PYOGENESIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PYOGENESIS
Słyszałem, niesłuchalne niestety, już bym wolał Offspring słuchać jakby mi ktoś przystawił spluwę do głowy i kazał wybierać.
Yare Yare Daze
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ja odnajduję w tym przyjemność, tak jak w filmach akcji klasy B. Wiem, że to kicz, ale jednak podoba się.hcpig pisze:Słyszałem, niesłuchalne niestety, już bym wolał Offspring słuchać jakby mi ktoś przystawił spluwę do głowy i kazał wybierać.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Szacunek sie nalezy za Ignis Creatio i na polce old scholowej lezy w formie kasetowej.
Sweet wraz z tbloodem do przelkniecia przy drugiej poloweczce a resztą zbytnio sie nie interesowac:)
Sweet wraz z tbloodem do przelkniecia przy drugiej poloweczce a resztą zbytnio sie nie interesowac:)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowym album - 14.08

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
W sumie jestem ciekawy, w jakim pójdą kierunku, bo zapowiedzi sobie, a rezultat często okazuje się inny. Jakby co, popowe Pyo też mi wchodzi.
-
Zapowiedź jest taka, że to połączenie The Beatles i Entombed, ale pewnie jak zwykle przesadzają.moonfire pisze:W sumie jestem ciekawy, w jakim pójdą kierunku, bo zapowiedzi sobie, a rezultat często okazuje się inny. Jakby co, popowe Pyo też mi wchodzi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
Ciekawa zapowiedź, nie ma co. Okładka nawet spoko jest.Pacjent pisze:Zapowiedź jest taka, że to połączenie The Beatles i Entombed, ale pewnie jak zwykle przesadzają.moonfire pisze:W sumie jestem ciekawy, w jakim pójdą kierunku, bo zapowiedzi sobie, a rezultat często okazuje się inny. Jakby co, popowe Pyo też mi wchodzi.
- manieczki
Zaspokoję wasze obawy/oczekiwania/...(tu wpisz co chcesz).
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... e-of-time/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... e-of-time/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
Źle to wygląda z tych próbek. Posłucham całości, ale coś mi się wydaje, że ten ich pop-punk był lepszym rozwiązaniem, a do Twinaleblood ta nowa płyta nawet nie ma startu.manieczki pisze:Zaspokoję wasze obawy/oczekiwania/...(tu wpisz co chcesz).
-
Nowy utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Brzmi jak jakiś metalcore.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Brzmi jak jakiś metalcore.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
E tam, mnie się podoba. Fajny refren. Ten gruby to Asmodeus?
-
Tak.gelO pisze:Ten gruby to Asmodeus?
- nicram
Bardzo przebojowy numer.gelO pisze:E tam, mnie się podoba. Fajny refren.
all the monsters will break your heart
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Coś chyba mnie oszukujesz. Tutakj trochę inaczej wygląda :) " onclick="window.open(this.href);return false;Pacjent pisze:Tak.gelO pisze:Ten gruby to Asmodeus?
-
Nie będę się przy tym upierał, ale różne źródła, w tym metal-archives podają, ze to on jest teraz w składzie.gelO pisze:Coś chyba mnie oszukujesz. Tutakj trochę inaczej wygląda :) " onclick="window.open(this.href);return false;Pacjent pisze:Tak.gelO pisze:Ten gruby to Asmodeus?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No tak jest na MA, ale płyte nagrywał ktos taki - Gizz Butt i on na teledysku jest. Manieczki zaraz znajdzie odpowiedź ;-)
Zajebisty numer, tego od Pyo oczekuję zasadniczo. A Tima zdaje się już nie ma w kapeli, to co tam skika z czarnymi włosami to Gizz Butt z English Dogs/The Prodigy.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No to długo sobie nie pograł w takim razie.
Słucham już któryś raz z kolei i jest elegancko - refren rozpierdala ! Od 2:09 to stary Pyo :) Szkoda, że na Brutala ich nie wzięli.
Słucham już któryś raz z kolei i jest elegancko - refren rozpierdala ! Od 2:09 to stary Pyo :) Szkoda, że na Brutala ich nie wzięli.
- ultravox
TakPacjent pisze:Brzmi jak jakiś metalcore.
Mnie tyż.gelO pisze:mnie się podoba.
Ostatnio zmieniony 18-07-2015, 11:03 przez ultravox, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież ten kawałek jest straszny i smutny jak okres samotnej kobiety :D