NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
[quote][i]Wysłane przez Bloodcult[/i]
debiutu nie słyszałem, warto ? [/quote]
Bardzo warto. Nie ma na niej słabego kawałka. Jak wrócę do domu to chyba przypierdolę recenzję jakąś. [/quote]
Debiut jest zajebisty. Dla mnie najlepsza ich płyta obok "Black Seeds..."
debiutu nie słyszałem, warto ? [/quote]
Bardzo warto. Nie ma na niej słabego kawałka. Jak wrócę do domu to chyba przypierdolę recenzję jakąś. [/quote]
Debiut jest zajebisty. Dla mnie najlepsza ich płyta obok "Black Seeds..."
Down the bottle's nest
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
zacny zespol, choc ostatnio rzadko kiedy wlaczam cedeka...
pierwsze 3 najlepsze
annihilation tez dobra, ale posiada chyba najbardziej wykurwiony kawalek nile w calej ich karierze - lashed to slave a stick - czyste morderstwo - szkoda ze reszta plytki to kontynuacja poprzednich, a nie cos w stylu wlasnie w/w utworu..
ponoc maja niedlugo wchodzic do studia znowu
pierwsze 3 najlepsze

ponoc maja niedlugo wchodzic do studia znowu

...
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
debiutu nie słyszałem, warto?[/quote]
Bardzo warto. Nie ma na niej słabego kawałka. Jak wrócę do domu to chyba przypierdolę recenzję jakąś.[/quote]
Akurat mnie zanudził na śmierć, zresztą dlatego nie kupowałem kolejnych. Może się kiedyś przekonam, bo zdarzało mi się już, że doceniałem płyty po wielu latach prób. Kłopot w tym, że mi się nawet nie chce próbować.
debiutu nie słyszałem, warto?[/quote]
Bardzo warto. Nie ma na niej słabego kawałka. Jak wrócę do domu to chyba przypierdolę recenzję jakąś.[/quote]
Akurat mnie zanudził na śmierć, zresztą dlatego nie kupowałem kolejnych. Może się kiedyś przekonam, bo zdarzało mi się już, że doceniałem płyty po wielu latach prób. Kłopot w tym, że mi się nawet nie chce próbować.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- P.
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
- Melepeta
- w mackach Zła
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Husar
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Pewnie dam im jeszcze kiedyś szansę. Kasetka z "Amongst..." cały czas stoi na półce. Na razie to granie zbyt ekscentryczne jak dla mnie. Nie pomaga im również fakt, że jakoś nie interesuje mnie tematyka, którą sobie obrali. [/quote]
mi sie zdaje ze tematyka w death metalu odchodzi troche na drugi plan a bardziej chodzi o muzyke.
Pewnie dam im jeszcze kiedyś szansę. Kasetka z "Amongst..." cały czas stoi na półce. Na razie to granie zbyt ekscentryczne jak dla mnie. Nie pomaga im również fakt, że jakoś nie interesuje mnie tematyka, którą sobie obrali. [/quote]
mi sie zdaje ze tematyka w death metalu odchodzi troche na drugi plan a bardziej chodzi o muzyke.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez MANOWAR[/i]
doskonały zespół, a najlepsza ich płyta to "in their darkened shrines", ostatni album NILE mnie troszkę zawiódł, tak więc czekam co pokażą na nowej płytcę i jestem pewien, że mnie nie zawiodą. Nile nigdy nie zjadał własnego ogona i teraz też nie powinien. [/quote]
Pierdolisz ostatnia płyta Nile jest mocna,mi akurat nie podchodzi brzmienie tego krążka.Może Ci sie pomyliło z solową płytą Sandersa?
doskonały zespół, a najlepsza ich płyta to "in their darkened shrines", ostatni album NILE mnie troszkę zawiódł, tak więc czekam co pokażą na nowej płytcę i jestem pewien, że mnie nie zawiodą. Nile nigdy nie zjadał własnego ogona i teraz też nie powinien. [/quote]
Pierdolisz ostatnia płyta Nile jest mocna,mi akurat nie podchodzi brzmienie tego krążka.Może Ci sie pomyliło z solową płytą Sandersa?
In a world of compromise...some don't
- metanoll
- zaczyna szaleć
- Husar
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez metanoll[/i]
[quote][i]Wysłane przez Mol[/i]
\ jesli nastepna plyta bedzie zawierala cala te egipska otoczke to bedzie juz przegiecie - 5 plyt o tym samym, temat juz troche wyeksploatowany... [/quote]
chyba gdyby zrezygnowalizz tej otoczki to juz mogliby przestac nazywac sie Nile. [/quote]
no wlacha
[quote][i]Wysłane przez Mol[/i]
\ jesli nastepna plyta bedzie zawierala cala te egipska otoczke to bedzie juz przegiecie - 5 plyt o tym samym, temat juz troche wyeksploatowany... [/quote]
chyba gdyby zrezygnowalizz tej otoczki to juz mogliby przestac nazywac sie Nile. [/quote]
no wlacha
Live is Thrash! Thrash of the Dead!