FESTERED - Flesh Perversion
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re: FESTERED - Flesh Perversion
Bardzo fajna płytka. A to, że nie wygrywają niczego nowatorskiego absolutnie nie zmienia mojej wysokiej oceny. Nawet jeśli będą kapelą jednej płyty to co? Mało takich mam na półce? I choć niektore wyszły prawie 20 lat temu to ja ciągle do nich wracam
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokładnie. J...ć czepialskich i malkontentów.AroHien pisze:Bardzo fajna płytka. A to, że nie wygrywają niczego nowatorskiego absolutnie nie zmienia mojej wysokiej oceny. Nawet jeśli będą kapelą jednej płyty to co? Mało takich mam na półce? I choć niektore wyszły prawie 20 lat temu to ja ciągle do nich wracam
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
przesyt,lenistwo,kompleksy,siedzieć na dupie nic nie robić tylko trawić i trawić ,a potem o tym pierdolić i pierdolić w nieskończoność,historię na nowo tworzyć jak jest "niewygodna",odmawiać racji bytu,tworzyć nową "mitologię", itd. itp...Olo pisze:dokładnie... kurwa... nowa szkoła chujowa bo pusta strigerowana sieczka, stara szkoła chujowa bo robią ją gówniarze, którzy poznali Autopsy 15 lat za późno, death wtórny, black przeintelektualizowany, thrash nieprawdziwy, grind lewacki, doom pedalski, heavy śmieszne, Fenriz głupi, nowy Slayer słaby, Necros Christos mają za krótkie włosy itp itd., czy niektórzy w ogóle kiedykolwiek lubili / cieszyli się metalem? kilkanaście lat temu posralibyście się ze szczęścia, gdyby na scenie była 1/4 tego co dzisiaj wychodzi - czy coś musi być z automatu chujowe bo nie powstało w czasach, gdy mogliście to poznać z kultowych pirackich bazarówek?Pacjent pisze:Darujcie Drodzy Panowie, ale pieprzycie aż smutno czytać. Co wam przeszkadza ten postoldschool Festered skoro mało kto obecnie gra w tym stylu, a większość naśladowców starej szkoły zagląda w inne rejony, ostatni głównie do Szwecji.
Polska generalnie jest krajem kibiców, i to ponoć najlepszych na świecie, kurwa ich mać...
- Lucek
- weteran forumowych bitew
he he... mam tak samo, ale jestem w trakcie kuracjiDrone pisze:Ja np. z zasady nie lubię zespołów, których członkowie są młodsi ode mnie.

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
kastracja chemiczna?Lucek pisze:he he... mam tak samo, ale jestem w trakcie kuracjiDrone pisze:Ja np. z zasady nie lubię zespołów, których członkowie są młodsi ode mnie.

- twoja_stara_trotzky
;))))))))
- twoja_stara_trotzky
aż sobie tego z myspace posłuchałem jeszcze raz - straszna bieda ;)
pełna racja, trzeba słabe rzeczy jebać --> CHUJOWE to Ferstered, zero punk rocka, do zaorania ;)
pełna racja, trzeba słabe rzeczy jebać --> CHUJOWE to Ferstered, zero punk rocka, do zaorania ;)
- Skaut
- twoja_stara_trotzky
to sobie perkusji posłuchaj ;)
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
dokladnie :)twoja_stara_trotzky pisze:ten trend jest ok