Wal do Listenable, 15€ z wysyłką.boroowa pisze:zajebiste granie. mix Bathory / Motorhead / Venom czyli to co w metalu najlepsze.
dziwna sprawa z wytwórnią (hellscargo), wysłałem im już kilka maili z zamówieniem i nie odpowiedzieli na żaden z nich.
TYRANT (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- boroowa
- weteran forumowych bitew
- Morph
- Kontakt:
- boroowa
- weteran forumowych bitew
- Morph
- Kontakt:
- Skaut
Ja tylko przekleje to co juz napisalem o tym bandzie:
A tak nawiadem mowiac, czytam te posty i widze, ze jestem chiba jedynym, ktoremu zarowno Tyrant jak i nowy Darkthrone sie podoba; )Tyrant - Reclaim The Flame i jak obiecalem skrobne troszke na temat tej plyty. Powiem tak, odkrywcze to, w ogole nie jest, ale z zalozenia nie mialo takie byc. Panowie napierdalaja w black'n rollowym stylu tak, ze Darkthrone moze sie schowac ze swoimi piardami (no dobra, gruba przesada;) ). Anyway, czuc ducha lat 80 i inspiracje Venom, Bathory, Motorhead, ale podane jest to w bardzo chwytliwej formie. Kawalki nie nuza, pomyslow nie brakuje, aczkolwiek z poczatka wszystko mnie sle zlewalo w jedna wielka kupe. Dwa zarzuty: album trwa tylko 28 minet i sekundo: brzmienie jest spierdzielone. Choc z drugiej strony, pewnie bylo to zamierzone. Anyway, ten kto sie zawiodl na nowym Darkthrone nie zawiedzie sie na "Reclaim...". Absolutny killer krazka to "Hell Has Broken Loose" .
Coś tam było! Człowiek!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- ryszard
- postuje jak opętany!
Re: TYRANT (SWE)
to ja proponuję obudzić się z letargu i posłuchać nowego splitu Tyrant z Alehammer: kawałek "I'll Burn That Bridge (Before You Can Cross It)" to jeden z najlepszych niszczycieli, jakie dane mi było usłyszeć w ostatnim czasie. no i to cudowne "eins, zwei, drei !!!" w środku - poezja.
strona Alehammer również dobra, ale to akurat nie powinno być zaskoczeniem dla tych, którzy znają dokonania tej kapeli (dodatkowy plus z numer pt. "At War with Straightedge").
wyszło to obecnie tylko na LP, jednak z czasem pewnie pojawi się też wersja CD, na którą czekam.
w skrócie: 100% metalu w metalu.
strona Alehammer również dobra, ale to akurat nie powinno być zaskoczeniem dla tych, którzy znają dokonania tej kapeli (dodatkowy plus z numer pt. "At War with Straightedge").
wyszło to obecnie tylko na LP, jednak z czasem pewnie pojawi się też wersja CD, na którą czekam.
w skrócie: 100% metalu w metalu.
That's what she said !