SPHERE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Th0rn
- rozkręca się
- Kontakt:
- Tokarz
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
acha, czyli to taki zespół muzyków którzy ubzdurali sobie że będą grac Death Metal bez idei? ot, nagrac materiał, niech ktoś nas wyda a za parę lat zagramy w katowickim Spodku.
trudno sie nie śmiać z takiego podejścia do sprawy... [/quote]
trudno sie z ciebie nie śmiać, jeśli jesteś taki trv to po jaką kurwe udzielasz sie na publicznym forum? wykop sobie palancie ziemianke w środku bieszczad i tam wegetuj albo wypierdalaj na grenladię.
acha, czyli to taki zespół muzyków którzy ubzdurali sobie że będą grac Death Metal bez idei? ot, nagrac materiał, niech ktoś nas wyda a za parę lat zagramy w katowickim Spodku.
trudno sie z ciebie nie śmiać, jeśli jesteś taki trv to po jaką kurwe udzielasz sie na publicznym forum? wykop sobie palancie ziemianke w środku bieszczad i tam wegetuj albo wypierdalaj na grenladię.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Set
- postuje jak opętany!
nie no kurwa ...żenada
nie no kurwa ...żenada
NECRO SKINS SOCIETY
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Left hand path... mnie i wiekszosc tu zebranych Twoja opinia, jakze wydumana i złowieszczo skraja nie interesuje. Nikt nie kaze Ci sluchac... a temat zalozony zostal by wypowiadac sie O muzyce zespolu Sphere, ktorego, jak akurat sie sklada, jestem czlonkiem, a nie po to bys mogl wszem i wobec pokazac jakze skrajnym i ultra podziemym metalowcem jestes. dziekuje.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[/quote]guza szukasz? [/quote]
chyba ty i twoi wyimaginowani koledzy z planety "Astrial".
poza tym moj kolega, z ktorym razem robimy naszego jak twierdzisz chujowego zina zna cie dobrze...
Licze, ze uda mu sie wyszkukac listy, ktore pisales do niego jak gral jeszcze w swojej kapeli i ciekawsze ich fragementy bede mogl tutaj opublikowac.
Poza tym mam nadzieje, ze przejedziesz sie wkrotce na wlasnym gownie lub zajebia Ci rodzine i przestaniesz sie wymadrzac i wmawiac wszystkim, ze jestes wszech wiedzacy.
A jak mi sie bedzie chcialo to napisze opowiadanie pt:
Orias i Agoth
[/quote]guza szukasz? [/quote]
chyba ty i twoi wyimaginowani koledzy z planety "Astrial".
poza tym moj kolega, z ktorym razem robimy naszego jak twierdzisz chujowego zina zna cie dobrze...
Licze, ze uda mu sie wyszkukac listy, ktore pisales do niego jak gral jeszcze w swojej kapeli i ciekawsze ich fragementy bede mogl tutaj opublikowac.
Poza tym mam nadzieje, ze przejedziesz sie wkrotce na wlasnym gownie lub zajebia Ci rodzine i przestaniesz sie wymadrzac i wmawiac wszystkim, ze jestes wszech wiedzacy.
A jak mi sie bedzie chcialo to napisze opowiadanie pt:
Orias i Agoth
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!