THE GATHERING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ulfr
- zaczyna szaleć
zaskoczyłeś mnie kompletnie Marian...ja nie moge do dziś sie przekonac do tej płyty, ale moze jeszcze coś ruszy..
dziś obsłuchiwałem Nighttime Birds, to jest dopiero coś, ten głos, te brzmienie, te kompozycje, posłuchajcie pieknej solówki wieńczącej The May Song, rewelacyjnego singlowego Kevin's Telescope czy przepięknego utworu tytułowego..wiele by można pisać..
dziś obsłuchiwałem Nighttime Birds, to jest dopiero coś, ten głos, te brzmienie, te kompozycje, posłuchajcie pieknej solówki wieńczącej The May Song, rewelacyjnego singlowego Kevin's Telescope czy przepięknego utworu tytułowego..wiele by można pisać..
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
ja nie moge do dziś sie przekonac do tej płyty, ale moze jeszcze coś ruszy.. [/quote]
To samo. Tylko, że ja już zrezygnowałem z kolejnych prób
W zasadzie z ich dorobku cenię sobie tylko "Mandylion". Naiwne czy nie, jest to bardzo dobra płyta.
ja nie moge do dziś sie przekonac do tej płyty, ale moze jeszcze coś ruszy.. [/quote]
To samo. Tylko, że ja już zrezygnowałem z kolejnych prób

W zasadzie z ich dorobku cenię sobie tylko "Mandylion". Naiwne czy nie, jest to bardzo dobra płyta.
Down the bottle's nest
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mieli okres gówna - ale nie na początku i nie na końcu - pierwszy krążek i ostatnie nagrania (od "Black light district") to dwa różne zespoły, oba genialne - "Nightime birds" to szczyt syfu The Gathering - przedtem i potem było zawsze lepiej
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- twoja_stara_trotzky
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
czemu twierdzisz że NB to szczyt syfu? do czego masz zastrzeżenia? [/quote]
do niczego od strony czysto technicznej - stylistycznie jednak ta płyta to kiczowaty soft gothic-popcorn-rock, po tym nagraniu kompletnie ich skreśliłem, dopiero na "Black light.." naprawdę mnie zaintrygowali
czemu twierdzisz że NB to szczyt syfu? do czego masz zastrzeżenia? [/quote]
do niczego od strony czysto technicznej - stylistycznie jednak ta płyta to kiczowaty soft gothic-popcorn-rock, po tym nagraniu kompletnie ich skreśliłem, dopiero na "Black light.." naprawdę mnie zaintrygowali
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
ten zespół, od początku do końca, to skrajne GÓWNO. [/quote]
ale teraz to przywaliłeś solidnie, no nie spodziewałem się po Tobie takiej opinii, w tylu rzeczach się zgadzamy, a tutaj taka rozbieżność, sam nie wiem co mam o Tobie teraz myśleć...
oj Trotzky, Trotzky...
skrajne gówno>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>The Gathering
ten zespół, od początku do końca, to skrajne GÓWNO. [/quote]
ale teraz to przywaliłeś solidnie, no nie spodziewałem się po Tobie takiej opinii, w tylu rzeczach się zgadzamy, a tutaj taka rozbieżność, sam nie wiem co mam o Tobie teraz myśleć...
oj Trotzky, Trotzky...
skrajne gówno>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>The Gathering
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- twoja_stara_trotzky
Olo..ciekawa opinia,nie powiem;)to dobre..soft gothic-popcorn-rock..tak, myśle że na Home słyszymy właśnie coś takiego;)
jak widać holendrzy wzbudzają skrajne emocje he,he..np. dla mnie Black Light District jest kompletnie niezjadliwe( jeszcze ten tytuł, który chytrze podpierdolili he,he) .. ale jak widać niektórym sie podoba. podoba sie i innym wielkim muzycznego świata.(zainteresowani wiedzą o kogo chodzi)..
jak widać holendrzy wzbudzają skrajne emocje he,he..np. dla mnie Black Light District jest kompletnie niezjadliwe( jeszcze ten tytuł, który chytrze podpierdolili he,he) .. ale jak widać niektórym sie podoba. podoba sie i innym wielkim muzycznego świata.(zainteresowani wiedzą o kogo chodzi)..
- twoja_stara_trotzky