TRAUMA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Morbid Marcin
weteran forumowych bitew

02-08-2005, 20:35

jestem pewien, ze krazek bedzie w pyte!
Brutalize666
zaczyna szaleć

02-08-2005, 20:46

Mi sie ten kawalek zupelnie nie podoba.Poslucham plyty ale nie sadze zeby byla lepsza niz "suffocated in slumber"
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

02-08-2005, 21:32

dorzucanie plyt do makulatury najwidoczniej nie jest trve, stad pewnie taka opinia
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Fag Slayer
rozkręca się

02-08-2005, 22:06

eeeeeeej, wyczesany ten kawałek!!! odchodzi troche od konwencji ich utworów, powiało odrobiną świeżości...przynajmniej tak mi sie wydaje ;P
Nie zmienia to faktu że dla mnie najlepszym kawałkeim Trauma pozostanie pewnie "Dust (Kill Me)", w obydwu wersjach.
If you hold your head still I will milk the cow
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

02-08-2005, 22:17

[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
dorzucanie plyt do makulatury najwidoczniej nie jest trve, stad pewnie taka opinia [/quote]

Oczywiście, że nie jest "trve". Skądś to pojęcie się jednak wzięło.
Dorzucajmy płyty do "Claudii' i "Życia na Gorąco" żeby jeszcze więcej ich sprzedać.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

02-08-2005, 22:43

jak dla mnie znakomity pomysl. tym bardziej, ze te szmatlawce kosztuja o wiele mniej ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

02-08-2005, 23:10

[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Dodawanie płyt do gazety to szajsowy proceder.
Powinni jeszcze do "Pani Domu" dodawać metalowe płytki aby ten gatunek skurwić jeszcze bardziej.
[/quote]

dokladnie! ze strony wlasciciela gazety to super posuniecie,bo ludzie kupia gazete ze wzgledu na plyte. ja sie dziwie zespolom,ze sie na taka forme promocji zgadzaja. bedac czlonkiem zespolu nie chcialbym zeby moja plyte komus "wciskano" na sile . zreszta zobaczcie jak te plytki sa wydawane,jak hurtem.najlepszy przyklad to okladki.prawie wszystkie to jakis komputerowy bohomaz,zero inwencji wlasnej.czysta tandeta. a mp3 byly sa i beda,co wcale nie znaczy ze swoje plyty trzeba do konserwy dolaczac za cene kontraktu
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

03-08-2005, 00:05

Nie no. Okładka "Desire For Torment" była zajebista.

Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-08-2005, 00:08

[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
"Firefrost Arcanum" też. [/quote]

przeestan
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-08-2005, 00:09

[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Okładka "Desire For Torment" była zajebista. [/quote]

tego nie widzialem
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-08-2005, 00:19

[quote][i]Wysłane przez pr0metheus[/i]
"Firefrost Arcanum" też. [/quote]

przeestan [/quote]

Mnie się podobała. Zresztą zawartość krążka też :) [/quote]

mnie nie.klawisze blee:) .ciekawy jestem za to splitu vesania/black altar.znasz?
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-08-2005, 00:35

[quote][i]Wysłane przez pr0metheus[/i]
dokladnie! ze strony wlasciciela gazety to super posuniecie,bo ludzie kupia gazete ze wzgledu na plyte. ja sie dziwie zespolom,ze sie na taka forme promocji zgadzaja. bedac czlonkiem zespolu nie chcialbym zeby moja plyte komus "wciskano" na sile . zreszta zobaczcie jak te plytki sa wydawane,jak hurtem.najlepszy przyklad to okladki.prawie wszystkie to jakis komputerowy bohomaz,zero inwencji wlasnej.czysta tandeta. a mp3 byly sa i beda,co wcale nie znaczy ze swoje plyty trzeba do konserwy dolaczac za cene kontraktu [/quote]
o zesz w pizde! czujke sie jakbym gadal z debilami z mlodzierzy wszechkatolskiej, tylko w druga strone. co to kurwa, metal to jakas swieta krowa? ot, gatunek muzyki jak kazdy inny. wszystko sie kurwi w dzisiejszym swiecie i nic na to nie poradzisz.
jak se chca wydawac, to niech wydaja nawet jako dodatek do encyklik benedykta XVI, pierdoli mnie to. jak mnie nie interesuje - nie kupuje. jak mnie zainteresuje to wysuplam te 30 zyli i wezme jeszcze z pocalowaniem reki, ze tak tanio, a i rano w autobusie bedzie co poczytac.
okladki mnie jebia, bo liczy sie tylko zawartosc muzyczna. jak chcesz ladne okladki to kupuj plyty soulowych wokalistek, bo jest przynajmniej na co popatrzec, a i cycek czasem sie znajdzie ;]

pozdrawiam i zycze wiecej dystansu
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

03-08-2005, 00:39

[size=50]PIERDOLISZ JAK POJEBANY[/size]

Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-08-2005, 00:39

jakbym pierdolil to bym dupa ruszal
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

03-08-2005, 00:47

[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
o zesz w pizde! czujke sie jakbym gadal z debilami z mlodzierzy wszechkatolskiej, tylko w druga strone. co to kurwa, metal to jakas swieta krowa? ot, gatunek muzyki jak kazdy inny. wszystko sie kurwi w dzisiejszym swiecie i nic na to nie poradzisz.
jak se chca wydawac, to niech wydaja nawet jako dodatek do encyklik benedykta XVI, pierdoli mnie to. jak mnie nie interesuje - nie kupuje. jak mnie zainteresuje to wysuplam te 30 zyli i wezme jeszcze z pocalowaniem reki, ze tak tanio, a i rano w autobusie bedzie co poczytac.
okladki mnie jebia, bo liczy sie tylko zawartosc muzyczna. jak chcesz ladne okladki to kupuj plyty soulowych wokalistek, bo jest przynajmniej na co popatrzec, a i cycek czasem sie znajdzie ;]

pozdrawiam i zycze wiecej dystansu [/quote]

A ja czuję jakbym rozmawiał z dresem słuchającym hip-hopu.
Tak się dzieje jak metalu słuchają szczeniaki i młodzież wszechtolerancyjna.
Tylko maksymalne skurwienie wszelkich wartości mogło doprowadzić do tego, że płytę traktuje się jak zwykły produkt.
Tak się złożyło, że pewne gatunki powstały na fali ruchu undergroundowego, który miał w pogardzie przejawy masowości w sztuce (m.in. w muzyce). Ale jak widać przestało się to liczyć bo metalowczyk musi mieć płytkę podaną na tacy w sklepie i jeszcze gazetkę do podtarcia dupy a okładka go nie interesuje, bo jest zwykłym przemielaczem muzyki. To słuchaj empechujek.
Ja mam kilka płyt tylko ze względu na okładki.

Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

03-08-2005, 00:49

ROTFL!
ciesze sie, ze nie jestem metalowcem
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

03-08-2005, 01:08

Ja też się cieszę że nim nie jesteś.
Prawdziwa ulga, koleś.
Wypierdalaj.

Awatar użytkownika
Fag Slayer
rozkręca się

03-08-2005, 01:08

ja sie czasami ciesze że nie wyglądam jak metalowiec :P
jak mnie wali kapela która jest dodana do TEA to wali mnie również i gazeta, która i tak zrobiła sie jakaś taka... sam nie wiem. A co do podpisywaina papierów przez kapele, niejedna kapela chciałaby być w ten sposób promowana bo na normalne układy to raczej trudno liczyć.

Lucas: a pewnie że piffko ;)
If you hold your head still I will milk the cow
ODPOWIEDZ