Tenebrosus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Słyszałem "The fall of the worthless morals", 2 przesłuchania to max na co mnie było stać
mnóstwo jest takich kapel - do bólu przeciętnych.
W sumie nic ciekawego ale na tyle solidne że pewnie znajdą się i tacy którzy polubią ten album....
aha, na kilometr czuje tu Setherial
A co do otoczki i wizerunku zespołu to nie zauważyłem nic intrygującego -
pomalowane buźki, no i ogniem buchają
standard...

W sumie nic ciekawego ale na tyle solidne że pewnie znajdą się i tacy którzy polubią ten album....
aha, na kilometr czuje tu Setherial

A co do otoczki i wizerunku zespołu to nie zauważyłem nic intrygującego -
pomalowane buźki, no i ogniem buchają

- BadBlood
- weteran forumowych bitew
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nie słyszałem dokładnie pierwszej płyty, ale nie za bardzo przypadła mi do gustu. Natomiast "Lost And Forgotten" uważam za conajmniej dobrą. Płyta do bólu nieoryginalna i dosyć prosta, ale przyjemnie się jej słucha. Chwytliwe zagrywki, maszynowa perkusja, tylko trochę deszczu za dużo pada.
Kwestie pozamuzyczne są poza moim obszarem zainteresowań i nie będę o nich rozmawiał.
Kwestie pozamuzyczne są poza moim obszarem zainteresowań i nie będę o nich rozmawiał.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
kwestie pozamuzyczne są tu raczej dość ubogie
pierwsza płyta jest ścierwem jak chuj, wprost idealnie do bani
dwójki moge słuchać, gdy zapominam, ze to Tenebrosus i myślę np. że to coś ze Szwecji, bo ogólnie Tenebrosus to jedna wielka zżyna ze Szwecji
pierwsza płyta jest ścierwem jak chuj, wprost idealnie do bani
dwójki moge słuchać, gdy zapominam, ze to Tenebrosus i myślę np. że to coś ze Szwecji, bo ogólnie Tenebrosus to jedna wielka zżyna ze Szwecji
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Tak jak jeszcze "The fall of worthless morals" był albumem, przy którym można było się dojebać o wtórność i momentami zanudzanie słuchacza, tak "Lost and Forgotten" nie daje cienia wątpliwości kto tu rządzi na Pomorzu (pomijając Behemoth, hehe).
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Fakt, Marduka w ich twórczości jest od chuja no ale jak chce sie grać tzw
Fast / Black Metal w stylu * to raczej ciężko o uniknięcie takich porównań.
"The Fall Of Worthless Morals" nabyłem i nie żałuję.Całkiem niezła płyta, chociaż do orgazmu daleko.Zawsze kiedy słucham jej bez patrzenia na wyświetlacz to w którymś momencie po prostu trzeba się pierdolnąc!!!Niektóre kawałki przechodzą w następne bez 1/1000000 części sekundy ciszy, no ale cóż taki jej "urok"..
"Lost And Forgotten" nie słyszałem więc nie będe się wypowiadał.
* - Marduka;)
Fast / Black Metal w stylu * to raczej ciężko o uniknięcie takich porównań.
"The Fall Of Worthless Morals" nabyłem i nie żałuję.Całkiem niezła płyta, chociaż do orgazmu daleko.Zawsze kiedy słucham jej bez patrzenia na wyświetlacz to w którymś momencie po prostu trzeba się pierdolnąc!!!Niektóre kawałki przechodzą w następne bez 1/1000000 części sekundy ciszy, no ale cóż taki jej "urok"..
"Lost And Forgotten" nie słyszałem więc nie będe się wypowiadał.
* - Marduka;)
-
- starszy świeżak
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote] Fakt, Marduka w ich twórczości jest od chuja no ale jak chce sie grać tzw
Fast / Black Metal w stylu * to raczej ciężko o uniknięcie takich porównań. [/quote]
I tak... I nie. Jest wiele kapel BM grających ochujale szybko, a jakoś nigdy ich nie ośmielono się porównać do Szwedów. Zresztą w tej materii szkół jest w pizdu dużo.
[quote] kłopaki może i młode [/quote]
No... Nie przesadzajmy z tą młodością
[quote] chyba w okolicach Szczecinka [/quote]
Pewnie chodzi Ci o ten w Hi-Hat Club? Spoko wodza, od tamtego czasu zaręczam, że duuuuużo się zmieniło na płaszczyźnie jakości wykonywanej muzyki.
Fast / Black Metal w stylu * to raczej ciężko o uniknięcie takich porównań. [/quote]
I tak... I nie. Jest wiele kapel BM grających ochujale szybko, a jakoś nigdy ich nie ośmielono się porównać do Szwedów. Zresztą w tej materii szkół jest w pizdu dużo.
[quote] kłopaki może i młode [/quote]
No... Nie przesadzajmy z tą młodością

[quote] chyba w okolicach Szczecinka [/quote]
Pewnie chodzi Ci o ten w Hi-Hat Club? Spoko wodza, od tamtego czasu zaręczam, że duuuuużo się zmieniło na płaszczyźnie jakości wykonywanej muzyki.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Wszak Tenebrosus nic z Kurchanami, Świteziami i Prasłowiańskimi Hordami nie ma wspólnego! Kilku "ideologów" ich oczywiście zjebać musiało za podpisania papierów z MMP, bo przecież to żydowskie. A każdy wie, że na tronie Największej Wytwórni Metalowej w Polsce zasiada 100%, zdemaskowany żyd! Kto wie jakie jest jego prawdziwe nazwisko? - pytanie konkursowe
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii