SEANCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SEANCE
Prześwietny ten nowy Seance, na pewno lepszy od ich "dwójki".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ciekawe czego malkontenci oczekiwali po Seance kolejnego Altars of Madness ? w death metalu wszystko zostalo juz powiedziane /zagrane dawno temu ,płyta nie zabija ale na 7.5/10 spokojnie zasługuje
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A ten jak wywołuje wolfa z lasuwolf pisze:ciekawe czego malkontenci oczekiwali po Seance kolejnego Altars of Madness ? w death metalu wszystko zostalo juz powiedziane /zagrane dawno temu

Yare Yare Daze
że niby Hail of Bullets to kultowa sparwa?jester pisze:A ten jak wywołuje wolfa z lasuwolf pisze:ciekawe czego malkontenci oczekiwali po Seance kolejnego Altars of Madness ? w death metalu wszystko zostalo juz powiedziane /zagrane dawno temuUważaj, bo znowu temat się zamieni w multiwykładnię gatunku od zarania dziejów. Dobra płyta, ale nic więcej. Przeminie.
- hcpig
Znowu HOB
Ale masz rację, OFAW ma 100x większą szansę pozostania w świadomości słuchaczy, głównie przez nadzwyczaj wiwindowany poziom na tle analogicznych produkcji (w tym Seance). To jasne.

Ale masz rację, OFAW ma 100x większą szansę pozostania w świadomości słuchaczy, głównie przez nadzwyczaj wiwindowany poziom na tle analogicznych produkcji (w tym Seance). To jasne.
Yare Yare Daze
-
- starszy świeżak
Nowy album - kasujemy wokal i zostaje lamb of god.
W ogóle brzmią cosik metalcorowo.
Na razie nie bardzo, ale jeszcze kilka odsłuchów przede mną.
absolute lethal dose
Niech ktoś się do tego ustosunkuje, bo nie wierzę i nie chce wierzyćLD100 pisze:Nowy album - kasujemy wokal i zostaje lamb of god.

-
- starszy świeżak
- Block69
- zahartowany metalizator
O, takie coś można powiedzieć o nowej płycie THANATOS. Nowego SEANCE nie dałem rady przesłuchać do końca. Pospałem sie.Maria Konopnicka pisze:Mamy tu dużo thrashowych, rytmicznych gitar, wszystko jest dość fajnie poukładane, uporządkowane, przejrzyste, melodyjne ale nie cukierkowe i na pewno nie banalne. Nie rewelacja i żaden przełom, ale solidny, dobrze brzmiący krążek, którego warto posłuchać. 8/10
PENIS METAL
- Untergang
- rozkręca się
Gdybym miał na siłę do czegoś porównywać to raczej do Sinister niż Lamb of Dog 
Niemniej, udany krążek - na pewno bardziej ambitny niż Pestilence

Niemniej, udany krążek - na pewno bardziej ambitny niż Pestilence
W sumie ja LoG nigdy nie słyszałem, ale uznałem to za straszną obelgę dla Seance.
- twoja_stara_trotzky
coś w tym niestety jest.LD100 pisze:Nowy album - kasujemy wokal i zostaje lamb of god.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Przesłuchałem 2-3 razy. Jednym uchem wpadło, a drugim wypadło.
- ultravox
- ultravox
Bzdura do kwadratu.Warcrimer pisze:Niech ktoś się do tego ustosunkuje, bo nie wierzę i nie chce wierzyćLD100 pisze:Nowy album - kasujemy wokal i zostaje lamb of god.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Nowa płyta jest naprawdę świetna. Takie kawałki jak "Murder", "Choose Your Eternity"czy, "Burn Me" miażdżą. W przypadku tego zespołu reunion udał się znakomicie! Poza tym Pulverised zrobiła bardzo fajne wydanie. A pod koniec tego roku mają wydać nowe Desultory! Oby był to równie udany powrót.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Triceratops
Re:
Bardzo dobrze zaorany maria, widac, ze wtedy jeszcze nie znal strony z wikipediadługopisyyyyyyyyyy pisze:Pomyliło ci się Maria. To "Fornever Laid To Rest" był demiutem. I jest jedną z najbardziej rozpierdalających płyt jaką kiedykolwiek słyszałem. Wielki kurwa kult!!!
woodpecker from space
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Żułek
Saltrubbed Eyes całkiem ok ale bez spustów, warto debiut ogarniac ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Harlequin
Mim zdaniem warto. Lepszy i brzmi dość amerykansko. Dobry płytewŻułek pisze:Saltrubbed Eyes całkiem ok ale bez spustów, warto debiut ogarniac ?