!
-
- w mackach Zła
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- boroowa
- weteran forumowych bitew
- Block69
Może i mogli więcej nagrać jednak ja wole jak zespół ma mniej albumów na koncie ale wszystkie trzymają dobry poziom. Właśnie chciałem teraz ich pochwalić, że nie idą śladem innych kapel i nie szykują żadnej nowej płyty lecz sie przeliczyłem..."The band are currently in the studio recording their next album, entitled 'Darkness Returns'."
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
Szacuneczek:
[url]http://youtube.com/watch?v=XB-dqYG7Ux8& ... ed&search=[/url]
[url]http://youtube.com/watch?v=XB-dqYG7Ux8& ... ed&search=[/url]
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
Znam tylko Darkenss Descends i nie mam ochoty zapoznawać się z resztą dokonań tego zespołu - DD zbyt szybko mi się znudziła. [/quote]
Współczuję.
Kocham Dark Angel, każda ich płytka wchodzi mi bez popitki, zaś glos oddałem na "Time Does Not Heal", bo to pierwsza płyta ich, którą słyszałem. Mój ranking płyt Dark Angel wygląda nastepująco :
1. "Darkness Descends" = "Time Does Not Heal"
3. "They Have Arrived"
4. "Leave Scars"
Jak dla mnie "Darkness Descends" to jedna z najlepszych płyt jaki słyszałem, totalne rozdupcenie flaków, czad i świetne kompozycje ("Hunger Of The Undead" !!), do tego Hoglan na perkusji, miód, cud i powidła. Nie rozumiem, jak kogoś może ta płyta nudzić, ja jej mogę w kółko słuchać i za każdym razem wydaje mi się coraz fajniejsza.
Znam tylko Darkenss Descends i nie mam ochoty zapoznawać się z resztą dokonań tego zespołu - DD zbyt szybko mi się znudziła. [/quote]
Współczuję.
Kocham Dark Angel, każda ich płytka wchodzi mi bez popitki, zaś glos oddałem na "Time Does Not Heal", bo to pierwsza płyta ich, którą słyszałem. Mój ranking płyt Dark Angel wygląda nastepująco :
1. "Darkness Descends" = "Time Does Not Heal"
3. "They Have Arrived"
4. "Leave Scars"
Jak dla mnie "Darkness Descends" to jedna z najlepszych płyt jaki słyszałem, totalne rozdupcenie flaków, czad i świetne kompozycje ("Hunger Of The Undead" !!), do tego Hoglan na perkusji, miód, cud i powidła. Nie rozumiem, jak kogoś może ta płyta nudzić, ja jej mogę w kółko słuchać i za każdym razem wydaje mi się coraz fajniejsza.