IMPETIGO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: Impetigo-Live Total Zombie Gore Holocaust!
W sumie nie kupuje koncertówek, ale dla tej chyba zrobię wyjątek 

-
- weteran forumowych bitew
Ja mam z kolei w swojej kolekcji m. in. pierwsze oryginalne kasetowe wersje wydane przez Wild Rags Ich pierwszego albumu "Ultimo Mondo Cannibale" i drugiej epki "Faceless", a żeby było ciekawiej, to są w idealnym stanie, a kupiłem je kilka lat temu, płacąc po 5 zł za sztukę, za takie unikaty!!!:-)Block69 pisze:Temat bardzo na czasie, bo właśnie listonosz przyniósł wielką pakę z kasetami, a tam jeszcze zafoliowane "Ultimo Mondo Cannibale" i "Horror Of The Zombies". Koncertówkę zamówię sobie innym razem.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Podoba mi sie jak niektorzy sie podniecaja kasetami... szacun
- Block69
No paaaanie...rozfoliowywanie MC >>>>>>>>>>>>>> rozfoliowywanie CD :)
To ja dałem 7 za sztukę, ale wydane są całkiem ładnie. Właśnie odpaliłem "Ultimo Mondo Cannibale" i dźwięk jest przezajebisty. MC uber alles!Death in another way pisze:Ja mam z kolei w swojej kolekcji m. in. pierwsze oryginalne kasetowe wersje wydane przez Wild RagsBlock69 pisze:Temat bardzo na czasie bo właśnie listonosz przyniósł wielką pake z kasetami a tam jeszcze zafoliowane "Ultimo Mondo Cannibale" i "Horror Of The Zombies". Koncertówe zamówie sobie innym razem.
Ich: pierwszego albumu "Ultimo Mondo Cannibale" i drugiej epki "Faceless", a żeby było ciekawiej,
to są w idealnym stanie, a kupiłem je kilka lat temu, płacąc po 5 zł za sztukę, czyli w sumie
tylko śmieszne 10 zł za takie unikaty!!!:-)
PENIS METAL
-
To bdb cena za te kasetowe re-edycje obu albumów Impetigo!!!:-) Zgadza się-są ładnie wydane!!!:-) Dokładnie tak - żywy, dynamiczny i naturalny w przeciwieństwie do cyfrowego, sztucznego, płaskiego i zbyt czystego dźwięku z kompaktów!!!:-) Jasne - zwłaszcza jeśli chodzi o bdb wrażenia odsłuchowe w porównaniu z ceną kaset w stosunku do cen zwłaszcza kompaktów!!!:-)
W mojej prywatnej hierarchii nośników na pierwszym miejscu są bezapelacyjnie winyle, na drugim kasety, a dopiero na trzecim kompakty!!!:-) Natomiast mam też specyficzny sentyment do kaset szpulowych!!!:-)Maleficio pisze:Podoba mi sie jak niektorzy sie podniecaja kasetami... szacun
-
- mistrz forumowej ceremonii
:lol: jaki nonsensBlock69 pisze:No paaaanie...rozfoliowywanie MC >>>>>>>>>>>>>> rozfoliowywanie CD :)
- Duvelor
Gdzie dorwałeś te kasety?Block69 pisze:Temat bardzo na czasie bo właśnie listonosz przyniósł wielką pakę z kasetami a tam jeszcze zafoliowane "Ultimo Mondo Cannibale" i "Horror Of The Zombies". Koncertówkę zamówię sobie innym razem.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Block69
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Duvelor
-
Re: IMPETIGO
Przemek z Mad Lion ma je w ciągłej sprzedaży od kilku ładnych lat!!!:-)
- Melepeta
- w mackach Zła
Pamiętam jeszcze w latach 1999-00 dosyć często dostawałem od nich katalog sprzedaży wysyłkowej w wersji papierowej. Impetigo, Agathocles, Dead Infection..... klasyka na MC była, a jakże.
Six o clock.
-
Dokładnie tak-i jest tak zresztą nadal tylko z nielicznymi wyjątkami, a niemal wszystkie kasety Przemek ma po 7,90 zł!!!:-)
Ostatnio zmieniony 20-01-2010, 10:30 przez Death in another way, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Przemek to jest dobry herbatnik. :lol:
- Block69
Distro jest świetne. Od zamówienia do dostania paczki minęły 2 dni, kontakt mailowy super, dodatkowo sporo gratisów, plakaty, naklejki, katalogi, kompilacje na CD i gość jeszcze mały list nabazgrał. Chyba najlepsze distro w Polsce jeśli chodzi o podejście do klienta. Szkoda, że za jednym strzałem wziąłem wszystko co chciałem, bo znowu bym tam coś zamówił.
PENIS METAL
-
Miło, sympatycznie, z wieloma bonusami i w pełni profesjonalnie - nic dodać nic ująć. :)
- Lykantrop
I wydaje całkiem niezłe rzeczy. Count de Nocte można mu wybaczyć... 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Count de Nocte zagrało nawet u Nas kilka ładnych lat temu jako support starego Krabathor. Mam na myśli koncert w Domu Kultury w Ursusie.
- Lykantrop
Też byłem na tym gigu, z tym, że w Burdlu, w Gdańsku. Bardziej mi wtedy zależało na Krabathor i Yattering. Count de Nocte wyglądali jak coverband Ancient... 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Mi tak samo. U nas wtedy jako support zagrał jeszcze Murgost. Natomiast koncert Count de Nocte został bardzo negatywnie oceniony i odebrany statycznie/informacyjnie przez zebranych.
PS Chyba już wystarczy tych dygresji w temacie o IMPETIGO. ;)
PS Chyba już wystarczy tych dygresji w temacie o IMPETIGO. ;)