Czy to nie oni grali na jednym z tych festiwali we dwóch(gitara/wokal i perkusja)? Nawet dali rade wtedy, z tego co pamiętam. Nie było to złe.Major pisze: Ostatnio ze zdziwieniem zorientowałem się że wciąż działa Torquemada, którego pamiętam z czasów festiwali Vox Mortiis![]()
TEHACE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: TEHACE
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Dokładnie tak!ultravox pisze:Czy to nie oni grali na jednym z tych festiwali we dwóch(gitara/wokal i perkusja)? Nawet dali rade wtedy, z tego co pamiętam. Nie było to złe.Major pisze: Ostatnio ze zdziwieniem zorientowałem się że wciąż działa Torquemada, którego pamiętam z czasów festiwali Vox Mortiis![]()
Chyba Trauma wtedy też grała.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Chyba tak. Poza tym Damnable, Multicide, Damnation...chyba jeszcze Heresy i Ahret Dev...i sporo innych, bo trwało to dwa dni. Niestety niewiele już z tego festiwalu pamiętam