no cos w ten desen, bo nawet do konca jej nie dosłuchałemtwoja_stara_trotzky pisze:nie robi mi ta nowa, znacznie słabsza od poprzedniej, a może po prostu dowcip jest śmieszny tylko za pierwszym razem.
KYPCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: KYPCK
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Rattlehead
- Rattlehead
eee z pewnością posłucham, bo jedynka była całkiem dobra moim zdaniem. Tylko martwią mnie trochę wasze opinie. Nic to, się obaczy.
support music, not rumors
Mam aktualnie jedenaście płyt w foliach, których po zakupie nie zdążyłem jeszcze przesłuchać. M.in. jest to pierwsza płyta KYPCK zakupiona tuż po premierze... Jakoś się nie mogę zebrać. Nawet leży właśnie przede mną, ale dzisiaj pewnie znów nie włączę. Na Asphyx mnie natchnęło i miałem dzień z Asphyx :))
- YNKE
- w mackach Zła
Ja tej pierwszej nie byłem w stanie dosłuchać do końca...Adrian696 pisze:no cos w ten desen, bo nawet do konca jej nie dosłuchałemtwoja_stara_trotzky pisze:nie robi mi ta nowa, znacznie słabsza od poprzedniej, a może po prostu dowcip jest śmieszny tylko za pierwszym razem.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Muzycznie ten Kupck jest ok,
tylko nie rozumiem po co śpiewać po rosyjsku skoro nie ma akcentu ten fiński wokalista. Taki sam zespół tylko po angielsku zostałby zaszczuty od razu z tym poziomem wymowy.
tylko nie rozumiem po co śpiewać po rosyjsku skoro nie ma akcentu ten fiński wokalista. Taki sam zespół tylko po angielsku zostałby zaszczuty od razu z tym poziomem wymowy.