MISTERIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- świeżak
Re: MISTERIA
Właśnie mi się przypomniało że była na podkarpaciu kapela co nagrała kawałek "Bestia" Polskie teksty, dobre to było wówczas do wina 

- Scaarph
o, a ja sobie właśnie przypomniałem taki zajebisty zespół jak calvaria, kawałek pt. zaplute ścierwo szczególnie przypadł mi do gustu 

- Castor
- weteran forumowych bitew
Przepraszam bardzo, ale to nie ja założyłem temat o Misterii, więc na prawdę nie wiem o co Ci chodzi. Tower, Aion, Moonlight znam pobieżnie albo wcale, Undish albo Titan Mountain w ogóle nie słyszałem. Powiem szczerze że nie widzę związku z tematem o Misterii. Wiem, chcecie podważyć mój autorytetLykantrop pisze:Wątpię, żeby Castor Tower znał więc temat taki, na szczęście, nie powstanie

Ostatnio zmieniony 06-10-2010, 08:15 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

- Scaarph
jakbyś te hordy znał to i związek byś zauważyłCastor pisze:Powiem szczerze że nie widzę związku z tematem o Misterii.

- Castor
Hordy?? Moonlight to dla Ciebie horda??Scaarph pisze:jakbyś te hordy znał to i związek byś zauważyłCastor pisze:Powiem szczerze że nie widzę związku z tematem o Misterii.
poza tym jakiś czas temu kupiłem sobie kasetkę Tower Mercury, ale do tej pory nie znalazłem czasu by to sobie przyswoić. Nad kupnem Aion też myślałem ale zostawiłem sobie na później. Moonlight mnie nie interesuje tak samo jak Artrosis i Delight.

- Scaarph
weś ić stond mistrzu rozkminyCastor pisze:Hordy?? Moonlight to dla Ciebie horda??Scaarph pisze:jakbyś te hordy znał to i związek byś zauważyłCastor pisze:Powiem szczerze że nie widzę związku z tematem o Misterii.

-
- starszy świeżak
:DDDD
- Castor
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Pamiętam, że na jedynce były koszmarnie fałszujące czyste wokale, z pozostałymi materiałami nie miałem styczności.
- Realista
nie wiem czy to nie była taka stylistykaMajor pisze:Pamiętam, że na jedynce były koszmarnie fałszujące czyste wokale, z pozostałymi materiałami nie miałem styczności.

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Astarot się nazywali:cwajtata pisze:Właśnie mi się przypomniało że była na podkarpaciu kapela co nagrała kawałek "Bestia" Polskie teksty, dobre to było wówczas do wina
http://www.youtube.com/watch?v=ps_A1cpWpy8
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Najprzewielebniejszy
Astarot!!! Własnie niedawno przypomniałem sobie ich demo "Fallen Celebrity"... wytrzymała próbę czasu!
Oby Leszek wpadł na pomysł wznowienia tego na mcd!!!!!!!
Albo winylowej epce!
Oby Leszek wpadł na pomysł wznowienia tego na mcd!!!!!!!
Albo winylowej epce!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- lucass
Zgadza sie. Mam nawet Fallen Celebrity na kasecie z pieknątrup pisze:Astarot się nazywali:cwajtata pisze:Właśnie mi się przypomniało że była na podkarpaciu kapela co nagrała kawałek "Bestia" Polskie teksty, dobre to było wówczas do wina
http://www.youtube.com/watch?v=ps_A1cpWpy8

LEGALISE DRUGS & MURDER
- trup
"(...)Za mrok i czerñ
Za grzeszne życie
Za ostry jak brzytwa
Metalowy dźwięk
Oddajmy jej cześć
Oddajmy duszę
Nieśmiertelnej bestii
I w czerni pokłońmy się jej"
))))
Za grzeszne życie
Za ostry jak brzytwa
Metalowy dźwięk
Oddajmy jej cześć
Oddajmy duszę
Nieśmiertelnej bestii
I w czerni pokłońmy się jej"

- Rattlehead
Też to mam gdzieś na taśmie. W Radiu Rzeszów również to mielili dość często w wiadomej audycjilucass pisze:Zgadza sie. Mam nawet Fallen Celebrity na kasecie z pieknątrup pisze:Astarot się nazywali:cwajtata pisze:Właśnie mi się przypomniało że była na podkarpaciu kapela co nagrała kawałek "Bestia" Polskie teksty, dobre to było wówczas do wina
http://www.youtube.com/watch?v=ps_A1cpWpy8kserowana czarno-białą wkladką:D Bestia była swego czasu mocno katowanym numerem w Radiu Lublin w wiadomej audycji

support music, not rumors
- trup
Polskie teksty w "Bestii" zdecydowanie lepiej brzmią... po angielsku w pozostałych utworach nie dawał gość rady... Jakoś dziwnie dzielił wyrazy
Ale ten zaśpiew/maniera jest cholernie charakterystyczna
rozpoznaje się w mig! No i w zasadzie "Bestia" to najlepszy kawałek na demo
Zaraz za nią "Hunter".

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Co wy macie z tym "Dionysos"? Wszystkie albumy Luksusowych Okultystów przed "The Mother..." to akurat kupa 

Yare Yare Daze
- Scaarph
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ja tam generalnie w ogóle nie łapię fenomenu Lux Occulta 
bardzo lubię Jarka, ale, co nie raz mu już mówiłem, lepszy z niego dziennikarz niż muzyk, a szczególnie wokalista

bardzo lubię Jarka, ale, co nie raz mu już mówiłem, lepszy z niego dziennikarz niż muzyk, a szczególnie wokalista