Tak, też tak mam.Maria Konopnicka pisze:Uwielbiam "Simple Mind Condition" - doskonała i bardzo niedoceniana płyta. Dla mnie to jeden z najważniejszych i najczęściej słuchanych albumów ostatnich lat.
TROUBLE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TROUBLE
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- zaczyna szaleć
A ten cover Lucifer'Friend - cudo.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyli jeszcze nie koniecRon Holzner, formerly of doom metal legends TROUBLE and currently in THE SKULL, spoke to the Chicago Reader about the recent passing of his longtime bandmate Eric Wagner. Eric, who was TROUBLE's original singer, died last weekend after a battle with COVID pneumonia. He was 62 years old.
According to the bassist, Wagner was generally opposed to institutionalized medicine but he wouldn't make an exception for the COVID vaccine.
"We argued about it, and he stood his ground on the matter," Holzner said. "I always joked, 'The World According To Eric Wagner — you should write a book.' He lived his life his way."
Holzner also confirmed that Wagner recently completed work on a solo album. "It will be released in 2022," he said. "I played on three songs, as well as members of his bands BLACKFINGER and LID and TROUBLE alumni Sean McAllister, Dave Snyder, and Chuck Robinson — as well as former PENTAGRAM guitarist Victor Griffin."

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
22 marca
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.