EVIL INCARNATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EVIL INCARNATE
Dobry zespol ale znacznie lepszy byl zespol z ktorego sie Evil Incarnate wywodzi - Num Skull.
woodpecker from space
- madmaxia
- rozkręca się
"Blackest Hymns (...)". Czuć jankesizm, ale zacne.
юзал читы в CS хоть раз, пошел нахуй с ресурса-
ты пидорас!!!

ты пидорас!!!

Bardzo fajny zespół. "Blackest Hymns of God's Disgrace" mam od dawna i bardzo sobie cenię. Kawał porządnego amerykańskiego death metalu w starym stylu. "Waiting for His Return" podobnie, choć w sumie to taki MCD. Na myspace dwa nowe numery w wersji demo, jest dobrze - http://www.myspace.com/evilincarnatekult . Nową płytę na pewno kupię.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Mam juz od jakiegos czasu "Blackest Hymns of God's Disgrace" i dosc ostro katowalem ta plyte. Niedlugo powinno dojsc do mnie "Waiting for His Return", a jeszcze fajniej, ze ma sie pojawic nowy album.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- knaar
- rasowy masterfulowicz
jakby ktoś poszukiwał, to prawie za darmo http://www.allegro.pl/item777893030_evi ... zedaz.html
- Husar
^^ ja już mam w lapskach swoją kopię za 5 zł:) W ogole gosciu niezla ma promocje na wiele tytulów. Polecam:)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
To piękne że tak zajebistą płytę można kupić za takie grosze (sprzedający to najprawdziwszy antysemita - opierdolił chyba 10 sztuk w tej cenie).
- Triceratops
Najwyzszy czas juz na nowa plyte, strona przestarzala, forum zdechuo, ktos jakies wiesci na ten temat?
woodpecker from space
- Realista
"Blackest Hymns of God's Disgrace" jest bardzo fajnym albumem, siarka i piekło! Nie jest to pewnie materiał do słuchania codziennie po kilka godzin, ale jak ktoś lubi stary death metal to powinien tą pozycję mieć. Na allegro czasem za bezcen chodziła...
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ale, jak pokazuje praktyka dnia codziennego, "Waiting..." jest już materiałem do słuchania po kilka godzin dziennie.Realista pisze:"Blackest Hymns of God's Disgrace" jest bardzo fajnym albumem, siarka i piekło! Nie jest to pewnie materiał do słuchania codziennie po kilka godzin, ale jak ktoś lubi stary death metal to powinien tą pozycję mieć.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Little you know...Realista pisze:"Blackest Hymns of God's Disgrace" jest bardzo fajnym albumem, siarka i piekło! Nie jest to pewnie materiał do słuchania codziennie po kilka godzin
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Cichaczem wyszło:
https://www.metal-archives.com/albums/E ... nda/845184
Dwa pierwsze strzały:
i cover DISMEMBER:
Recenzja:
Mam do nich słabość. Wczoraj to znalazłem i byłem bardzo mile zaskoczony. 15 lat od ostatniej płyty... Ale ten czas zapier...
https://www.metal-archives.com/albums/E ... nda/845184
Dwa pierwsze strzały:
i cover DISMEMBER:
Recenzja:
Mam do nich słabość. Wczoraj to znalazłem i byłem bardzo mile zaskoczony. 15 lat od ostatniej płyty... Ale ten czas zapier...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Triceratops
O super info, ide szukac. Ciekawe czy Mike Eisenhauer dolaczy do reaktywowanego w tym roku Num Skull
woodpecker from space
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurde, dobre. Myslałem, ze oni juz dawno w piachu. Format trochę niefajny ale pewno kupie.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Jak na aryjskich grubasów całkiem ładnie pomykają.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell