Jedynkę. Dwójki nie słyszałem. Poczekam aż komuś ją deszcz zmoczy :)Morph pisze:Conflagratorze, mówisz o jedynce czy dwójce? Bo IMO spora różnica jest między tymi dwoma płytami, niestety na niekorzyść dwójki.
MAIM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: MAIM
LOL to wziąłeś dwie na trzy płyty, które chciałem brać w "drugim" rzucie. Zobaczymy w jakim stanie dojdzie do mnie Hell Militia bo zdaje się że status porównywalny do Maim.Conflagrator pisze:Nie jest tragicznie. Booklet jest sklejony od zalania (ale chyba da się rokleić bez wielkich szkód, poza tym ma 4 strony wliczając front i tył - wśrodku chyba tylko teksty), a tył lekko pofalowany. Wziąłem jeszcze Whiplash (tylnia wkładka lekko sfatygowana) i Sargatanas (jedna drobna fala na tylniej wkładce). Te 3 CD kosztowały mnie 24 zł, więc generalnie jestem bardzo zadowolony. Chętnie kupowałbym więcej takich powypadkowych płyt :)Bezdech pisze:Ten Maim solidnie poobijany? Kojarze, że to była jedna z bardziej zużytych pozycij, chyba na 3 oceniona, dlatego za długo się wahałem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- rasowy masterfulowicz
podajcie mi prosze adres ich sklepu internetowego. Czy oni zmienili nazwe na defense merch?Bezdech pisze:Z Badtaste może?Conflagrator pisze:W końcu kupiłem ten CD w stanie powypadkowym za grosze
I AM MORBID
-
- zaczyna szaleć
Hehehe...szkoda że nie trafiłeś na wyprzedaż tych rarytasów trochę wcześniej bo było tego chyba z 500 sztuk i sporo w naprawdę dobrym stanie,teraz to Radziu ma chyba końcówkę ale pewnie po kolejnym letnim feście znowu będzie miał tego sporo :)Conflagrator pisze: Nie jest tragicznie. Booklet jest sklejony od zalania (ale chyba da się rokleić bez wielkich szkód, poza tym ma 4 strony wliczając front i tył - wśrodku chyba tylko teksty), a tył lekko pofalowany. Wziąłem jeszcze Whiplash (tylnia wkładka lekko sfatygowana) i Sargatanas (jedna drobna fala na tylniej wkładce). Te 3 CD kosztowały mnie 24 zł, więc generalnie jestem bardzo zadowolony. Chętnie kupowałbym więcej takich powypadkowych płyt :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba obudzili się, bo:

https://maimdeathmetal.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://maimdeathmetal.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dobre, dodane do listy zakupów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
MAIM "ORNAMENTS OF SEVERITY"
Soulseller Records proudly presents the long awaited return of Swedish Death Metal institution MAIM!
Ascending from the grave, MAIM are back with album no. 3, the long overdue successor to 2011’s “Deceased To Exist”. Now stripped down to a duo, the guys offer one putrid and filthy Death Metal hammer, more relevant than ever. Beware the Ornaments Of Severity!
A first track entitled “Born Of Blasphemy" is available at this location:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pre-order:
Cd : €12,00
Lp (Gatefold, black vinyl, lim.500) : €15,00
Special package deal: cd + lp : €20,00
(World) Email your order + address to mailorder@soulsellerrecords.com and we’ll get back to you with the total!
Soulseller Records proudly presents the long awaited return of Swedish Death Metal institution MAIM!
Ascending from the grave, MAIM are back with album no. 3, the long overdue successor to 2011’s “Deceased To Exist”. Now stripped down to a duo, the guys offer one putrid and filthy Death Metal hammer, more relevant than ever. Beware the Ornaments Of Severity!
A first track entitled “Born Of Blasphemy" is available at this location:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pre-order:
Cd : €12,00
Lp (Gatefold, black vinyl, lim.500) : €15,00
Special package deal: cd + lp : €20,00
(World) Email your order + address to mailorder@soulsellerrecords.com and we’ll get back to you with the total!