Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
kurwa no - brałem je pod uwage - ale jednak wygrała wiara w zamiłowanie do brutala u Ciebie... no dobra - sam sobie kupie to piwoSineater pisze:Te trzy to byłyby: Rottrevore (punkt!), Malevolent Creation "Stillborn" (jedna z najbardziej ponurych, chorych, ciężkich do słuchania i death metalowych do bólu zębów płyt wszech czasów) i Order From Chaos "Stillbirth Machine";
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Kod: Zaznacz cały
Morgue - Eroded Thoughts + Demos CD
A ja z miłą chęcią bym sobie dołożył ten krążek do kolekcji. Bardzo robi mi to wszystko robi. Ostatnimi czasy cierpię na brak czasu i pomysłu na to, czego posłuchać. Ta płyta idealnie spełnia moje oczekiwania i przykuje moją uwagę kilka dłuższych chwil. Świetne jest to, że pomimo tego skomplikowania słychać masę fantazji i swobody. Dodatkowo nie boją się melodii (Plagued Birth). Po pierwszym odsłuchu przychodzi mi na myśl debiut Deceased... Jakoś podobne wibracje w tym wszystkim są, tak mi się przynajmniej wydaje.Harlequin pisze:Dobra płyta, ale nie wiem czy to coś co koniecznie musiałbym mieć na półce.