GGFH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez boroowa[/i]
Mam Disease i Reality na winylu oraz CD-Ry Eclipse i Halloween.[/quote]
na winylu to ja mam Welcome to the Process/Too Much Punch
[quote]Jestem leszczem czy nie?;)[/quote]
leszczem to ty neizależnie od tego jesteś
[quote]
nie zauważyłem nic na łapie, przeoczyłem coś? [/quote]
no rucham ją od 10 lat, to już żona, nie?
Mam Disease i Reality na winylu oraz CD-Ry Eclipse i Halloween.[/quote]
na winylu to ja mam Welcome to the Process/Too Much Punch

[quote]Jestem leszczem czy nie?;)[/quote]
leszczem to ty neizależnie od tego jesteś

[quote]
nie zauważyłem nic na łapie, przeoczyłem coś? [/quote]
no rucham ją od 10 lat, to już żona, nie?

- Block69
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
aha i powiem jeszcze, że Disease to moja ulubiona płyta do seksu
[/quote]
No i właśnie odebrałeś mi ochote na zapoznanie się z tą kapelą. Nawet się ciesze, że ich nie słucham bo teraz za każdym razem jakbym ich odpalił to miałbym przed oczami ruchającego się trotzky'ego:)
aha i powiem jeszcze, że Disease to moja ulubiona płyta do seksu

No i właśnie odebrałeś mi ochote na zapoznanie się z tą kapelą. Nawet się ciesze, że ich nie słucham bo teraz za każdym razem jakbym ich odpalił to miałbym przed oczami ruchającego się trotzky'ego:)
PENIS METAL
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GGFH
Ja bardzo lubię, ale kochać będę jak sobie oba CD na półce postawię, bo na razie tylko kasety się gdzieś pałętają z czego w dodatku jedna jest przegrywana
A tak poważnie to 'Disease' oceniłbym chyba jako 10/10.
BTW, ten 'Serrated Smile' jest warty sprawdzenia, bo jakoś mnie w ogóle nie ciągnęło do tego...

BTW, ten 'Serrated Smile' jest warty sprawdzenia, bo jakoś mnie w ogóle nie ciągnęło do tego...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
niecaly rok temu Drone zmusil mnie
do przesluchania plyty "Disease" no i, co tu bede pierdolil glupoty, miazga absolutna. w ogole jak ta plyta BRZMI !! bas w pierwszym numerze jest w pewnym momencie tak mocny, ze doslownie gniecie w czaszke 

this is a land of wolves now
- YNKE
- w mackach Zła
no ba, ta płyta niszczy czaszkę, pamiętam że to było moje pierwsze zetknięcie z tego typu dzwiękami, równie mocno wtedy ukłuło mnie "Music for a Slaughtering Tribe" :WUMPSCUT:. "Disease" jednak lepiej przetrwało próbę czasu.Riven pisze:niecaly rok temu Drone zmusil mniedo przesluchania plyty "Disease" no i, co tu bede pierdolil glupoty, miazga absolutna. w ogole jak ta plyta BRZMI !! bas w pierwszym numerze jest w pewnym momencie tak mocny, ze doslownie gniecie w czaszke
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Harlequin
Zapoznałem się z "Eclipse" i "Disease" i podpisuje się obiema łapkami pod tym, że "Disease" gniecie jaja i jest to industrialowe arcydziało. Choć chyba ździebko wyżej stawiam "Too Dark Park" SP. Co nie zmienia faktu, że 10/10. "Eclipse" też bardzo dobry materiał, choć nie ma takiej siły rażenia.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Bardzo lubię "Halloween", składak z wczesnych demówek itp, coś zupełnie innego od ich regularnych płyt. Nie rozumiem za to geniuszu "Disease", ale może dlatego, że nigdy zbytnio nie lubiłem tej estetyki. Przy całym szacunku dla tej muzyki, to nie rusza mnie ani Skinny Puppy, ani Frontline Assembly, ani inne Wumpscuty... Nie moja para kaloszy.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- twoja_stara_trotzky
gdzie GGFH a gdzie Wumpscut? to przecież skrajnie odmienna estetyka.
- megawat
Skrajnie odmienna estetyka to chyba właśnie na "Halloween", he he.
Napisałem "Wumpscuty", równie dobrze mogłem napisać "Velvet Acid Christy", dobrze wiesz o co chodzi, a nie tu udajesz. ;)
Może i "Disease" jest bardziej surowa niż ten cholerny Wumpscut, ale chyba oba zespoły projekty można spokojnie zaliczyć do nurtu EBM?
Napisałem "Wumpscuty", równie dobrze mogłem napisać "Velvet Acid Christy", dobrze wiesz o co chodzi, a nie tu udajesz. ;)
Może i "Disease" jest bardziej surowa niż ten cholerny Wumpscut, ale chyba oba zespoły projekty można spokojnie zaliczyć do nurtu EBM?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- twoja_stara_trotzky
no właśnie bzdury opowiadasz ;)
jeżeli nawet byś to do jednego worka wrzucał, to tak, jak byś wrzucał do jednej szuflady Darkthrone i Dimmu Borgir.
jeżeli nawet byś to do jednego worka wrzucał, to tak, jak byś wrzucał do jednej szuflady Darkthrone i Dimmu Borgir.
- megawat
A nie, bo Ty. <tupnięcie nóżką> ;Dtwoja_stara_trotzky pisze:no właśnie bzdury opowiadasz ;)
A, niech będzie.twoja_stara_trotzky pisze:jeżeli nawet byś to do jednego worka wrzucał, to tak, jak byś wrzucał do jednej szuflady Darkthrone i Dimmu Borgir.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Dokładnie tak samo to odbieram.twoja_stara_trotzky pisze: jeżeli nawet byś to do jednego worka wrzucał, to tak, jak byś wrzucał do jednej szuflady Darkthrone i Dimmu Borgir.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
hehhehehehemegawat pisze:Skrajnie odmienna estetyka to chyba właśnie na "Halloween", he he.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Nabyłem Disease i jestem nieco zaskoczony lekkością tego materiału. Spodziewałem się większej ekstremy. Ale pokilku przesłuchaniach wychodzi, że ta ekstrema nie jest tutaj taka dosłowna. Zjeżdżam niżej.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible