Carbonized
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Carbonized
uprzedziles mnie :D nialem to na celowniku :D w ogole e to moja robota jest :D
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
dojebany jest.właśnie odpaliłem po dłuższej przerwie i widzę jak spękania powstają na ścianach i sąsiedzi uciekają z mieszkania.wspaniała płyta.przydałby się hype na tych popierdoleńców.roman pisze:For The Security jest wyjebany w kosmos. Uwielbiam ten album
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
dwie ostatnie słabo znam właśnie.Ogólnie syndrom podobny co z Cadaver Inc kilka dni temu,teraz wyjąłem z pudła For the Security i ciesze sie jak dzieciak,totalna dewastacja.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
[V] pisze:teraz wyjąłem z pudła For the Security i ciesze sie jak dzieciak,totalna dewastacja.

;)
- Drone
Najlepsza rzecz, która przytrafiła się panu z THERION. THERION przy CARBNIZED nie istnieje. Dwójka moja ulubiona, bardzo często tego kiedyś słuchałem.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Dwójka jest jeszcze świetna natomiast trójce nie dałbym więcej niż 3+. Nie wystarczy grać pod Voivod by zdobywać laury. Zresztą sami doszli do takiego wniosku, bo zaraz po jej nagraniu się rozpadli.Drone pisze:Najlepsza rzecz, która przytrafiła się panu z THERION. THERION przy CARBNIZED nie istnieje. Dwójka moja ulubiona, bardzo często tego kiedyś słuchałem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- __________
- zaczyna szaleć
A czemu to. Do '92 Therion jest wyśmienityDrone pisze:Najlepsza rzecz, która przytrafiła się panu z THERION. THERION przy CARBNIZED nie istnieje. Dwójka moja ulubiona, bardzo często tego kiedyś słuchałem.
До свидания Mother Fuckers
- hcpig
Trójka też jest świetnia (nie wiem czy nie najlepsza), czwórka stoi już lewą nogą w szambie więc jest połowicznie ok (do tego bonusy niszczą), od Theli niestety gówno do Run, same Runy bardzo fajne, ta podwójna nudna, Kabała słuchalna, ostatnia wręcz przeciwnie.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
reaktywowali się że temat odświeżony ?
-
Niestety nie. Lars Rosenberg zaginął gdzieś w akcji. Johnsson mógłby powrócić do metalu, zwłaszcza wokalnie, bo robił to świetnie.Bloodcult pisze:reaktywowali się że temat odświeżony ?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ostatnio pojawiła się kompilacja zawierająca następujące materiały:
"Au-To-Dafe" (Demo 1989)
"Recarbonized" (Demo 1990)
"No Canonization" (EP 1990)
"Promo" (Demo 1990)
"Promo 3" (Demo 1991)

Do nabycia w SMG:
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/7701
"Au-To-Dafe" (Demo 1989)
"Recarbonized" (Demo 1990)
"No Canonization" (EP 1990)
"Promo" (Demo 1990)
"Promo 3" (Demo 1991)

Do nabycia w SMG:
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/7701
- moonfire
- zahartowany metalizator
U Karola znów są dostępne kolekcje demówek, jakby kto był zainteresowany. Ja kupiłem właśnie.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Kapela LEGENDA przez duze "L".Właśnie i ja odkurzyłem swoją kasetoteke i odpalam a tu....taśma "oryginal" made in MG Records zjechana na maxa,scieżki sie "rozjezdzają".
Pamiętam że "For security" zajezdzałem niemiłosiernie stąd taki efekt i łza w oku:( Redka potrzebna a tak zostaje posłuchać na yt:(
Pamiętam że "For security" zajezdzałem niemiłosiernie stąd taki efekt i łza w oku:( Redka potrzebna a tak zostaje posłuchać na yt:(
- zawlekacz
- w mackach Zła
jedynka to czyste szaleństwo porównywalne jedynie z jedynkami Terrorrizer i Napalm Death.
wie ktos co teraz Wawrzeniuk porabia?
wie ktos co teraz Wawrzeniuk porabia?
nie ma to tamto
- manieczki
Kod: Zaznacz cały
"For The Security", the 1991 debut album from Swedish CARBONIZED, will be re-issued on LP and CD via Vic Records in early 2015. It comes with the original artwork, liner notes from Christoffer Johansson and Piotr Wawrzeniuk and 2 rare bonus tracks.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
bdb wiadomość !!!:-)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- manieczki
totally cult for me!!!:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Dobrze pamiętam, że z Vic Records diluje Karol SMG ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Najprzewielebniejszy