GRIND MADNESS AT THE BBC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: GRIND MADNESS AT THE BBC
rozkładany digi pack, bez szaleństwa, ale solidnie zrobiony

- ultravox
Myślę, że to najbardziej odpowiedni temat do wklejenia tego niusa
http://musicnews.pl/newsy,metal,harris- ... ,2664.html

- ultravox
Jeśli ktoś jeszcze nie posiada, to jest okazja by nabyć to cudo w całkiem rozsądnej cenie.
http://www.mystic.pl/plyty_cd,various_a ... ,10032.htm
http://www.mystic.pl/plyty_cd,various_a ... ,10032.htm
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ale strzał, prosto w ryj. nie mogę się doczekać!!!ultravox pisze:Myślę, że to najbardziej odpowiedni temat do wklejenia tego niusa
Szczerze mówiąc jakoś zapomniałem o tym wydawnictwie. Kiedy Bonny założył temat obiecywałem sobie, że kupię jak najszybciej, ale jakoś wypadło mi z głowy. Oczywiście najbardziej śliniłem sie na dysk nr 2 (z którego akurat obie sesje znałem wcześniej), ale byłem bardzo ciekaw całej reszty z sesją Godflesh na czele. Na szczęście kilka dni temu w oczekiwaniu na seans kinowy wstąpiłem do Saturna i wreszcie nabyłem to cudo. Co prawda spóźniłem się i moje wydanie to nie digibook, a 3 CD w dwóch zwyczajnych pudełkach wsadzonych w wyjątkowo ciasny slipcase, przy którym trzeba się nieźle nagimnastykować żeby nie uszkodzić go wyciągająć płyty (to samo boxy Godflesh), ale i tak jest git. W środku chyba to samo co na w/w zdjęciu.
CD1: Napalm Death po prostu urywa tutaj łeb, kwintesencja ekstremy - chyba sobie wreszcie w przyszłym miesiącu w końcu postawie na półce stare napalmy. Extreme Noise Terror niewiele gorszy (fajny cover Cockney Rejects), choc jedynym ich albumem jaki słyszałem jest ten z Barneyem z ND.
CD2: O Carcass i Bolt Thrower napiszę tylko, że nie miałbym nic przeciwko gdyby zarówno 'In Battle There Is No Law' jak i 'Reek Of Putrefaction' zostały nagrane w całości poczas Peel sessions
CD3: Sesja Godflesh miażdży, Unseen Terror - patrz CD2. Heresy i Intense Degree nie znałem, ale słucha się bardzo dobrze.
Świetna rzecz.
CD1: Napalm Death po prostu urywa tutaj łeb, kwintesencja ekstremy - chyba sobie wreszcie w przyszłym miesiącu w końcu postawie na półce stare napalmy. Extreme Noise Terror niewiele gorszy (fajny cover Cockney Rejects), choc jedynym ich albumem jaki słyszałem jest ten z Barneyem z ND.
CD2: O Carcass i Bolt Thrower napiszę tylko, że nie miałbym nic przeciwko gdyby zarówno 'In Battle There Is No Law' jak i 'Reek Of Putrefaction' zostały nagrane w całości poczas Peel sessions

CD3: Sesja Godflesh miażdży, Unseen Terror - patrz CD2. Heresy i Intense Degree nie znałem, ale słucha się bardzo dobrze.
Świetna rzecz.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
o to to!Conflagrator pisze:Na szczęście kilka dni temu w oczekiwaniu na seans kinowy wstąpiłem do Saturna i wreszcie nabyłem to cudo. Co prawda spóźniłem się i moje wydanie to nie digibook, a 3 CD w dwóch zwyczajnych pudełkach wsadzonych w wyjątkowo ciasny slipcase, przy którym trzeba się nieźle nagimnastykować żeby nie uszkodzić go wyciągająć płyty (to samo boxy Godflesh),
- Maleficio
- Kontakt:
Nie było tematu o CARCASS więc wrzucam to tu:)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
i co, postawiłeś już? ;)Conflagrator pisze: chyba sobie wreszcie w przyszłym miesiącu w końcu postawie na półce stare napalmy.
fajna jest ta płyta, ale nie umywa się do takich petard jak Phonophobia, A Holocaust in Your Head czy Retro-bution /Conflagrator pisze: Extreme Noise Terror niewiele gorszy (fajny cover Cockney Rejects), choc jedynym ich albumem jaki słyszałem jest ten z Barneyem z ND.
dla mnie Damage 381 ma bardzo podobny, jeśli nie identyczny status w dyskografii ENT jak Inside the Torn Apart w wypadku Napalm Death - bardzo dobra płyta, ale jeśli zestawić ją np. z From Enslavement to Obliteration albo Utopia Banished to w zasadzie przestaje istnieć.
w ogóle Damage 381 i Inside the Torn Apart to cholernie podobne płyty - brzmieniowo, kompozycyjnie. no i wokalnie ;)
-
- rasowy masterfulowicz
Niedawno właśnie odrobiłem lekcję z tym wydawnictwem i zmiotło mnie z ziemi.
Absolutny klasyk, z dobry miesiąc nie wychodził z odtwarzacza. Dzikość i zdziczenie!
Absolutny klasyk, z dobry miesiąc nie wychodził z odtwarzacza. Dzikość i zdziczenie!
Tylko dwie pierwsze płyty na jednym CD i "The DVD", ale od czegos trzeba zacząć ;) Gdyby nie fakt, że z tekstowo-ideologiczną stroną Napalm Death od lat jest mi wybitnie nie po drodze to pewnie już dawno miałbym większość regularnych albumów na półce, ale w końcu się przełamałem i nie żałuję.Bonny pisze:i co, postawiłeś już? ;)Conflagrator pisze: chyba sobie wreszcie w przyszłym miesiącu w końcu postawie na półce stare napalmy.
- twoja_stara_trotzky
i tak od słowa do słowa, a za rok stanie na drodze dawnych kolegów i zakrzyknie NO PASARAN! ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
no właśnie miałem napisać, że nie ma pośpiechu - na warstwę tekstową przyjdzie pora ;)
To mi nie grozi ;)twoja_stara_trotzky pisze:i tak od słowa do słowa, a za rok stanie na drodze dawnych kolegów i zakrzyknie NO PASARAN! ;)
- twoja_stara_trotzky
w sensie, że jak masz lewackie myśli, to stajesz przed lustrem i krzyczysz: NO PASARAN!? ;)
Nie miewam takowych, moja Aryjska Świadomość dusi je w zarodku loltwoja_stara_trotzky pisze:w sensie, że jak masz lewackie myśli, to stajesz przed lustrem i krzyczysz: NO PASARAN!? ;)
- twoja_stara_trotzky
a twój stosunek do kościoła nie jest lewacki? ;)
- Maleficio
- Kontakt:
Jest głeboko chrześcijański ;)twoja_stara_trotzky pisze:a twój stosunek do kościoła nie jest lewacki? ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
czyli jednak stosunek prawicowy :/ oj chłopie jeszcze długa droga przed Tobą ;)Conflagrator pisze:Jest głeboko chrześcijański ;)twoja_stara_trotzky pisze:a twój stosunek do kościoła nie jest lewacki? ;)