Może jednak nie?Gore_Obsessed pisze:W tym jest coś nie do odtworzenia współcześnie. Te czasy odeszły bezpowrotnie, wibracje się gdzieś zagubiły.
EXCITER (Can)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: EXCITER (Can)
Ciekawe jak kręte potrafią być ścieżki losu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
http://www.blabbermouth.net/news/video- ... to-alegre/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dają radę panowie.
Dają radę panowie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
dobry zespół
- Gore_Obsessed
"Thrash, Speed, Burn" - kupiłem ze cztery lata temu i właśnie dzisiaj wrzuciłem do wieży. Piękna płyta. Surowa, prosta, klasyczna, energetyczna, prąca do przodu. Tego oczekuję od metalu. Brzmienie ma specyficzne - bez słuchawek można zgubić sporo niuansów i detali.
Najważniejsze jednak, że to kolejny album na którym zmiatali wszystko wokół rozpędzoną ścianą dźwięku.
Niech ten Ricci się streszcza i nie robi takich długich przerw między albumami, bo sześćdziesiątka na karku...
Najważniejsze jednak, że to kolejny album na którym zmiatali wszystko wokół rozpędzoną ścianą dźwięku.
Niech ten Ricci się streszcza i nie robi takich długich przerw między albumami, bo sześćdziesiątka na karku...
-
- weteran forumowych bitew
Sz.Kolego takie pytanie : po 4 latach odsłuchałeś?:)))))) Stanowczo proponuję pierwsze trzy płyty:))) zwłaszcza pierwszą!Gore_Obsessed pisze:"Thrash, Speed, Burn" - kupiłem ze cztery lata temu i właśnie dzisiaj wrzuciłem do wieży. Piękna płyta. Surowa, prosta, klasyczna, energetyczna, prąca do przodu. Tego oczekuję od metalu. Brzmienie ma specyficzne - bez słuchawek można zgubić sporo niuansów i detali.
- Gore_Obsessed
Cztery lata... tak, to chore. Powinienem mieć ze trzy razy mniej płyt w domu i wtedy by styknęło.
Pierwsze płyty... dzięki za rekomendację, ale znam je na pamięć od lat. :-)
Pora rozejrzeć się za "Death machine" i... zapoznać przed końcem dekady.
Pierwsze płyty... dzięki za rekomendację, ale znam je na pamięć od lat. :-)
Pora rozejrzeć się za "Death machine" i... zapoznać przed końcem dekady.
-
- zaczyna szaleć
Jakbyś chciał się pozbyć to daj znać - mnie wciąż nie opuszcza poczucie, że mam płyt zbyt mało :)Gore_Obsessed pisze: Powinienem mieć ze trzy razy mniej płyt w domu i wtedy by styknęło.
- moonfire
Widziałem na FB te Twoje paki. Nic się nie ukryje. :)Maria Konopnicka pisze:Jakbyś chciał się pozbyć to daj znać - mnie wciąż nie opuszcza poczucie, że mam płyt zbyt mało :)Gore_Obsessed pisze: Powinienem mieć ze trzy razy mniej płyt w domu i wtedy by styknęło.
-
- mistrz forumowej ceremonii
:D kurwa, ten to już nigdy nie wyzdrowiejeMaria Konopnicka pisze:Jakbyś chciał się pozbyć to daj znać - mnie wciąż nie opuszcza poczucie, że mam płyt zbyt mało :)Gore_Obsessed pisze: Powinienem mieć ze trzy razy mniej płyt w domu i wtedy by styknęło.
- Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Jaram się jak szczerbaty na suchary! Może częstotliwość wypluwania kolejnych krążków u nich nigdy nie była imponująca, ale jak już coś nagrają to nie ma najmniejszych wątpliwości, że to poniżej pewnego poziomu nie zejdzie. Jedni z niewielu "dziadów", którzy wiedzą jak nigdy poniżej oczekiwań i wysoko zawieszonej poprzeczki nie zejść.