PANDEMONIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- lucass
- weteran forumowych bitew
- Duban
Mam obie płyty Domain i podpisuję się pod tym, że 'The Zonei' to przy tym odpad od kupy hipopotama. Mam nadzieję, że nowy krążek będzie co najmniej klasy płyt Domain.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- rozkręca się
Kupiłem "Hellspawn" i jestem rozbity przez ten krążek. Świetny materiał, brzmi bardzo dobrze - słychać ciężar, elektroniczne rzeczy jeśli już się pojawiają to są tylko wypełnieniem tła; na pierwszym planie mamy gitary i perkusję (a nie żaden automat). Co najbardziej mnie zaskoczyło to, że jest to szybka płyta, nie ma wolnych numerów (co dla mnie było rzeczą charakterystyczną dla tego zespołu). Wokal Paula tez się nie zmienił, nadal jest to taki niewyraźny głęboki krzyk.
Jednocześnie utwory są przebojowe, nożka sama chodzi i aż chce się wyrwać na koncert, żeby poszaleć. A na żywo nowy materiał na pewno świetnie się sprawdzi.
Jednocześnie utwory są przebojowe, nożka sama chodzi i aż chce się wyrwać na koncert, żeby poszaleć. A na żywo nowy materiał na pewno świetnie się sprawdzi.
-
- starszy świeżak
- Kontakt:
Devilri to kawał zajebistej muzyki, z Domain słyszałem tylko "Pandemonium" które całkiem wyrabia. The Zonei posłuchałem z nudów w Media Markcie na jakiejś schujałej maszynie do odsłuchiwania płyt z dużymi słuchawkami i jebłem nimi po dziesięciu minutach. Dla mnie to nowe Pandemonium to zwykła chujoza i pierdolę takie pizgolenie
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez kocurejro[/i]
taka prawda, byli wtedy niemal czczeni[/quote]
Kiedyś byli czczeni, a dzisiaj metaloffcom podoba się jakiś elektroniczny syf. Stary stuff zajebisty (do 1993 roku), pod warunkiem że ktoś lubi wolny, mroczny death ocierający się o black w stylu Samael. Po reaktywacji nie mają prawa bytu.
taka prawda, byli wtedy niemal czczeni[/quote]
Kiedyś byli czczeni, a dzisiaj metaloffcom podoba się jakiś elektroniczny syf. Stary stuff zajebisty (do 1993 roku), pod warunkiem że ktoś lubi wolny, mroczny death ocierający się o black w stylu Samael. Po reaktywacji nie mają prawa bytu.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
Po reaktywacji nie mają prawa bytu. [/quote]
Posłuchaj "Hellspawn". Kapitalna płyta, nieco (podkreślam nieco!) inna jednak od klasycznych nagrań Pandemonium. Bardziej przypomina mi inny łódzki zespół z tamtych czasów - Dark Opera.
Tak czy owak świetne granie, bez napinania się na old skul. Ona zwyczaje jest w starym stylu, co uważne i doświadczone ucho natychmiast wychwyci.
Po reaktywacji nie mają prawa bytu. [/quote]
Posłuchaj "Hellspawn". Kapitalna płyta, nieco (podkreślam nieco!) inna jednak od klasycznych nagrań Pandemonium. Bardziej przypomina mi inny łódzki zespół z tamtych czasów - Dark Opera.
Tak czy owak świetne granie, bez napinania się na old skul. Ona zwyczaje jest w starym stylu, co uważne i doświadczone ucho natychmiast wychwyci.
-
- starszy świeżak
- Kontakt:
Przestańcie pierdolić, przecież ten tzw. "progres" Pandemonium związany jest z wydawaniem ich przez Mystic, nie mówcie mi że płyty reaktywowanego Pandemonium to to samo co Pandemonium jeszcze przed Domain bo nie uwierzę. Co to kurwa za inteligentne i przemyślane granie. Wolę proste granie z jajem niż przemyślane, które nudzi się po pierwszym odsłuchaniu, co jest dość typowe dla zespołów, że tak powiem, "drążących niezliczone kanały artyzmu dźwięku w metalu"
kurwa
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Pandemonium to Paweł Mazur nie ma w zasadzie znaczenia z kim będzie grał jesli on tam gra i drze ryjka to będzie Pandemonium czyli wszytko to co się kojarzy z old skool czyli zero drążenia jakiś kanałów za to jazda mrok i ciężar.
No nie mogłem cicho siedzieć jak tu takie betonowe farmazony piszą ...
No nie mogłem cicho siedzieć jak tu takie betonowe farmazony piszą ...
-
- starszy świeżak
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez simondebelem[/i]
Pandemonium to Paweł Mazur nie ma w zasadzie znaczenia z kim będzie grał jesli on tam gra i drze ryjka to będzie Pandemonium czyli wszytko to co się kojarzy z old skool czyli zero drążenia jakiś kanałów za to jazda mrok i ciężar.
[b]No nie mogłem cicho siedzieć jak tu takie betonowe farmazony piszą ...[/b] [/quote]
oczywiście masz rację, ale zaraz usłyszysz że gówno wiesz i się nie znasz hehe
[b]No nie mogłem cicho siedzieć jak tu takie betonowe farmazony piszą ...[/b] [/quote]
oczywiście masz rację, ale zaraz usłyszysz że gówno wiesz i się nie znasz hehe
jebać frajerów
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Revenant
- postuje jak opętany!
- lucass