SLAVIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: SLAVIA
Płyta świetna tak samo te kawałki koncertowe,choć minimalnie bardziej mi się podoba z Drakkar debiut Nidsang,klawe bezkompromisowe naparzanie...
Destroy your life for Noisecore!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No prosze, a właśnie ostatnio odświeżyłem sobie Strenght and Vision - całkiem fajny album.
Mam gdzieś ich demo wydane przez Drakkar i chyba niezłe to było, ale jakoś umknęły mi kolejne materiały...
o tak, to demko (jeśli myślimy o tym samym, tyle że nie moge sobie przypomnieć tytułu) miażdżyło i jest kompozycyjne nawet ciekawsze od debiutu
- boroowa
- weteran forumowych bitew
to oni jeszcze żyją?Morph pisze:Niu Album Ałt Nał:
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Czerwona okładka, ale koloru nie pamiętam.Cthulhu pisze:o tak, to demko (jeśli myślimy o tym samym, tyle że nie moge sobie przypomnieć tytułu) miażdżyło i jest kompozycyjne nawet ciekawsze od debiutu
- Morph
- Kontakt:
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Może... Nie wiem gdzie to mam żeby sprawdzić.
Że co kurwa? :) Chyba coveru, ziomuś,Conflagrator pisze:Czerwona okładka, ale koloru nie pamiętam.Cthulhu pisze:o tak, to demko (jeśli myślimy o tym samym, tyle że nie moge sobie przypomnieć tytułu) miażdżyło i jest kompozycyjne nawet ciekawsze od debiutu
- metalized
- weteran forumowych bitew
Debiucik całkiem mi się spodobał ,nowa płyta priorytetem na liście zakupowej nie jest ale chętnie sprawdze a skoro demko jest jak na cycacie powyżej też bedzie trzeba się zaopatrzyć - tu pewnie już droga nieledwie uczciwą heh.Cthulhu pisze:o tak, to demko (jeśli myślimy o tym samym, tyle że nie moge sobie przypomnieć tytułu) miażdżyło i jest kompozycyjne nawet ciekawsze od debiutu
P.J.E.C.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Konstantyn i Metody wiecznie żywiboroowa pisze:to oni jeszcze żyją?Morph pisze:Niu Album Ałt Nał:
- COFFIN
Całkiem fajnie. Nie chce mi się szukać - kto wydaje, Drakkar?Morph pisze:Niu Album Ałt Nał:
'Come the Blessed Madness'
- Morph
- Kontakt:
- COFFIN
Znalazłem. A właśnie, idzie trafić pierwsze bicie jedynki w pudełku? Bo na Allegro, to chyba dawno nie było.
- Morph
- Kontakt:
- COFFIN
Widzę, leżą nawet dwie i tragedii cenowej też nie ma, więc ok. A co do nowej, to mam nadzieję, że Sova zawinie parę sztuk.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Od jakiegoś czasu obserwowałem tę pozycję w nadziei na jakąś okazję, ale cały czas było gdzieś w takich cenach. Znudziło mi się czekanie i kupiłem parę tygodni temu za 45 zł już z pocztą.COFFIN pisze:Widzę, leżą nawet dwie i tragedii cenowej też nie ma, więc ok..
- Scaarph
- zahartowany metalizator
wczoraj dopiero zapoznałem się ze strength and vision. z pół roku leżało na półce, i dopiero wczoraj coś mnie tchnęło, by posłuchać. JAPIERDOLĘ ale materiał. pozamiatało mnie konkretnie, dziś od rana wałkuję. zajebistości. taki pissdrained castles of gold to jest kurwa majstersztyk.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wysłuchałem tego "majstersztyku" z youtube. Zaczyna się jak wiejskie disco, później przyspiesza i jest lepiej, końcówka nawet ok, transowa, ale ogólnie mogłoby nie istnieć.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Scaarph
- zahartowany metalizator