ARCHGOAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez valmir[/i]
ja pierdole. stary po raz kolejny robi gówno z tematu. nie masz nic do powiedzenia o archgoat to po co sie produkujesz? [/quote]
akurat w tym temacie były 2 moje posty.po drugie nie chcij zebym zaczął wypisywac nazwy zespołow o których ty nie masz nic do powiedzenia bo ich nie znasz.
ja pierdole. stary po raz kolejny robi gówno z tematu. nie masz nic do powiedzenia o archgoat to po co sie produkujesz? [/quote]
akurat w tym temacie były 2 moje posty.po drugie nie chcij zebym zaczął wypisywac nazwy zespołow o których ty nie masz nic do powiedzenia bo ich nie znasz.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
nastapił pomyłek.to ja jestem szefem. [/quote]
łał
takie to satanistyczno crovleyowe... sam sobie szefem... sam sobie okrętem i dowodzcą...
...okręt Twój płynie dalej... gdzieś tam...
nastapił pomyłek.to ja jestem szefem. [/quote]
łał
takie to satanistyczno crovleyowe... sam sobie szefem... sam sobie okrętem i dowodzcą...
...okręt Twój płynie dalej... gdzieś tam...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
akurat w tym temacie były 2 moje posty.po drugie nie chcij zebym zaczął wypisywac nazwy zespołow o których ty nie masz nic do powiedzenia bo ich nie znasz. [/quote]
a prosze. napierdalaj. jak nie znam to przynajmniej nie udaje, ze jest inaczej i nie zasmiecam tematu.
akurat w tym temacie były 2 moje posty.po drugie nie chcij zebym zaczął wypisywac nazwy zespołow o których ty nie masz nic do powiedzenia bo ich nie znasz. [/quote]
a prosze. napierdalaj. jak nie znam to przynajmniej nie udaje, ze jest inaczej i nie zasmiecam tematu.
controle and abuse
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Próbka jest świetna. Brzmi to niczym miks "Tol Cormpt..." z "The Oath Of Black Blood" + zajebisty deathowy growling. Bardzo ładne połączenie. Przepraszam; bardzo BRZYDKIE połączenie. Czuć Diabła w tych dźwiękach. Coś czego brakuje dziś na zdecydowanej większości "szatańskich" (w założeniach) płyt.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
żeby nie zakładać drugiego topicu:
[quote][i]Debemur Mortii news[/i]
Swedish NÅSTROND inked a deal with DMP for at least 2 albums. Their new opus, Muspellz Synir will be released this autumn on CD/LP. It is with much honour that we will present their new offering, celebrating "the return" of this Dark Entity.
[/quote]
Jesień ostro po kieszeni uderzy...
[quote][i]Debemur Mortii news[/i]
Swedish NÅSTROND inked a deal with DMP for at least 2 albums. Their new opus, Muspellz Synir will be released this autumn on CD/LP. It is with much honour that we will present their new offering, celebrating "the return" of this Dark Entity.
[/quote]
Jesień ostro po kieszeni uderzy...
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt: