To w końcu ponadprzeciętna czy zgadzasz się z Bonnym, że zawodzi i szkoda trzymać na półce, bo Twoje zeznania są nieco jakby rozbieżne?Skaut_Kwatermaster pisze: Przeca napisalem, ze plyta ponadprzecietna.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To w końcu ponadprzeciętna czy zgadzasz się z Bonnym, że zawodzi i szkoda trzymać na półce, bo Twoje zeznania są nieco jakby rozbieżne?Skaut_Kwatermaster pisze: Przeca napisalem, ze plyta ponadprzecietna.
Ten jaki Holmes... :D Spójrz lepiej na daty wpisów i pomyśl, że ocena może się zmieniać wraz z osłuchaniem się.4m pisze:To w końcu ponadprzeciętna czy zgadzasz się z Bonnym, że zawodzi i szkoda trzymać na półce, bo Twoje zeznania są nieco jakby rozbieżne? ;)Skaut_Kwatermaster pisze: Przeca napisalem, ze plyta ponadprzecietna.
A tam zaraz Holmes, nie takie rzeczy się w stanie wskazującym rozdekukowałoSkaut_Kwatermaster pisze:a ten jaki HolmesSpójrz lepiej na daty wpisów i pomyśl, że ocena może się zmieniać wraz z osłuchaniem się.
Ten materiał jest na kompilacji "Ancient Torture".Blackwinged pisze:Szukam splitu ze Skullhog i nigdzie nie mogę kupić:(
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Kupowałem wiele razy bezpośrednio w Relapse, nigdy nie miałem żadnych problemów, na przesyłkę czekałem z reguły ok. 10 dni. Jeśli zależy Ci na koszulce to może zapytaj w Deformeathing Production?Peebuls pisze:Dwa dni idzie mi już mail aktywujący konto w sklepie Relapse... Idzie to gdzieś w Polsce kupić? Najlepiej w tym pakiecie ze szmatą.