ABIGOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Dobry, dobry... następny black metalowy zespół kieruje się gdzieś na pola tzw. awangardy. Stąd tu i ówdzie skojarzenia z DHG czy Diabolicum. Fractal Possession nie jest jednak ani tak odjechany jak ci pierwsi, ani tak agresywny jak ci drudzy. Dość stonowany, ze swoim klimatem. Przydałoby się ostrzejsze brzmienie.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
zdecydowanie byłoby lepiej [/quote]
Dziwie się tobie, że większośc kapel i hord black metalowych opluwasz błotem. Przez to bardzo szybko i ty też ze swoim projektem możesz być opluty. Przecież takiego Abigora powinieneś bonić jak swojego dziecka. Istnieja juz długo, bardzo rozsądnie grają, i widac po ich fotkach, że nie wypadli sroce z pod ogona i są bykami. Chodzi mi o tego gościa co tez gra w Summoning.
zdecydowanie byłoby lepiej [/quote]
Dziwie się tobie, że większośc kapel i hord black metalowych opluwasz błotem. Przez to bardzo szybko i ty też ze swoim projektem możesz być opluty. Przecież takiego Abigora powinieneś bonić jak swojego dziecka. Istnieja juz długo, bardzo rozsądnie grają, i widac po ich fotkach, że nie wypadli sroce z pod ogona i są bykami. Chodzi mi o tego gościa co tez gra w Summoning.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Płyta Abigor, która ma mało cech Abigor, ale jest płytą bardzo dobrą. W końcu znów mogę jakoś pozytywnie myśleć o tym zespole, bo Satanized całkowicie mi zepsuł jego wizerunek. Fractal Possession ma bliżej do nowoczesnego bm pokroju DHG...i dobrze, bo w starej konwencji najwyraźniej zespół już wyczerpał swój potencjał. Nowa płyta jest chłodna, zakręcona, z industrialnymi smaczkami. Słucham dopiero drugi raz i już czuję, że jeszcze na długo pozostanę przy tej płycie.
- boroowa
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Gówniany nowy album, 100 razy chujowszy od mega chujowego Satanized. Jebać! [/quote]
Masz rację. pobrandzluj się teraz nad nobilitas niggers.
do tej pory abigor zlewałem ciepłym moczem, ale jesli poszli w opisywanym kierunku, może być ciekawie
Gówniany nowy album, 100 razy chujowszy od mega chujowego Satanized. Jebać! [/quote]
Masz rację. pobrandzluj się teraz nad nobilitas niggers.
do tej pory abigor zlewałem ciepłym moczem, ale jesli poszli w opisywanym kierunku, może być ciekawie
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
powiem tak: "fractal possessions" nie powaliło mnie na łopatki, ba nawet nie klęknąłem przed płytą (no, może na jedno kolanko;), ale to zdecydowanie najlepsza pozycja Austriaków. Obrali dobry kierunkek, niektóre kompozycje może są nie do końca przemyślane, ale płyta dobrze rokuje na przyszłość. Mieści się w top 20 w 2007
I'll give you black sensations up and down your spine
-
nowy abigor to syf nad syfy
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;