Monstrosity - Spiritual Apocalypse
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duban
- weteran forumowych bitew
Z kolei przy okazji jakiegoś Empire Invasion (czy jakoś tak) dobre 5 lat temu Monstrosity zwaliło mnie z nóg. Jeden z lepszych koncertów DM, jakie w życiu widziałem. Do tej pory zapuszczam sobie z lubością 2 pierwsze płyty zespołu. 2 ostatnich niestety nie znam.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- rozkręca się
- Duban
Tak, to ten sam fest. Monstrosity wypadło we Wrocławiu znakomicie. Vomitory też zagrało niezły gig, ale polskie supporty mnie rozczarowały. Jeśli dobrze pamiętam, to była to chyba pierwsza trasa Chudego w roli krzykacza Traumy.
If you believe the western sun
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
Z kolei przy okazji jakiegoś Empire Invasion (czy jakoś tak) dobre 5 lat temu Monstrosity zwaliło mnie z nóg. [/quote]
to byl Trash'em All Festival 2002, ostatni jaki sie odbyl( zostal zastapiony przez Blitzkrieg, gdzie Vader jest gwarantem komercyjnego sukcesu )
Z kolei przy okazji jakiegoś Empire Invasion (czy jakoś tak) dobre 5 lat temu Monstrosity zwaliło mnie z nóg. [/quote]
to byl Trash'em All Festival 2002, ostatni jaki sie odbyl( zostal zastapiony przez Blitzkrieg, gdzie Vader jest gwarantem komercyjnego sukcesu )
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
- Sothis
- rozkręca się
Bardzo cenie Monstro, jedna z niedocenianych kapel, nowa płyta mnie zmiotła.Napewno lepsza niż "Rise to power", może nawet od "In dark purity".Nowa płyta to solidne 8,5/10 !A wspominaną trasę pamiętam przez mgłe bo piłem wtedy 3 dzień z rzędu:)Wiem, że po pijoku tonyemu normanowi tłumaczyłem, żeby Yattering posłuchał i że Mario K. to asshole 

-
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
Sam sie zaskoczyłem, ale 'Spiritual Apocalypse' to naprawdę niezła robota, dobre solidne rzemiosło godne zapoznania, dobrze sie tego słucha... dużo nawiązań do typowego florydyjskiego grania, mi to jak najbardziej odpowiada, wg mnie lepsza niż 2 ostatnie krążki. Co do koncertów, dali kapitalny występ w Wawie bodajże w 98, rozpierdol na maxa.... Później na Trashu gdy grali z jednym wiosłem nie było to już to samo...
- Don
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez mistrzsardu[/i]
Mam tak samo. W Gdańsku też rozjebali. [/quote]
Nie wiem skąd tyle pochlebnych opinii na temat ich występów na trasie Thrash'em All. Może w innych miastach wypadli dobrze, ale w Gdańsku koncert był żałosny. Oczekiwania były duże, bo TAKI zespół w Polsce na trasie miał sprawić, ze trasa miałą sie stać wydarzeniem. Stało się jednak zupełnie inaczej.
Taka muza na jedną gitarę się nie sprawdza, a do tego brzmienie było tak chujowe (choć to już nie do końca ich wina), że chciało się wyjść.
VOMITORY też wypadło słabo.
Najlepiej wypadł chyba SCEPTIC. I nie jest to prowokacja.
Mam tak samo. W Gdańsku też rozjebali. [/quote]
Nie wiem skąd tyle pochlebnych opinii na temat ich występów na trasie Thrash'em All. Może w innych miastach wypadli dobrze, ale w Gdańsku koncert był żałosny. Oczekiwania były duże, bo TAKI zespół w Polsce na trasie miał sprawić, ze trasa miałą sie stać wydarzeniem. Stało się jednak zupełnie inaczej.
Taka muza na jedną gitarę się nie sprawdza, a do tego brzmienie było tak chujowe (choć to już nie do końca ich wina), że chciało się wyjść.
VOMITORY też wypadło słabo.
Najlepiej wypadł chyba SCEPTIC. I nie jest to prowokacja.
-
- w mackach Zła
- P.
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Mental
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re:
Zdecydowanie. Z Averym nagrali najlepszą swoją płytę. Mimo wszystko cała ich dyskografia jest na co najmniej 4+/6.Mental pisze:do "In Dark Purity" sie nie umywa, jak to ktos blednie zauwazyl.