MACHINE HEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Melepeta
- w mackach Zła
Let Freedom Ring With The Shotgun Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaast!!!!!!!!!!!!!!! trtrtrtrtrtrtrtrtrtrt JEB ti du du JEB JEB, ti du du JEB JEB.....
legenda:
- rttrtrtrttrttrtrtr = wejście perki
- ti du du = flażolety w głownym riffie
- JEB JEB = akcenty
Davidian (siła, motoryka, pazur, ciężar, energia)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ulubione Lego Technics z dziecinstwa. LOL
legenda:
- rttrtrtrttrttrtrtr = wejście perki
- ti du du = flażolety w głownym riffie
- JEB JEB = akcenty
Davidian (siła, motoryka, pazur, ciężar, energia)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ulubione Lego Technics z dziecinstwa. LOL
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Wintermoon
- starszy świeżak
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Z tamtego roku, z podobnych klimatów, z tej samej wytwórni nawet, o wiele większe wrażenie zrobił na mnie choćby "The Truth Hurts".Wysłane przez Wintermoon
Burn My Eyes kiedyś sporo namieszała bo było to coś nowego
Fakt, po prostu ludzie za bardzo się napalali.Wysłane przez Wintermoon
"The More Things Change" juz nie robiła takiego wrażenia.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Wintermoon
- starszy świeżak
- Melepeta
- w mackach Zła
Wysłane przez Gore_ObsessedZ tamtego roku, z podobnych klimatów, z tej samej wytwórni nawet, o wiele większe wrażenie zrobił na mnie choćby "The Truth Hurts".Wysłane przez Wintermoon
Burn My Eyes kiedyś sporo namieszała bo było to coś nowegoFakt, po prostu ludzie za bardzo się napalali.Wysłane przez Wintermoon
"The More Things Change" juz nie robiła takiego wrażenia.
Hmm debiut Meskila i spółki urywał łeb, później dokonań nie śledziłem. Dobre thrashowe riffy, tylko ten słoik nałożony na mikrofon (TFU!!!!!!). Zdrówko Maniolo.
- Gore_Obsessed
Jeśli chodzi o stronę brzmieniową to się zgodzę, natomiast jeśli chodzi o muzykę to według mnie nie wytrzymała próby czasu.Wysłane przez Mort
od wczoraj slucham tylko Burn My Eyes, pomimo 13 lat od wydania, plyta sie nie zdeaktualizowala. To scisla czolowka najlepiej wyprodukowanych albumow.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Burn My Eyes>The More Things Change>Through The Ashes Of Empires>The Burning red>Supercharger.
Po drugiej płycie kapela dla mnie sie skończyła ich ostatni album był niezły("Imperium" to swietny kawałek)ale bez rewelcji jaka powszechnie zapanowała w jego recenzjach.Gdyby większośc kawałków trzymała poziom wspomnianego kawałka to byłoby git.nową płtykę sobie przesłucham a jak.
Po drugiej płycie kapela dla mnie sie skończyła ich ostatni album był niezły("Imperium" to swietny kawałek)ale bez rewelcji jaka powszechnie zapanowała w jego recenzjach.Gdyby większośc kawałków trzymała poziom wspomnianego kawałka to byłoby git.nową płtykę sobie przesłucham a jak.
In a world of compromise...some don't
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- mad
- weteran forumowych bitew
Lubię "Burn My Eyes" i "Through The Ashes Of Empires" ze wskazaniem na pierwszą. Nowa płyta spodobała mi się za pierwszym przesłuchaniem, ale potem było już trochę gorzej. Wydaje mi sie jednak, że jest prosta, przewidywalna (z wyjątkiem pierwszego utworu i w pewnym stopniu ostatniego). Najbardziej jednak wkurwiające są jak dla mnie NUmetalowe refreny. Wyczulony jestem na to ścierwo, może przesadzam.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Nie sądziłem, że z tej kapeli coś jeszcze będzie ale muszę przyznać bez bicia, że ostatnia płyta jest zajebista. Trudniejsza, ambitniejsza, nie tak porywająca jak debiut - kompozycje dłuższe, ciężkie, najeżone wspaniałymi rifami, świetne wokale, kurwa !!! naprawdę mocna rzecz! nie od razu mnie chwyciło, ale uważam że to jeden z najciekawszych albumów tego roku [/quote]
prawda ziomal, chociaż mnie akurat od razu ta płytka chwyciła
Nie sądziłem, że z tej kapeli coś jeszcze będzie ale muszę przyznać bez bicia, że ostatnia płyta jest zajebista. Trudniejsza, ambitniejsza, nie tak porywająca jak debiut - kompozycje dłuższe, ciężkie, najeżone wspaniałymi rifami, świetne wokale, kurwa !!! naprawdę mocna rzecz! nie od razu mnie chwyciło, ale uważam że to jeden z najciekawszych albumów tego roku [/quote]
prawda ziomal, chociaż mnie akurat od razu ta płytka chwyciła
In a world of compromise...some don't
- lucass
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed