GOJIRA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
Re: GOJIRA
Nowy kawałek - http://www.myspace.com/gojira
- paluch
- rozkręca się
jeden z lepszych zespołów ostatnich lat. mnie kupili na wysokości linka. granie przemyślane, ale bez zażenowania, że przekombinowane.
- Mol
Slabiutki ten nowy numer. Ciekawe tylko czy reprezentatywny dla calosci.
btw - w podobnym klimacie o wiele bardziej wchodzi mi Hacride.
btw - w podobnym klimacie o wiele bardziej wchodzi mi Hacride.
- karabin
- zaczyna szaleć
jak dla mnie najnowszy kawałek bardzo przyjemny (może wynika to ze zboczenia na punkcie tej kapeli) ale trzeba przyznać, że odstaje jednak poziomem od " From Mars...". Brzmienie tez jakieś takie słabsze, szczególnie na blaście...no ale już niedługo będzie wszystko jasne.
PAL KRZYŻ.
-
- postuje jak opętany!
niestety słaby wałek, mam nadzieję że reszta płyty będzie ok, bo From Mars.. wywarła na mnie wielkie wrażenie
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Blackscrew
- starszy świeżak
- Kontakt:
Popieram.esq pisze:niestety słaby wałek, mam nadzieję że reszta płyty będzie ok, bo From Mars.. wywarła na mnie wielkie wrażenie
Co do tego kiedy się zaczęło - jakoś pół roku temu od "Where the Dragons Fall" - i tylko ten kawałek mi został w pamięci aż do dziś. Słucham sobie The Link.
- Blackscrew
- starszy świeżak
- Kontakt:
Dupa blada, zrobili chłopaki taką zmyłę, że poezja. "The Way..." daje po dupie ostro :]Blackscrew pisze:Popieram.esq pisze:niestety słaby wałek, mam nadzieję że reszta płyty będzie ok, bo From Mars.. wywarła na mnie wielkie wrażenie
Co do tego kiedy się zaczęło - jakoś pół roku temu od "Where the Dragons Fall" - i tylko ten kawałek mi został w pamięci aż do dziś. Słucham sobie The Link.
-
- starszy świeżak
Kurna ale przyłozyli,to przezajebisty band i przypieczetowali bezsprzecznie ten fakt swoim nowym krążkiem. Szacun dla chłopaków,zacna robota! 

-
- w mackach Zła
Krótko i na temat - najlepsza płyta Francuzów jak do tej pory. Czekam na premierę.
- Adrian696
zgadzam sie - az nie moge sie doczekac jak to zaryczy z CDMax_Disgruntled pisze:Krótko i na temat - najlepsza płyta Francuzów jak do tej pory. Czekam na premierę.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
maksik, słyszałeś nowego Intronauta?Max_Disgruntled pisze:Krótko i na temat - najlepsza płyta Francuzów jak do tej pory. Czekam na premierę.
-
- w mackach Zła
Jeszcze nie, bo tyle teraz nowości wyszło, że nie wiem za co się złapać i chyba nawet nie chcę... Poczekam na cd i wtedy będę się jarał (w przypadku GOJIRA nie dałem rady się powstrzymać
) Jednak kawałki z Myspace'a mnie rozjebały, więc liczę na mocną pozycję !

- twoja_stara_trotzky
mi najpierw nie wszedł, a później, jak zaskoczył, to w chuj mnie niszczy właśnie.
-
- w mackach Zła
Z tego co wychwyciłem z gayplayera (wiadomo chujowa jakość), to chłopaki znacznie ulepszyli brzmienie (wtłoczyła kasy trochę nowa wytwórnia). Bo ep-ka "The Challenger" to była bardziej w stylu "Void", a na nowym krążku już pełna pizda jest raczej
Poczekamy, posłuchamy...

- twoja_stara_trotzky
no brzmienie dobre, szczególnie sekcja... no ale muzycznie pojechali mocno - to już generalnie zupełnie inna bajka niż na przeciętnym Void... jedno wokal nadal nieco irytuje, ale nie będę ci psuć zabawy i zdradzać, co i jakMax_Disgruntled pisze:Z tego co wychwyciłem z gayplayera (wiadomo chujowa jakość), to chłopaki znacznie ulepszyli brzmienie (wtłoczyła kasy trochę nowa wytwórnia). Bo ep-ka "The Challenger" to była bardziej w stylu "Void", a na nowym krążku już pełna pizda jest raczejPoczekamy, posłuchamy...

-
- w mackach Zła
Gitara, a jak tam nowiutka Godzira Ci podchodzi, bo chyba troszkę zaskoczyli nawet ?