8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
Napisałem już wcześniej i w innym temacie, że czekam. Ciekawi (lub też nieco niepokoi) mnie obsada garów. Muzyka musi byc bardzo, hmmm... "siłowo-motoryczna", by przypasować stylowi grania Paula, a Testament, a już szczególnie Skolnicka ciężko mi podejrzewać o stworzenie czegoś pokroju "Divine Intervention".
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
(...)z thrashu to się dla mnie liczą tylko Voivod i Coroner, a z łupanki Kreator i wsio. [/quote] dziwny jesteś
[/quote]
Żeby była jasność, doceniam inne kapele i ich wkład w gatunek (no przecież Slayera nie obalę, choćbym nawet bardzo chciał), ale jeśli chodzi o płyty, które się kręcą w moim odtwarzaczu, to właśnie tych 3 zespołów. Ostatnio jeszcze Artillery mi się przypomniało i też daje radę. Shit, no i Exhorder... lista się powiększa
edit: Aha... i oczywiście Mekong Delta
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
(...)z thrashu to się dla mnie liczą tylko Voivod i Coroner, a z łupanki Kreator i wsio. [/quote] dziwny jesteś

Żeby była jasność, doceniam inne kapele i ich wkład w gatunek (no przecież Slayera nie obalę, choćbym nawet bardzo chciał), ale jeśli chodzi o płyty, które się kręcą w moim odtwarzaczu, to właśnie tych 3 zespołów. Ostatnio jeszcze Artillery mi się przypomniało i też daje radę. Shit, no i Exhorder... lista się powiększa

edit: Aha... i oczywiście Mekong Delta

-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Pelson[/i]
Napisałem już wcześniej i w innym temacie, że czekam. Ciekawi (lub też nieco niepokoi) mnie obsada garów. Muzyka musi byc bardzo, hmmm... "siłowo-motoryczna", by przypasować stylowi grania Paula[/quote]
Paul jest swietnym perkusista, to profesjonalista wiec da rade.
[quote] a Testament, a już szczególnie Skolnicka ciężko mi podejrzewać o stworzenie czegoś pokroju "Divine Intervention". [/quote]
nie miej obaw, Testament to niestety nie ten poziom
Napisałem już wcześniej i w innym temacie, że czekam. Ciekawi (lub też nieco niepokoi) mnie obsada garów. Muzyka musi byc bardzo, hmmm... "siłowo-motoryczna", by przypasować stylowi grania Paula[/quote]
Paul jest swietnym perkusista, to profesjonalista wiec da rade.
[quote] a Testament, a już szczególnie Skolnicka ciężko mi podejrzewać o stworzenie czegoś pokroju "Divine Intervention". [/quote]
nie miej obaw, Testament to niestety nie ten poziom
- Rattlehead
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Rattlehead
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Gotharus
- postuje jak opętany!
http://www.bravewords.com/tunes/?tid=132
Nowy kawałek Testamentu, rozkurwia!!
Co do okładki, to nie jest taka zła, przynajmniej stare logo wróciło.
Nowy kawałek Testamentu, rozkurwia!!
Co do okładki, to nie jest taka zła, przynajmniej stare logo wróciło.