Ale skąd ten ból dupy? Gdyby w Radiu Zet takie rzeczy leciały, to może dałoby się tej stacji słuchać. Volbeat to muzyka lekka, łatwa i przyjemna i czasem się przydaje. Czy każdy fan metalu musi być zawsze taki zajebiście poważny?Karkasonne pisze:Widzę że Volbeat robi szał na forum, średnio 3/4 wpisu na płytę. I nie dziwne, słucham właśnie kolejnej i nie wiem, czy ktoś tego na serio słucha. Czuję się, jakbym puszczał nową kolekcję letnich hiciorów Radia Zet.
VOLBEAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: VOLBEAT
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
VOLBEAT jest całkiem dobry do grilla na działce czy podczas sprzątania garażu, więc nie widzę problemu, zwłaszcza w sytuacji gdy miejscowi forumowicze przerzucają się szambami w stylu Korn czy jakiegoś hip-hopu.ramonoth pisze:Ale skąd ten ból dupy? Gdyby w Radiu Zet takie rzeczy leciały, to może dałoby się tej stacji słuchać. Volbeat to muzyka lekka, łatwa i przyjemna i czasem się przydaje. Czy każdy fan metalu musi być zawsze taki zajebiście poważny?Karkasonne pisze:Widzę że Volbeat robi szał na forum, średnio 3/4 wpisu na płytę. I nie dziwne, słucham właśnie kolejnej i nie wiem, czy ktoś tego na serio słucha. Czuję się, jakbym puszczał nową kolekcję letnich hiciorów Radia Zet.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Myślę, że jakby leciało, to nawet nie zauważyłbym zmiany:) Z niepoważnych rzeczy to wolę Nocnego Kochanka, przynajmniej faktycznie czasem się zaśmieję.ramonoth pisze:
Ale skąd ten ból dupy? Gdyby w Radiu Zet takie rzeczy leciały, to może dałoby się tej stacji słuchać. Volbeat to muzyka lekka, łatwa i przyjemna i czasem się przydaje. Czy każdy fan metalu musi być zawsze taki zajebiście poważny?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ty to jednak masz gust. No i śmieszny też czasami próbujesz być tak jaj ten kochanek i też nie wychodzi.
Volbeat bardzo spoko. Na koncertach wręcz zajebiście się sprawdza.
Volbeat bardzo spoko. Na koncertach wręcz zajebiście się sprawdza.
No zauważyłem że jak coś napiszę to zaraz coś odpisujesz by mi dogryźć. Pewnie na swój sposób chcesz dobrze, więc szkoda byłoby Cię zniechęcać.gelO pisze:Ty to jednak masz gust. No i śmieszny też czasami próbujesz być tak jaj ten kochanek i też nie wychodzi.
-
- mistrz forumowej ceremonii
no coś w tym stylu. chociaż nie mam już tej płyty, bo tak jak ktoś napisał- przy grillu, czy piwie posłuchać można, ale żeby siąść w fotelu i się tym delektować to nie :) co nie zmienia faktu, że gdyby jebane radio zet trzymało taki poziom, to byłbym szczęśliwy ;)Oki pisze:"Rock the Rebel..." się broniło i było nawet lekkim powiewem świeżości, a potem to tylko zjadanie ogona
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem czy ktoś jeszcze się ze mną zgodzi, ale ten wątek w zasadzie można już ostatecznie zamknąć :)Heretyk pisze: jak ktoś napisał- przy grillu, czy piwie posłuchać można, ale żeby siąść w fotelu i się tym delektować to nie :) co nie zmienia faktu, że gdyby jebane radio zet trzymało taki poziom, to byłbym szczęśliwy ;)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Hehe, ja nikomu dogryzać nie chcę, do niczego to potrzebne mi nie jest. Ale czasem jak pierdolniesz coś to nie mogę. Zawsze się zastanawiam czy tak poważnie czy po prostu lubisz sobie popierdolić.Karkasonne pisze:No zauważyłem że jak coś napiszę to zaraz coś odpisujesz by mi dogryźć. Pewnie na swój sposób chcesz dobrze, więc szkoda byłoby Cię zniechęcać.gelO pisze:Ty to jednak masz gust. No i śmieszny też czasami próbujesz być tak jaj ten kochanek i też nie wychodzi.
Mam kiepski gust muzyczny, pracuję jako nauczyciel, moje życie seksualne składa się z nieudanych prób masturbacji - narzekanie to jedyna przyjemność mojego codziennego życia, a Ty mi to jeszcze chcesz odebrać. Nie wstyd Ci?
-
- zaczyna szaleć
A dla mnie bardzo fajna, przebojowa płyta im wyszła. Może nie ten poziom co w okolicach 2ki czy 3ki, ale hiciorów do darcia ryja w aucie i nie tylko kilka jest. Black Rose, Rebound, Goodbye Forever, tytułowy czy Mary Jane Kelly. Dla mnie chyba najlepsza ich płyta od Guitar Gangsters, trzeba zakupić wydanie 2CD, żeby znów cała dysko stała piknie na półeczce :)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To masz weekend wolny. Ciśnij zatem ile wlezie.Karkasonne pisze:Mam kiepski gust muzyczny, pracuję jako nauczyciel, moje życie seksualne składa się z nieudanych prób masturbacji - narzekanie to jedyna przyjemność mojego codziennego życia, a Ty mi to jeszcze chcesz odebrać. Nie wstyd Ci?
Właśnie się zjebał, bo znowu grałem w Diablo 2 na trybie hardcore i mój 70 lvl paladyn wykopcił zgona. Pozostaje mi więc pisanie. Ale ten Volbeat chujowy! Hurr!gelO pisze:To masz weekend wolny. Ciśnij zatem ile wlezie.Karkasonne pisze:Mam kiepski gust muzyczny, pracuję jako nauczyciel, moje życie seksualne składa się z nieudanych prób masturbacji - narzekanie to jedyna przyjemność mojego codziennego życia, a Ty mi to jeszcze chcesz odebrać. Nie wstyd Ci?
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
-
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale oni mają tempo. Ostatnią płytę uważam za ich najlepszą, ciężko będzie im ją przeskoczyć.
-
Serio? Mnie znudziła tak jak inne z tych ostatnich, ale może jeszcze ją sprawdzę.
-
- zahartowany metalizator
A to idzie ich w ogóle słuchać? Bo bywało się w barach i ani nie szło przy tym pogadać, ani nie było na czym ucha zawiesić ;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Bardzo fajna i luźna muzyka, idealna do auta czy na nasiadówkę przy piwie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
W mojej ocenie zawiera najlepsze melodie, poza tym niczym się nie wyróżnia, jak każda z pozostałych :)Pacjent pisze:Serio? Mnie znudziła tak jak inne z tych ostatnich, ale może jeszcze ją sprawdzę.
- 10,5
- postuje jak opętany!
29ego października zagrają na Torwarze. Mam do odsprzedania 3 bilety na płytę w cenie 125 zł za jeden.
Nono.