ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
w klimacie 'marriage' to slabo, bo to dosyc oryginalna plyta. mialem raczej na mysli albumy po-marriagowe. ale mozesz sprobowac takich nazw jak: Coil, Current 93, Death In June, Nurse with Wound, Psychick TV, Controlled Bleeding, czy Psychic Warriors Ov Gaia z plyta "Ov Biospheres and Sacred Grooves", chociaz to ostatnie to proto-goa z duza iloscia ambientu.
generalnie sa to, jak okresla jeden moj znajomy spec od wszelakiej elektroniki rzeczy post-industrialne, dosyc mroczne i experymentalne ;]
generalnie sa to, jak okresla jeden moj znajomy spec od wszelakiej elektroniki rzeczy post-industrialne, dosyc mroczne i experymentalne ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- elmo666
- starszy świeżak
Niepowtarzalna muzyka od czasów Perdition City - wobec nagrań Norwegów nie potrafię być obojętny -Metamorfoza , nauki ciszy.... niesamowite przygody, ścieżki dźwiękowe do filmów, które nigdy nie powstały - Blood Inside - jestem w trakcie i niech tak pozostanie jak najdłużej..........
......... Jasiu popatrzył z nadzieją na wujka Żdziśka- Mistrza Celnej Riposty, a
Wujek Żdzisiek- Mistrz Celnej Riposty odpowiedział na to :
- Spierdalaj !!!!!!!!!!
- Spierdalaj !!!!!!!!!!
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez elmo666[/i]
ścieżki dźwiękowe do filmów, które nigdy nie powstały [/quote]
Jak to nie powstały?
"Lykantropen" oglądałem kawałkiem u kumpla.
"Svid Neger" też widzę, że jest możliwy do zassania. "2003 DVDRip. Norsk.avi ----- 697.04 MB ...hmmm.... To na pewno nie jest teledysk.
Jak to nie powstały?
"Svid Neger" też widzę, że jest możliwy do zassania. "2003 DVDRip. Norsk.avi ----- 697.04 MB ...hmmm.... To na pewno nie jest teledysk.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- elmo666
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Jak to nie powstały?
"Svid Neger" też widzę, że jest możliwy do zassania. "2003 DVDRip. Norsk.avi ----- 697.04 MB ...hmmm.... To na pewno nie jest teledysk. [/quote]
Dziękuję za uświadomienie .... kulę uszy
Jak to nie powstały?
"Svid Neger" też widzę, że jest możliwy do zassania. "2003 DVDRip. Norsk.avi ----- 697.04 MB ...hmmm.... To na pewno nie jest teledysk. [/quote]
Dziękuję za uświadomienie .... kulę uszy
......... Jasiu popatrzył z nadzieją na wujka Żdziśka- Mistrza Celnej Riposty, a
- Spierdalaj !!!!!!!!!!
- Spierdalaj !!!!!!!!!!
- Duban
- weteran forumowych bitew
Osobiście "perdition City' uważam za lepszy krążek, choć 'Blood Inside' zrobił na mnie równie duże rważenie. Problem w tym, że nieco ono słabnie z każdym kolejnym przesłuchaniem
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- twoja_stara_trotzky
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
"Lykantropen" oglądałem kawałkiem u kumpla.[/quote]
a czy ten twoj kumpel nie ma przypadkiem napisow do tego filmu? szukam ich od jakiegos miesiaca, ale chyba predzej naucze sie szwedzkiego niz je znajde...
"Lykantropen" oglądałem kawałkiem u kumpla.[/quote]
a czy ten twoj kumpel nie ma przypadkiem napisow do tego filmu? szukam ich od jakiegos miesiaca, ale chyba predzej naucze sie szwedzkiego niz je znajde...
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Ulfr
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez Ulfr[/i]
Swietny, bardzo mi sie ta plyta podoba, jak zreszta kazda Ulvera. Mimo to, nie bede tail, ze krazkiem roku 2005 jest dla mnie Cathedral, ale Ulver sie do niego zbliza z kazdym kolejnym przesluchaniem. [/quote]
hehehe, u mnie dokładnie odwrotnie - Ulver numero uno, Cathedral - medal srebrny
Swietny, bardzo mi sie ta plyta podoba, jak zreszta kazda Ulvera. Mimo to, nie bede tail, ze krazkiem roku 2005 jest dla mnie Cathedral, ale Ulver sie do niego zbliza z kazdym kolejnym przesluchaniem. [/quote]
hehehe, u mnie dokładnie odwrotnie - Ulver numero uno, Cathedral - medal srebrny

- P.
- postuje jak opętany!
Ulvera akceptowałem do "Perdition City". Potem pan Garm zaczął wymyślać puste nudne dźwięki. Część dała sie nabrać.
Tak patrzę na Garma: mając 27-28 lat zaczął już wyglądać jakby ich miał ponad 40, upodabniał się do - że tak powiem - człowieka w średnim, średnio-starszym wieku i jednoczesnie zaczął śpiewać cienkim piskliwym głosikiem (płyta stanowiąca temat).
Przereklamowany, przeceniony.
Tak patrzę na Garma: mając 27-28 lat zaczął już wyglądać jakby ich miał ponad 40, upodabniał się do - że tak powiem - człowieka w średnim, średnio-starszym wieku i jednoczesnie zaczął śpiewać cienkim piskliwym głosikiem (płyta stanowiąca temat).
Przereklamowany, przeceniony.
never again
- twoja_stara_trotzky
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Potem pan Garm zaczął wymyślać puste nudne dźwięki. Część dała sie nabrać.[/quote]
a może to ty jesteś zbyt głupi, żeby skumać tą muzykę? [/quote]
Chłopcze, jestem mądrzejszy od Ciebie i musisz się z tym pogodzić. To po pierwsze.
Po drugie: to co nagrał po "Perdition City" nie jest ani skomplikowane ani trudne. Przynajmniej dla mnie.
Potem pan Garm zaczął wymyślać puste nudne dźwięki. Część dała sie nabrać.[/quote]
a może to ty jesteś zbyt głupi, żeby skumać tą muzykę? [/quote]
Chłopcze, jestem mądrzejszy od Ciebie i musisz się z tym pogodzić. To po pierwsze.
Po drugie: to co nagrał po "Perdition City" nie jest ani skomplikowane ani trudne. Przynajmniej dla mnie.
never again
- twoja_stara_trotzky
Po drugie: to co nagrał po "Perdition City" nie jest ani skomplikowane ani trudne. Przynajmniej dla mnie. [/quote]
1. chłopcze to sobie do lustra możesz mówić.
2. jesteś głupszy i to jest fakt.
3. ale już BI, jak widać, jest dla ciebie zbyt trudne, skoro nie rozumiesz tej muzyki.
Po drugie: to co nagrał po "Perdition City" nie jest ani skomplikowane ani trudne. Przynajmniej dla mnie. [/quote]
1. chłopcze to sobie do lustra możesz mówić.
2. jesteś głupszy i to jest fakt.
3. ale już BI, jak widać, jest dla ciebie zbyt trudne, skoro nie rozumiesz tej muzyki.
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky