zapomniałeś o:Skaut pisze:Soulless Carnage, Nekromer, Northern Plague, Virgin Snatch, za dużo tego wychodzi. Nie nadążam za wszystkim :(

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
zapomniałeś o:Skaut pisze:Soulless Carnage, Nekromer, Northern Plague, Virgin Snatch, za dużo tego wychodzi. Nie nadążam za wszystkim :(
W tak chujową okładkę oraz nazwę.manieczki pisze:w co nie wierzysz paniczu?
No tak, bo "The True Mayhem" już jest cacy :D:Dturbomalina pisze:Jakiż to jest niesamowity pomysł aby dodać przed nazwą zespołu "To jest..."! Już wyjaśniam dlaczego. Otóż, wyobraźmy sobie taką sytuację. Słuchamy takiego zespołu i nagle przychodzi nam do głowy, - zaraz ale ja to na pewno już gdzieś słyszałem. Może to był zespół NR1 albo może zespół NR2. Takie riffowanie było przynajmniej na milionie innych płyt. Nagle sięgamy po pudełko/okładkę i wszystkie wątpliwości zostają rozwiane niczym silny, ciepły i przyjemny wiosenny wiatr. Mój bosze! Nie! Przecież To jest Frontside. :)
Jaki by on nie byl, przynajmniej prawdziwki z Mayhem mialy jakis zamysl. Kto wyjasni Frontside, bo naprawde jestem ciekaw? Alsvartr? ;)Skaut pisze:No tak, bo "The True Mayhem" już jest cacy :D:Dturbomalina pisze:Jakiż to jest niesamowity pomysł aby dodać przed nazwą zespołu "To jest..."! Już wyjaśniam dlaczego. Otóż, wyobraźmy sobie taką sytuację. Słuchamy takiego zespołu i nagle przychodzi nam do głowy, - zaraz ale ja to na pewno już gdzieś słyszałem. Może to był zespół NR1 albo może zespół NR2. Takie riffowanie było przynajmniej na milionie innych płyt. Nagle sięgamy po pudełko/okładkę i wszystkie wątpliwości zostają rozwiane niczym silny, ciepły i przyjemny wiosenny wiatr. Mój bosze! Nie! Przecież To jest Frontside. :)
oj nabijam się trochę przecież, bo generalnie wciskany małolatom na siłę produkt Wardzały jebie mnie po całości. Po prostu fajnie tutaj widać, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :P0ms pisze:Jaki by on nie byl, przynajmniej prawdziwki z Mayhem mialy jakis zamysl. Kto wyjasni Frontside, bo naprawde jestem ciekaw? Alsvartr? ;)Skaut pisze:No tak, bo "The True Mayhem" już jest cacy :D:Dturbomalina pisze:Jakiż to jest niesamowity pomysł aby dodać przed nazwą zespołu "To jest..."! Już wyjaśniam dlaczego. Otóż, wyobraźmy sobie taką sytuację. Słuchamy takiego zespołu i nagle przychodzi nam do głowy, - zaraz ale ja to na pewno już gdzieś słyszałem. Może to był zespół NR1 albo może zespół NR2. Takie riffowanie było przynajmniej na milionie innych płyt. Nagle sięgamy po pudełko/okładkę i wszystkie wątpliwości zostają rozwiane niczym silny, ciepły i przyjemny wiosenny wiatr. Mój bosze! Nie! Przecież To jest Frontside. :)
Możecie się śmiać, ale ten kawałek jest naprawdę bardzo dobry. Wokal Zielonego bardzo na propsie. Podobnie fryzura.manieczki pisze:
ale ten Zielony przystojniak bez długich włosów, co nie josi?
Czyżby była to kolejna perła, obok Masachist, na rodzimym podwórku?nicram pisze:Możecie się śmiać, ale ten kawałek jest naprawdę bardzo dobry. Wokal Zielonego bardzo na propsie. Podobnie fryzura.manieczki pisze:
o kurwa :DDDDDDDDDturbomalina pisze:zapomniałeś o:Skaut pisze:Soulless Carnage, Nekromer, Northern Plague, Virgin Snatch, za dużo tego wychodzi. Nie nadążam za wszystkim :(
Z którego zdania to wyczytałeś? Kolejna projekcja, czy tylko halucynacje głodowe?Kurt pisze:Czyżby była to kolejna perła, obok Masachist, na rodzimym podwórku?nicram pisze:Możecie się śmiać, ale ten kawałek jest naprawdę bardzo dobry. Wokal Zielonego bardzo na propsie. Podobnie fryzura.manieczki pisze:
Nie wiem na czym polega oburzenie tą okładką. Wszyscy chyba znają tutaj grupę docelową ich fanów, oni zresztą też, próbują być "jajcarscy" i fajni no i jest jak jest. Wiadomo przecież, że nie mają nic wspólnego z muzyką o której się tu najczęściej pisze.dr Kill pisze:No nie wierze :Dturbomalina pisze:zapomniałeś o:Skaut pisze:Soulless Carnage, Nekromer, Northern Plague, Virgin Snatch, za dużo tego wychodzi. Nie nadążam za wszystkim :(
No.... z tego:nicram pisze: Z którego zdania to wyczytałeś? Kolejna projekcja, czy tylko halucynacje głodowe?
Stąd zresztą pytanie. Halucynacji nie stwierdzono.nicram pisze:Możecie się śmiać, ale ten kawałek jest naprawdę bardzo dobry.
Niech będzie. Jeżeli ten kawałek jest bardzo dobry, to ja mogę mieć halucynacje.nicram pisze:Jeżeli po jednej piosence, która mi się spodobała, pytasz się o perły to trudno nie wziąć tego pytania jako halucynacji.
turbomalina pisze: