EPITOME
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EPITOME
Równie dobrze prezentowało się wtedy jeszcze demo Reinfection - Edge of her existence. Słuchałem na przemian, wrażenia niesamowite. Zresztą oba materiały lubię posłuchać do dziś jak mnie najdzie ochota na jakies starocie.
-
- postuje jak opętany!
Może kogoś zainteresują ostatnie wieści z zespołu - ostatnio doszło do małych zmian w składzie (gitara i wokal). Teraz się panowie powoli zabierają za robienie nowej płyty.
-
Jak płyta ukaże się w przyszłym roku to będzie fantastycznie. A kim są nowi muzycy o ile już takowi się znaleźli?
-
- postuje jak opętany!
Znaleźli. Nowy gitarnik to Jun z Halucynogen, na wokal wskoczył Kostek (jak ktoś kojarzy rzeszowskie Necropsy to będzie wiedział co to za zbójnik he he).Nasum pisze: A kim są nowi muzycy o ile już takowi się znaleźli?
Co do płyty, za ich stroną:
We also started to work on our new album which will be titled "TheoROTical".
-
Z wywiadu jaki jest umieszczony w 7 gates można było wyczytać o zbliżajacej się trasie koncertowej po Polsce - docelowo 10 koncertów, co patrząc na to jaki to zespół i jaką wykonuje muzykę może okazać się dość karkołomnym przedsięwzięciem. Sami muzykanci chcą by te koncerty mimo wszystko się odbyły, nie chcą żadnego odwołać, co jak dla mnie byłoby super, bo chętnie bym zobaczył tych zwyroli na scenie. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy, trzymam kciuki.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Muszę znaleźć trochę czasu i nadrobić zaległości z Epitome w końcu.
Destroy your life for Noisecore!
-
- postuje jak opętany!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Podobywowuje mi się bardzo. Kiedy płyta?
-
Podpisuję się pod pytaniem - kiedy wyjdzie płyta? materiał przedstawia się konkretnie, chociaż ostatnia produkcją wysoko postawili poprzeczkę. Jeśli nagrają bardziej chory i brutalny materiał, to będę na kolanach;-) swoją drogą ostatnimi czasy przyspieszyli jeśli chodzi o kolejne płyty - co niezmiernie mnie cieszy.
-
- postuje jak opętany!
Póki co mowa o początku 2013, ale konkretów na razie brak. Materiał zapowiada się znakomicie, wiele wskazuje że zmiażdżą bardziej niż na ostatnich albumach.
-
Jeśli zmiażdzą bardziej niż ostatnio, to będzie to jedna z bardziej wyczekiwanych premier roku 2013, o ile nie nastąpi wcześniej koniec świata;-)
-
Koniec świata jak wszyscy zdążyli zauważyć nie nastąpił, nie wyszła też zapowiadana trasa po Polsce, jest początek roku 2013 i jak na razie nic nie wskazuje na to, by prace nad nową płytą tych rzeźników ruszyły do przodu. Uzbrojony w cierpliwość czekam na godnego następcę Eroticona i wypatruję wszelkich wieści z ich obozu. Jak ktoś coś usłyszy to zapraszam do podzielenia się z pozostałymi użyszkodnikami.
-
- rasowy masterfulowicz
Kostek niszczyl w Necropsy, nie moge przebolec rozpadu tej kapeli bo Straight Hate katowalem ile wlezie przez jakies 3 lata.
KVLT lizania CZASZKI
-
- postuje jak opętany!
@Nasum
Spokojnie, ciut dłuższe czekanie będzie w pełni zrekompensowane jakością. Z koncertami fakt, mogliby coś więcej pograć w Polsce.
Spokojnie, ciut dłuższe czekanie będzie w pełni zrekompensowane jakością. Z koncertami fakt, mogliby coś więcej pograć w Polsce.
-
- postuje jak opętany!
Nagrywanie nowej płyty się opóźnia, więc dla niecierpliwych zapis ostatniego koncertu z Krakowa:
http://www.youtube.com/watch?v=du9LItbL ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=du9LItbL ... e=youtu.be
-
A już myslałem że moje serducho uraduje wieść o dacie premiery nowego krążka.... jeśli wyjdzie to jeszcze w tym roku i nowy long wyda też Dead Infection to polskie podwórko będzie dość ciasne jeśli chodzi o wytypowanie tego najlepszego grindowego materiału. Trzymam kciuki.
-
- postuje jak opętany!
Mały update: zespół do zobaczenia za 1,5 tygodnia w Bielsku. Płyta będzie gdy koleżkowie uzyskają 100% satysfakcji z jakości kawałków. Plan jest prosty - żadnych półproduktów, wypełniaczy, itp. W skrócie: cierpliwości.
-
W cierpliwość jestem już uzbrojony od momentu gdy usłyszałem że panowie coś dłubią, tak więc ok. W sumie fajnie, że nie zamierzają wydać półproduktów, niczego, co nie spełniałoby wyznaczonych przez nich standardów, tym bardziej że ilekroć słucham ich ostatniego dzieła, to zastanawiam się czy uda im się je przeskoczyć. Zastanawia mnie tylko, czy mają już wszystkie numery, i w tej chwili tylko je doszlifowują, albo proces twórczy nadal jest na samym początku?
-
- postuje jak opętany!
Jakieś 2/3 materiału jest zrobione. W kwestii przeskoczenia poprzedniej płyty nie mam żadnych wątpliwości.
-
Zobaczymy. Jeśli ta sztuka im się uda to bedzie to materiał -zabójca.