IRON MAIDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duban
- weteran forumowych bitew
A ten znowu z tymi swoimi równaniami. Ty powinieneś matematykiem, a nie filozofem zostać. Co do No Prayer..., to nie wiem jak możesz odnosić ja do pierwszych dwóch płyt, które naprawdę lubię! Dla mnie ta płytka jest tak słodka i tak beznadziejnie zaśpiewana, że nie rozumiem, jak możesz ją porównać do jedynki i Killers. Może to kwestia gustu, a może tego, że No Prayer odrzuciło mnie po kilku przesłuchaniach. A może tego, że perkusista kapeli, w której kiedyś grałem namiętnie chciał grać covery z tego albumu...
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Duban
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- longinus696
- zahartowany metalizator
Jestem zdania, że każdą sztukę trzeba zrozumieć, aby ją docenić.
W związku z tym, czy ktoś może mi wytłumaczyć "geniusz Iron Maiden", bo za nic w świecie go nie kumam. Chyba jestem pozerem
W związku z tym, czy ktoś może mi wytłumaczyć "geniusz Iron Maiden", bo za nic w świecie go nie kumam. Chyba jestem pozerem

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
nie, po prostu urodziłeś się zbyt późno
[/quote]
Heh... ale Stonesów kumam, Led Zeppelin, Pink Floyd też. Całą masę awangardowych zespołów z lat 70. i 80. grających rocka i elektronikę (Crimsony, Tangeriny i inne takie).
Poza tym kiedyś wspomniałeś, że nie masz jeszcze 30-stki, więc możesz być max. 4 lata starszy ode mnie, więc mi tu z wiekiem nie wyskakuj
)))
nie, po prostu urodziłeś się zbyt późno

Heh... ale Stonesów kumam, Led Zeppelin, Pink Floyd też. Całą masę awangardowych zespołów z lat 70. i 80. grających rocka i elektronikę (Crimsony, Tangeriny i inne takie).
Poza tym kiedyś wspomniałeś, że nie masz jeszcze 30-stki, więc możesz być max. 4 lata starszy ode mnie, więc mi tu z wiekiem nie wyskakuj

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- twoja_stara_trotzky
szybko zaczynałem 
bo cała moja ulica to była metalowa ekipa z Areczki
chodziło mi o to, że jak zaczynałem słuchać muzyki metalowej, w drugiej połowie lat 80, to za chuja złe słowo na Maiden nie przeszło
no i nie wiem - wtedy to było naturalne, że od Maiden zaczynało się słuchać metalu - ja też od nich zaczynałem i nei rozumiem, jak można ich w ogóle nie trawić. tyle.

bo cała moja ulica to była metalowa ekipa z Areczki

chodziło mi o to, że jak zaczynałem słuchać muzyki metalowej, w drugiej połowie lat 80, to za chuja złe słowo na Maiden nie przeszło

no i nie wiem - wtedy to było naturalne, że od Maiden zaczynało się słuchać metalu - ja też od nich zaczynałem i nei rozumiem, jak można ich w ogóle nie trawić. tyle.
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
hehe, zawsze i tak się pojawiam ja i jebię te wasze wszystkie teorie. Nie urodziłem sie zbyt późno, a wręcz przeciwnie - przed wami wszystkimi. Słucham metalu tyle, ile nikt z was. Oczywiście, że mdlałem z zachwytu przy Iron Maiden - pierwszą płytą, którą usłyszałem był TNOTB, wtedy, kiedy się ukazał, potem poznałem wcześniejsze, a jeszcze potem późniejsze. Powinienem chodzic w koszulce IM do warzywniaka, w końcu takie pokolenie. No ale chuj, dzisiaj IM mnie już straszliwie nuży. jest tyle ciekawszych rzeczy, że ziewam przy każdej z płyt IM tak zaraźliwie, że nawet moi znajomi sie ich pozbyli, bo moim ziewaniem studziłem im zupę w talerzu. I też nie rozumiem jak kapelę tego typu może ktoś nazywać kultową. Jedynym wytłumaczeniem jest zajebista erozja wartości słowa kult. IM = nuda.
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Gore_Obsessed
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła