The Dillinger Escape Plan
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- JOYLESS
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
Niestety dla mnie ta muzyka jest przekombinowana. [/quote]
Tam od razu przekombinowana.
TDEP to jeden z niewielu zespołów, który grając taką muzykę nie wypełnia jej po brzegi niepotrzebnymi łamańcami. Tu wszystko jest na swoim miejscu. [/quote]Moze i tak, ale ja im jestem starszy tym bardziej mnie meczy techniczna i polamana muzyka. Jakos nie moge sie do tego przekonac
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
Niestety dla mnie ta muzyka jest przekombinowana. [/quote]
Tam od razu przekombinowana.
TDEP to jeden z niewielu zespołów, który grając taką muzykę nie wypełnia jej po brzegi niepotrzebnymi łamańcami. Tu wszystko jest na swoim miejscu. [/quote]Moze i tak, ale ja im jestem starszy tym bardziej mnie meczy techniczna i polamana muzyka. Jakos nie moge sie do tego przekonac

-
- w mackach Zła
- longinus696
- zahartowany metalizator
- longinus696
-
- w mackach Zła
- longinus696
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Gadaj se z Trotzkym. On jest wszechwiedzący, a ja dyletant
[/quote]
wyciągasz błędne wnioski - z faktu, iż ty jesteś dyletantem nei wynika wcale, iż ja jestem wsechwiedzący - wręcz przeciwnie, jestem jak najbardziej świadom swojej niewiedzy - w przeciwieństwie do ciebie
Gadaj se z Trotzkym. On jest wszechwiedzący, a ja dyletant

wyciągasz błędne wnioski - z faktu, iż ty jesteś dyletantem nei wynika wcale, iż ja jestem wsechwiedzący - wręcz przeciwnie, jestem jak najbardziej świadom swojej niewiedzy - w przeciwieństwie do ciebie

-
- w mackach Zła
[quote]Dillinger Escape Plan have confirmed plans to release an ITunes exclusive EP on June 13th. As has been previously reported, the six-song EP will include a radio edit version of "Unretrofied" and a live version of "The Perfect Design" in addition to covers of the following:
Soundgarden - Jesus Christ Pose
NIN - Wish
Massive Attack - Angel
Justin Timberlake - Like I Love
Comments the band, "What?! Justin Timberlake?! Don't worry gang, playing that jam at a cool volume will bust the chastity belt right the fuck off of even the most hardcore of daddy's girls."[/quote]
[b]http://www.myspace.com/tdep[/b]
Cover "Jesus Christ Pose" do odsłuchania.
Soundgarden - Jesus Christ Pose
NIN - Wish
Massive Attack - Angel
Justin Timberlake - Like I Love
Comments the band, "What?! Justin Timberlake?! Don't worry gang, playing that jam at a cool volume will bust the chastity belt right the fuck off of even the most hardcore of daddy's girls."[/quote]
[b]http://www.myspace.com/tdep[/b]
Cover "Jesus Christ Pose" do odsłuchania.
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Cover "Jesus Christ Pose" do odsłuchania. [/quote]
A fuj ! Cienizna.
Cover zrobiony niemal tak samo jak oryginał, tylko z większą selektywnością i mniejszym brudem (co traktuję jako porażkę). Zero własnej inwencji.
W dodatku wokalista nie dorasta do pięt Chrisowi Cornellowi. Mogli to już zrobić w manierze krzyczanej, wyszłoby lepiej i indywidualnie. Trzeba mieć pomysł żeby porywać się na taki klasyk.
Kurwa, Soundgarden to byli jednak mistrzowie. Aż sobie zapuszczę "Badmotorfinger".
Cover "Jesus Christ Pose" do odsłuchania. [/quote]
A fuj ! Cienizna.
Cover zrobiony niemal tak samo jak oryginał, tylko z większą selektywnością i mniejszym brudem (co traktuję jako porażkę). Zero własnej inwencji.
W dodatku wokalista nie dorasta do pięt Chrisowi Cornellowi. Mogli to już zrobić w manierze krzyczanej, wyszłoby lepiej i indywidualnie. Trzeba mieć pomysł żeby porywać się na taki klasyk.
Kurwa, Soundgarden to byli jednak mistrzowie. Aż sobie zapuszczę "Badmotorfinger".
-
- w mackach Zła
- Duban
- weteran forumowych bitew
poweim więcej - jest to strasznie bezpłciowe. niby sprawnie zagrane, ale jakieś takie wypieszczone, pozbawione brudu, jak napisał wyżej longinus. da się tego posłuchać, ale po co?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- gałgan
- zaczyna szaleć
ostatnio wrocilem do 'miss machine' i na powrot zabila mnie ta plyta, te wszystkie lamania rytmu, kakofoniczne wstawki sa tak piekne, ze sie zeszklilem az. nawet ostatnio na probie puscilem to kolegom core'owcom i szczeny im opadly jak mozna tak nakurwiac, tak nieprzewidywalnie lamac dzwieki przy zachowaniu jednoczesnie konwencji utworu.