NUNSLAUGHTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Disgorger[/i]
..troche tego było..nie wiem jaki sens jest wydawać epki z utworami na żywca.....dla kasy chyba......666 sztuk lub 66 na czerwonym winylu...łał... [/quote]
Policz se koszty wydania kurwa siódemki. Chyba najdroższy nośnik w produkcji. Zreszta druga strona medalu - są maniax którzy lubią zbierać tego typu stuff, więc czemu nie.
Jedna z najlepszych kapel deathmetalowych które ciągle istnieją. Goat jak se kupiłem to napierdalałem po 8 razy dziennie przez 2 tygodnie, a to chyba mówi samo za siebie, jak mnie to kurwa rozpierdala! Mam troche EPek, coś na dwunastocalówkach, na CD skromniej niż na kasetach he he, ale Hex już zamówiony.
DEATH IS METAL METAL IS DEATH NUNSLAUGHTER DEATH METAL!!!
..troche tego było..nie wiem jaki sens jest wydawać epki z utworami na żywca.....dla kasy chyba......666 sztuk lub 66 na czerwonym winylu...łał... [/quote]
Policz se koszty wydania kurwa siódemki. Chyba najdroższy nośnik w produkcji. Zreszta druga strona medalu - są maniax którzy lubią zbierać tego typu stuff, więc czemu nie.
Jedna z najlepszych kapel deathmetalowych które ciągle istnieją. Goat jak se kupiłem to napierdalałem po 8 razy dziennie przez 2 tygodnie, a to chyba mówi samo za siebie, jak mnie to kurwa rozpierdala! Mam troche EPek, coś na dwunastocalówkach, na CD skromniej niż na kasetach he he, ale Hex już zamówiony.
DEATH IS METAL METAL IS DEATH NUNSLAUGHTER DEATH METAL!!!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
-
- świeżak
Re: NUNSLAUGHTER
wie ktos cos o ich Koncercie w PL ?
METAL IS DEATH DEATH IS METAL NUNSLAUGHTER DEATH METAL !!!
- Husar
- weteran forumowych bitew
A co jakies pogloski chodza takie?? Zajebiscie w chuj by bylo. Mow co slyszales
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- świeżak
No z tego co wiem ich koncert w PL jest juz potwierdzony tylko czekaja z ogloszeniem jak reszta trasy.
BEdzie wyjebiscie ich zobaczyc u nas ciekawe jak publika dopisze w koncu to nie vader czy inny Behemoth
Bylaby moc jakby ich supportowal THRONEUM !!! \m/
A NUNSLAUGHTER HEX rozpierdala.
BEdzie wyjebiscie ich zobaczyc u nas ciekawe jak publika dopisze w koncu to nie vader czy inny Behemoth
Bylaby moc jakby ich supportowal THRONEUM !!! \m/

- ultravox
- zahartowany metalizator
Przyjdzie pewnie z 50 osób, ale za to wszyscy będą w katanachinri pisze:No z tego co wiem ich koncert w PL jest juz potwierdzony tylko czekaja z ogloszeniem jak reszta trasy.

-
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie ten zespół nie przekonuje jakoś. Nudne, na jedno kopyto, bez pomysłu.
- Husar
inri pisze:No z tego co wiem ich koncert w PL jest juz potwierdzony tylko czekaja z ogloszeniem jak reszta trasy.
Bylaby moc jakby ich supportowal THRONEUM !!! \m/![]()
Albo Witchmaster na supporcie

-
- świeżak
ultravox pisze:Przyjdzie pewnie z 50 osób, ale za to wszyscy będą w katanachinri pisze:No z tego co wiem ich koncert w PL jest juz potwierdzony tylko czekaja z ogloszeniem jak reszta trasy.
ha kurwa mozliwe ... ale ja tam czuje ze bedzie cos dobrego

-
- rasowy masterfulowicz
Po dodaniu składaka do HardRockera Nunslaughter wyrasta u nas na prawdziwą gwiazdę :+)
I AM MORBID
-
- świeżak
.. a żebyś wiedział.
Widziałem tu temat że paru cweli sie nabija z hardrockera { akurat haslo bartrocker to dobre okreslenie bo gośc tam odpierdala 90% roboty) a wg mnie robi zajebista robote. Jasne ze prawdziwki musza miec gowniana jakosc ksero ale kurwa magazyn kioskowy w ktorym pisza o NIFELHEIM ( to w ogole kumplebarta z tego co wiem) ,jest plakat Sabbat czy cedek NUNSLAUGHTER to zajebista sprawa i wreszcie ktos pokazuje dzieciarni co jest dobre a co nie
wogole sie nie zdziwie jak sie okaze ze to oni robia koncert NUNSLAUGHTER w pl

wogole sie nie zdziwie jak sie okaze ze to oni robia koncert NUNSLAUGHTER w pl

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Dragonight Agency prezentuje: NUNSLAUGHTER + SATHANAS - EUROPEAN CRUSADE TOUR 2009. Trasa koncertowa gigantów death metalu z Usa pod patronatem magazynu Hard Rocker - 14 marca 2009 koncert w Polsce! Miejsce i zespoły supportujące podamy wkróce! METAL IS DEATH, DEATH IS METAL! NUNSLAUGHTER DEATH METAL!
Bart zaczyna poważnie działać w kraju, jeśli to wypali, oraz jeszcze inny koncert pewnego kulta w PL (i nie mam na myśli OMEN, mimo iż by pasował) który ponoć jest w planach to więcej złego słowa nie powiem na gościa he he. 11 marca NUNS ma grać w Danii i to ma być pierwszy gig na trasie. Co do Bartrockera to w następnym numerze min kompilacyjny CD SABBAT.
edit:
Do chorzwoskiego inri: gościu weź się nie ośmieszaj że NUNS to kult a GOATLORD już nie, tymbardziej że obie kapele swego czasu mocno się wspierały (zresztą to Don pomógł wydać reedycje w NWN), no już pomijając że kapele grały miejscami dość podobnie.
Bart zaczyna poważnie działać w kraju, jeśli to wypali, oraz jeszcze inny koncert pewnego kulta w PL (i nie mam na myśli OMEN, mimo iż by pasował) który ponoć jest w planach to więcej złego słowa nie powiem na gościa he he. 11 marca NUNS ma grać w Danii i to ma być pierwszy gig na trasie. Co do Bartrockera to w następnym numerze min kompilacyjny CD SABBAT.
edit:
Do chorzwoskiego inri: gościu weź się nie ośmieszaj że NUNS to kult a GOATLORD już nie, tymbardziej że obie kapele swego czasu mocno się wspierały (zresztą to Don pomógł wydać reedycje w NWN), no już pomijając że kapele grały miejscami dość podobnie.
- Husar
No to sie bedzie dzialo:):):):) Teraz tylko oby wroclaw. Albo chociaz zachod zeby przez pol polski nie trzeba bylo zapierdalac. Dzieki za info