Ej ej !! co ty sobie myślisz? że jak mam różowy avatar to nie mogę słuchać porządnego grania?Czesław pisze:O ile długopis po raz kolejny zakłada temat dla jaj i chyba raczej żeby obrazić daną kapelę samą tylko obecnością swojego spedalonego avatara, to ciebie aryman ni w chuj nie pojmuję, wpierdalasz się tutaj i nabijasz się z nazwijmy to umownie "kultowości" tej kapeli. Skoro ta "kultowość" jest zbudowana na dupie i nie wynika z kompletnie niczego, to powiedz mi jak to możliwe że w ogóle jako taka istnieje? To ci to kurwa powiem, raz a dobrze, to zapamiętasz na przyszłe lata spędzone na forach internetowych: bo tak przypierdolić, od muzyki, poprzez wywiady, postawę, aż po koncerty i ogólną konsekwencję w działaniu, mało kto potrafi.
Jeśli chodzi o Revengę to cholernie lubię tę kapelę, chociaż wkurwiają mnie wszystkie intra - niepotrzebne przerwy w muzyce, których Revenge niestety troszkę się nabawiło.

Revenge mnie rozjebało muzycznie i z tych filmików i chuj !! Mogę nawet teraz pończochy włożyć i tańczyć przy Revenge, ale zarazem czuć przekaz tej muzyki bo jestem wolnym kurwa jego mać człowiekiem !!
A tak w ohóle to na dniach już będe miał Revenge bo zamówienie złożone