THE KONSORTIUM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

Re: THE KONSORTIUM

17-01-2012, 00:26

Proste, przewidywalne, miękkie, ale zajebiście wpada w ucho.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Knokkelmann
postuje jak opętany!

22-05-2014, 16:00

Mam oba ich materiały od dłuższego czasu, ale dopiero niedawno coś kliknęło i zanurzyłem się w tych dźwiękach na poważnie. Warto się w nie wgryźć, bo przy pierwszym i powierzchownym kontakcie wiele można przegapić, ferując kretyńskie wyroki jak na poprzedniej stronie tego tematu.
Bardzo dobrze to brzmi, jakkolwiek surowe brzmienie z promo chyba nawet bardziej mi odpowiada. Świetny, charakterystyczny wokal i dużo ciekawych pomysłów. Rola Telocha na debiucie (poza nagrywaniem gitar) dość znikoma, gdyż za skomponowanie całości odpowiada lider w osobie "Członka01". Pozostaje mieć jednak nadzieję, że jego zasilenie składu Mayhem przełoży się na większą rozpoznawalność tej (mam wrażenie) totalnie niedocenionej kapeli.

Mój osobisty faworyt, to zamykający płytę "Tesla".
Zespół znany również z brawurowo zagranego, w bardzo swoim stylu, coveru "You that may wither".
This is where everything goes backwards.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

19-06-2014, 21:42

mnie morduje "Gasmask Prince"
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
ODPOWIEDZ