Mnie się pochwaliłeś, skorzystałem z rady i wczoraj odebrałem paczuszkę. Jeszcze raz dzięki! Wspaniała płyta.Lykantrop pisze:Nie no, ja już to brałem z dobry miech temu i wisiało jeszcze na stronie. Ale chyba w temacie Mariana o lokalizacji szukanych pozycji pochwaliłem się komuś gdzie to można jeszcze dostać i stąd braki. Dzięki Masterfulowi nic się nie uchowa. :-)
N.K.V.D.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: N.K.V.D.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
ZAJEBISTE!
Ktoś/coś jeszcze tworzy w podobnym klimacie?
Ktoś/coś jeszcze tworzy w podobnym klimacie?
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a to jakis rar?? cały czas mozna to kupic za psie pieniadze :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ja.Drone pisze:Kto - oprócz mnie oczywiście - ma tę ich piękną epeczkę "Diktatura"? ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
A mnie coś nie pasuje. Płaskie to, to jakieś trochę. Tak jak EP była zajebista i z początku "Vlast" wydawał mi się prostą kontynuacją drogi obranej na "Diktatura", tak teraz jakoś mnie męczy na dłuższą metę słuchanie debiutu. Nie wiem dlaczego. Może sam fakt badziewnego wydania potęguje to uczucie, hehe. Zdecydowanie bardziej by mi tutaj pasowały zbasowane, tłustsze bity i praca automatu.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
A ja kompletnie nie widzę tutaj analogii. Dwie kompletnie inne bajki, które spaja tylko ten fakt, że Eric maczał/ macza palce w jednej i drugiej.
- Lykantrop
Dobre wieści dla wszystkich, którym nieobce heilowanie. Możecie sobie od razu zamówić 5 piw z radości, że prawie za darmo możecie mieć ostatni N.K.V.D. - http://lss.otwarte24.pl/2927,NKVD-Vlast
Reszcie zalecam w dalszym ciągu wspieranie akcji antyredwatch i uczestnictwo w kolorowych niepodległych.
Reszcie zalecam w dalszym ciągu wspieranie akcji antyredwatch i uczestnictwo w kolorowych niepodległych.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
"Diktatura" była świetna, bo prosta. Tworzący ten projekt gościu się nie patyczkował: wymieszał nawalający blastami automat i nieskomplikowane riffy, dorzucił do tego świetnie wkomponowane wstawki z przemówień, jak na "Die blinde Wissenschaft" np., i otrzymał prosty, kopiący ryj BM. "Hipnotyczny" jest bardzo dobrym określeniem dla tej muzyki. Na LP niestety zaczął już kombinować, silić się na jakieś bardziej skomplikowane aranżacje i to moim zdaniem zabiło pierwszego długograja.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- fistofeles
- starszy świeżak
" onclick="window.open(this.href);return false; włala
- pr0metheus
- zahartowany metalizator