XASTHUR [R.I.P.]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Block69
Re: XASTHUR [R.I.P.]
Przeczytałem ino, że niby last album, całego mi sie nie chce, bo za długie i pewnie nudne. Z tego co pamiętam ten zespół raczej nic ciekawego nie nagrał.
PENIS METAL
Kilka lat temu słyszałem jakieś splity i płytę i mnie wynudziło. W zeszłym miesiącu posłuchałem ostatniej i wynudziła mnie jeszcze bardziej. Nie wuiem, może nie miałem dnia na taką muzykę... Dam jeszcze ostatnią szansę temu projektowi, ale póki co nie znalazłem w tym nic ciekawego. W dodatku naprawdę chciałem doszukać się w tym jakiegoś szlachetnego blackmetalowego minimalizmu, ale to co słyszałem do tej pory nie porwało mnie ani trochę... To już Striborg tą swoją rozjechaną leśną kakofonią robi mi znacznie lepiej.
- Scaarph
xasthur ma tą ogromną wadę, że jest ze stanów, co za tym idzie - jest chujowy. mimo, że jest fajny, to jednak kraj pochodzenia jest dla większości nie do przełknięcia. jakby był z izraela, to wszystko było by cacy.
Amerykański black metal był śmieszny w latach 90-tych kiedy pożeracze hamburgerów, którzy rok wcześniej grali jakiś nudny death metal z tekstami gore nagle stawali się satanistycznymi wikingami z Norwegii
Dzisiaj jest tam już więcej kapel wartych uwagi.

- Scaarph
no właśnie mam wrażenie, że jakiś taki głupi stereotyp pokutuje do dziś.
edit: i dodatkowo broń boże nie mówić, że podoba ci się jakaś kapela usbm, żeby się na pośmiewisko nie wystawiać.
edit: i dodatkowo broń boże nie mówić, że podoba ci się jakaś kapela usbm, żeby się na pośmiewisko nie wystawiać.
- Maleficio
- Kontakt:
- Adrian696
bo ja wiem czy stereotyp.... ile jest tych dobrych amerykańskich BM aktów????
mi na mysl przychodza 4-5... fakt, ze nie sledze sceny, jakos nadzwyczajnie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
mi nawet mniej, pewnie ze 2-3... ale za to jedna z nich to absolutna czołówka black w dzisiejszych czasach.... mowa oczywiście o Nocturnal Blood.Adrian696 pisze:bo ja wiem czy stereotyp.... ile jest tych dobrych amerykańskich BM aktów????
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tak patrząc na obecnego prezydenta jewesa to można powiedzieć, że "Black" powinien być ich towarem eksportowym, coś jak w Norwegii... 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Block69
Ten mit pierdolnął jakiś czas temu. LEVIATHAN, WOLVES IN THE THRONE ROOM, NACHTMYSTIUM, TWILIGHT czy COBALT teraz każdy sie zachwyca.Scaarph pisze:no właśnie mam wrażenie, że jakiś taki głupi stereotyp pokutuje do dziś.
PENIS METAL
- Scaarph
nachtmystium, thilight, leviatan, lurker of chalice, krieg, xasthur, thornspawn, black funeral, judas iscariot, grand belial's key, infernal hatred, von, kult of azazel, aurora borealis, ice, liturgy, absu, agalloch, averse sefira, manticore, black witchery, abazagorath, wotanorden...nie no, nie chce mi się, to tak z wierzchu , co mi pierwsze na klawiaturę wskoczyło (oczywiście nie wszystko to pierwsza liga, ale są to zwyczajnie dobre, solidne zespoły i kropka)Adrian696 pisze:bo ja wiem czy stereotyp.... ile jest tych dobrych amerykańskich BM aktów????

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Judas Iscariot, Black Funeral uważasz za dobre bandy? No bez jajec...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
No kilka baboli wskazał
Nie róbmy offtopa o hamerykańskim blek metalu, ale... CULT OF DAATH rulsuje 

- Scaarph
pewnie. ja lubię.Lykantrop pisze:Judas Iscariot, Black Funeral uważasz za dobre bandy? No bez jajec...
To, że lubisz nie znaczy, że są dobreScaarph pisze:pewnie. ja lubię.Lykantrop pisze:Judas Iscariot, Black Funeral uważasz za dobre bandy? No bez jajec...

*- nie rozwijajmy tego tematu

- Scaarph
no jak chcesz. ja je uważam za dobre. jeśli jakiś omni-byt wpisał kiedyś te kapele do rejestru zespołów chujowych to sorry, nie zdawałem sobie sprawy.
z drugiej strony ja zauważam u siebie tendencję do lubienia takich jakichś wynalazków, co wszyscy mają je za gorsze. takie njiqahdda chociażby
edit: kurwa, profanatica, havohej, weakling... no mnóstwo tego tam mają
z drugiej strony ja zauważam u siebie tendencję do lubienia takich jakichś wynalazków, co wszyscy mają je za gorsze. takie njiqahdda chociażby

edit: kurwa, profanatica, havohej, weakling... no mnóstwo tego tam mają

- Realista
- weteran forumowych bitew
zespół który wydał dwa całkiem ok splity i resztę nudnych albumów...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A tego to sem nie widział, blek metyl dla bezdomnych - jest nisza dobra;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;