LOST SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Lost Soul
Solowka jak solowka - jest dobra, ale riff pod nia jest znakomity.
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator
Bardzo fajna solówka. Jakbym miejscami Suzukiego słyszał.
Maniek, posłuchaj se pełnych płyt. Tak będzie najprościej. Dla mnie "Übermensch" to świetny materiał a te klawisze to tylko tło do rzeźni jaka ma miejsce na tej płycie. Debiut też jest świetny, "Chaostream" również bardzo dobre. Te płyty idzie dostać po 10zł. Warto obadać. Każda prezentuje wysoki poziom.
Maniek, posłuchaj se pełnych płyt. Tak będzie najprościej. Dla mnie "Übermensch" to świetny materiał a te klawisze to tylko tło do rzeźni jaka ma miejsce na tej płycie. Debiut też jest świetny, "Chaostream" również bardzo dobre. Te płyty idzie dostać po 10zł. Warto obadać. Każda prezentuje wysoki poziom.
PENIS METAL
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no wlasnie debiut nabylem rok temu za jakies grosze, ale malo sluchalem, naprawie to w najblizszych dniach
widzialem ich raz na zywo i pamietam ze rozjebali totalnie
widzialem ich raz na zywo i pamietam ze rozjebali totalnie
this is a land of wolves now
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Na Myspace wersja demo nowego numeru... Desecrate miecie i apetyt na nowy material jeszcze wiekszy 

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Block69
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Będzie. Pozamiatają 

Mam takie pytanie - niedawno na allegro było konto Empire gdzie wszystkie płyty doczepiane do T'ALL były po 9zł, ale teraz mogę tego znaleźć. Wie ktoś może czy to już koniec tej allegrowej działalności czy tylko chwilowa przerwa?
- H-K44
Chyba tylko chwilowa przerwa w wystawianiu, bo pod koniec maja widziałem jeszcze płyty Traumy.Warcrimer pisze:Mam takie pytanie - niedawno na allegro było konto Empire gdzie wszystkie płyty doczepiane do T'ALL były po 9zł, ale teraz mogę tego znaleźć. Wie ktoś może czy to już koniec tej allegrowej działalności czy tylko chwilowa przerwa?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Block69
- grot
Szukasz którejś konkretnej? Jak mam to mogę puścić, i tak tylko kurzy się u mnie na półce.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- H-K44
No nie wiem. To co ostatnio wystawiali na Allegro nie poszło w całości.
'Chaostream' Lost Soul i 'Devouring Weakness' Blindead. Wiem, że na allegro można kupić i taniej niż za 9zł, ale chciałem na przesyłce oszczędzić 

- H-K44
Mam obie, ale nie oddam, bo obydwie zajebiste.Warcrimer pisze:'Chaostream' Lost Soul i 'Devouring Weakness' Blindead. Wiem, że na allegro można kupić i taniej niż za 9zł, ale chciałem na przesyłce oszczędzić

- grot
Mam obie, ale akurat Blindead to wolę sobie zostawić. Więc lepiej wyjdziesz jednak na Allegro.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- H-K44
Warcrimer - sprawdź sobie tego usera:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=2753482
Chyba się ucieszysz.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=2753482
Chyba się ucieszysz.
- Husar
- Kingu
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
LOST SOUL POWRACA Z NOWĄ PŁYTĄ I KONTRAKTEM!
23.07.2009
Jeden z najważniejszych ekstremalnych zespołów w Polsce, wrocławski Lost Soul, podpisał kontrakt w wytwórnią Witching Hour. Umowa obejmuje 2 albumy, a Witching Hour będzie reprezentowała interesy zespołu na całym świecie. Za granicami kraju, albumy dostępne będą w dystrybucji Plastic Head.
Po czterech latach od wydania "Chaostream" (Earache/Empire) Lost Soul powraca na scenę silniejszy niż kiedykolwiek, z nowymi pomysłami i nowym składem. W chwili obecnej trwają ostatnie prace nad czwartą płytą, "Immerse In Infinity", która ukaże się 6 października.
W ciągu następnych tygodni zespół zajmie się realizacją teledysku oraz sesją zdjęciową.
Jeszcze przed premierą płyty będzie można sprawdzić aktualną sceniczną kondycję Lost Soul, gdyż zespół wystąpi jako gość specjalny na trasie Blizkrieg Tour (z Vader i Marduk) - 29.08 w Warszawie i 5.09 w Katowicach.
Oto jak podpisanie umowy skomentował Jacek Grecki, gitarzysta i wokalista Lost Soul:
"Moc jest z nami od samego początku i mimo to, iż prace nad "Immerse in Infinity" znacznie się opóźnily, nie wyobrażam sobie lepszego scenariusza niż ten, który napisało nam życie. Pokojowe rozwiązanie kontraktu z Earache, powrót do gry na deskach wraz z Vader i Marduk podczas Blitzkrieg 5 i przede wszystkim fantastyczny, partnerski deal z Witching Hour Productions.
Myślę, że obie strony podejrzewały się o możliwość przyszłej współpracy, zanim doszło do rozmów między Lost Soul a WHP. Podczas miksów w Hertz Studio dogadaliśmy szczegóły, by na początku lipca w jednym z podwroclawskich hoteli zasygnować krwią deal na dwa krążki.
"Immerse in Infinity" ukaże się 6 października 2009. Przygotowania do premiery przebiegają świetnie, współpraca natchniona jest profesjonalizmem, a finezyjny przepływ energii pozwala nam wszystkim czuć się komfortowo. Nie mogliśmy wybrać lepiej i życzyłbym sobie powtórzyć te słowa za kilka lat, podpisując kontrakt z Witching Hour na kolejne albumy"
źródło: http://www.witchinghour.pl/news-pl.htm
23.07.2009
Jeden z najważniejszych ekstremalnych zespołów w Polsce, wrocławski Lost Soul, podpisał kontrakt w wytwórnią Witching Hour. Umowa obejmuje 2 albumy, a Witching Hour będzie reprezentowała interesy zespołu na całym świecie. Za granicami kraju, albumy dostępne będą w dystrybucji Plastic Head.
Po czterech latach od wydania "Chaostream" (Earache/Empire) Lost Soul powraca na scenę silniejszy niż kiedykolwiek, z nowymi pomysłami i nowym składem. W chwili obecnej trwają ostatnie prace nad czwartą płytą, "Immerse In Infinity", która ukaże się 6 października.
W ciągu następnych tygodni zespół zajmie się realizacją teledysku oraz sesją zdjęciową.
Jeszcze przed premierą płyty będzie można sprawdzić aktualną sceniczną kondycję Lost Soul, gdyż zespół wystąpi jako gość specjalny na trasie Blizkrieg Tour (z Vader i Marduk) - 29.08 w Warszawie i 5.09 w Katowicach.
Oto jak podpisanie umowy skomentował Jacek Grecki, gitarzysta i wokalista Lost Soul:
"Moc jest z nami od samego początku i mimo to, iż prace nad "Immerse in Infinity" znacznie się opóźnily, nie wyobrażam sobie lepszego scenariusza niż ten, który napisało nam życie. Pokojowe rozwiązanie kontraktu z Earache, powrót do gry na deskach wraz z Vader i Marduk podczas Blitzkrieg 5 i przede wszystkim fantastyczny, partnerski deal z Witching Hour Productions.
Myślę, że obie strony podejrzewały się o możliwość przyszłej współpracy, zanim doszło do rozmów między Lost Soul a WHP. Podczas miksów w Hertz Studio dogadaliśmy szczegóły, by na początku lipca w jednym z podwroclawskich hoteli zasygnować krwią deal na dwa krążki.
"Immerse in Infinity" ukaże się 6 października 2009. Przygotowania do premiery przebiegają świetnie, współpraca natchniona jest profesjonalizmem, a finezyjny przepływ energii pozwala nam wszystkim czuć się komfortowo. Nie mogliśmy wybrać lepiej i życzyłbym sobie powtórzyć te słowa za kilka lat, podpisując kontrakt z Witching Hour na kolejne albumy"
źródło: http://www.witchinghour.pl/news-pl.htm
Zajebisty nius
Może być jeszcze lepiej niż na 'Chaostream', który to jest pierdolonym huraganem. Trochę (4 lata) się spóźniłem z wydawaniem takich opinii, ale lepiej późno niż wcale.