Kingdom
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
- Najprzewielebniejszy
Re: Kingdom
Git. A na poczatku? Pod koniec? Pytam bo z
zaplaconym preorderem Funerus bym zamowil
zaplaconym preorderem Funerus bym zamowil
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
Raczej w drugiej połowie miesiąca powiedzmy około 20 , jeśli będziesz chciał to poczekam z wysyłką ; )
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Czyli, jak mniemam, do tego czasu i Abyssal będzie dostępny?
-
- postuje jak opętany!
Oficjalna data premiery Kingdom to 25.03.13 ,
natomiast Abyssal CD 15 .04 jednak będzie można zamawiać / otrzymać przedpremierowo razem z Kingdom
natomiast Abyssal CD 15 .04 jednak będzie można zamawiać / otrzymać przedpremierowo razem z Kingdom
-
- postuje jak opętany!
Preorder - wysyłka Kingdom oraz przedpremierowo Abyssal od najbliższego wtorku http://hellthrasher.com/shop/
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
I gitarra. Zaraz za zamawianie się biorę... ;)
-
- postuje jak opętany!
- Self
- rasowy masterfulowicz
O, fajnie to wygląda, szczególnie że oprawa debiutu to wyjątkowa sraka była.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry album panowie wysmażyli. Strasznie zepsuty i mroczny. Świetnie wyszły wokale, szptany growl hehe. Jedno tylko mnie zastanawia, dlaczego ta płyta jest nagrana tak cicho? Wiadomo, można zrobić głośniej ale ja się zapomniałem i po Kingdom wrzuciłem Houwitser, nie ściszyłem, jak pierdolnęło to mało przez ścianę nie wyleciałem hehe.
- Godplayer
- w mackach Zła
Właszka , jakieś to ciche i bez jebnięcia , choć jak się podkręci volume to siara pruje z głośników , ale jednak brakuje trochę masy w brzmieniu . Ja po Kingdom zarzuciłem Cathedral - Endtyme i przez ścianę nie wyleciałem , za to prawie po szyje wbiło mnie w podłogę . Różnica w masie kolosalna .
- zawlekacz
- w mackach Zła
fajna płyta...
ale mam jedno ale... dlaczego cedeki od Helltrashera mają ZAWSZE takie miękie pudełka? gnie się toto, rozłazi, a cedek odstaje z traya, szczególnie te sprowadzane przez niego cedeki tak mają.
ale mam jedno ale... dlaczego cedeki od Helltrashera mają ZAWSZE takie miękie pudełka? gnie się toto, rozłazi, a cedek odstaje z traya, szczególnie te sprowadzane przez niego cedeki tak mają.
nie ma to tamto
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
+1zawlekacz pisze:fajna płyta...
żeby było ciekawiej ta sama pozycja od Karola czy Sovy jest zapakowana oryginalnie:)
-
- postuje jak opętany!
A to ciekawe , zamawiasz po jednej sztuce tej samej płyty z kazdego labelu aby porównać formy pakowania , opłaca sie to ? ; )Paysage d'Hiver pisze:+1zawlekacz pisze:fajna płyta...
żeby było ciekawiej ta sama pozycja od Karola czy Sovy jest zapakowana oryginalnie:)
Wiekszośc zagranicznych wydawców preferuje wysyłke CD bez pudełek , wiec zarowno karol jak i sova zmagają się z tym samym problemem i muszą przepakowywać we własnym zakresie i te pudełka zapewne też są różne.
Philips zaprzestał produkcji najlepszych z mozliwych pudelek i jest problem z zakupieniem dobrej jaości pudełek w Polsce .
Chetnie poznam namiary na dobrego producenta , i 0.80 czy 1,20 cena nie gra roli.
- Najprzewielebniejszy
zawlekacz pisze:
czy idzie dostac "Temple of Death" na innym nosniku nic kaseta?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- krz63
- weteran forumowych bitew
No właśnie, od czasu jak w henryx.pl skończyły się pudełka Philips,a to ciężko z tym towarem. Jakiś czas temu wziąłem takie, które miały niby być idealnie przeźroczyste, a jak otworzyłem paczkę to jakaś tragedia. Połowa nie nadawała się do niczego i wypierdoliłem. Stwierdziłem, że już nie będę eksperymentował z pudełkami kupionymi przez internet i zajechałem do hurtowni komputerowo - elektrycznej obok której przejeżdżam codziennie i okazało się, że mają pudełka po 1,10 i to całkiem niezłe. Do Philipsa im bardzo daleko, ale i tak najlepsze jakie ostatnio udało mi się dorwaćHellthrasher pisze:A to ciekawe , zamawiasz po jednej sztuce tej samej płyty z kazdego labelu aby porównać formy pakowania , opłaca sie to ? ; )Paysage d'Hiver pisze:+1zawlekacz pisze:fajna płyta...
Wiekszośc zagranicznych wydawców preferuje wysyłke CD bez pudełek , wiec zarowno karol jak i sova zmagają się z tym samym problemem i muszą przepakowywać we własnym zakresie i te pudełka zapewne też są różne.
Philips zaprzestał produkcji najlepszych z mozliwych pudelek i jest problem z zakupieniem dobrej jaości pudełek w Polsce .
Chetnie poznam namiary na dobrego producenta , i 0.80 czy 1,20 cena nie gra roli.
http://www.interhurt.amj.pl/p_index.php?strona=kontakt
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobra jest ta płyta. Brzmienie surowe, piwniczne wręcz demówkowe. Ale jak kręci basik. Miodzio! Kompozycje zróżnicowane i bardzo wciągające. Naprawdę nie spodziewałem się aż tak dobrego materiału. Jedna z największych niespodzianek tego roku. Jedno 'ale' dotyczy produkcji - dlaczego tak cicho? Muszę zwiększać potencjometr do wartości dwukrotnie wyższych żeby osiągnąć głośność innych płyt. 3.8/6
Ostatnio zmieniony 18-06-2013, 18:55 przez nicram, łącznie zmieniany 2 razy.
all the monsters will break your heart
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co jest grane tego tez juz u heltraszera nie ma? :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;