Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No ale ta sytuacja odpowiada chyba muzykom, skoro dalej w tym zespole grają? Myślę, że wiele zespołów metalowych przypomina takie małe przedsiębiorstwa (mimo, że branża niezbyt dochodowaBlock69 pisze: Tym, że członkowie tej kapeli nie mają nic do gadania. Bart G. zajmuje sie wszystkim i decyduje o wszystkim a reszta ma posłusznie wykonywać jego polecenia. Jest na każdej próbie i biada jakby ktoś tam wniósł sobie nawet jednego browara.
A może faktycznie wypili za dużo piwa i dali dupy na koncercie, czy tez innymi słowy po prostu go olali? Na pewno inaczej sprawa wygląda z punktu widzenia kapeli, inaczej okiem organizatora koncertu. "Przewałki" zdarzają się z obu stron - trudno to jednak oceniać, jeśli się w tym nie uczestniczyło...Block69 pisze: Jak organizuje koncerty to też są jaja. Raz goście z LONEWOLF wypili za dużo piwa i ponoć nie zagrali na miare swoich możliwości. Mają ich czekać za ten czyn bardzo surowe konsekwencje. Podobnych przykładów z pierwszej ręki jest mnóstwo. Ich sprawa. Jak podoba im sie taki system to niech tak dalej cisną. Jest to wszystko profesjonalnie robione, prowadzone, organizowane, ale co z tego jak jedzie od tego jakąś ściemą. Zagranicą to łykną, ale nie u nas.
xyyz pisze:Znowu Watain... Kto by po wydaniu CL pomyślał, że to będzie kiedyś taka cepelia.
xyyz pisze:Słucham nowego Woven Hand i trzymam się za głowę. Cienkie jak sik węża!
no i perełka - o Crystal Viperxyyz pisze: w muzyce Jelonka słychać pomysły i szczere emocje które do mnie trafiają.
przypomniałem sobie, dlaczego mam cie za knypaxyyz pisze:Poprzednia mi się podobała i przypuszczam, ze o niej powiedziano by tutaj to samo, więc zapoznam się z chęcią.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
albo do tematu DsOMaleficio pisze:Ten temat powinien być przybity zawsze na topie tego forum...
to proste (Jelonek+Crystal Viper)>>>>>(Woven Hand + Watain)Adrian696 pisze:xyyz pisze:Znowu Watain... Kto by po wydaniu CL pomyślał, że to będzie kiedyś taka cepelia.xyyz pisze:Słucham nowego Woven Hand i trzymam się za głowę. Cienkie jak sik węża!
no i perełka - o Crystal Viperxyyz pisze: w muzyce Jelonka słychać pomysły i szczere emocje które do mnie trafiają.
przypomniałem sobie, dlaczego mam cie za knypaxyyz pisze:Poprzednia mi się podobała i przypuszczam, ze o niej powiedziano by tutaj to samo, więc zapoznam się z chęcią.![]()
![]()
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Nie po to tego Adriana wyciszałem żeby czytać go w cytatach, jednak podziwiam jego czas wniesiony w to, by powynajdywać różne cytaty, szczególnie te, które co bardziej populistycznie tutaj zadziałają. I rozumiem że większość nie miałaby odwagi powiedzieć, że podoba im się coś, co na forum nie jest lubiane, ale trudno.Triceratops pisze:to proste (Jelonek+Crystal Viper)>>>>>(Woven Hand + Watain)Adrian696 pisze:xyyz pisze:Znowu Watain... Kto by po wydaniu CL pomyślał, że to będzie kiedyś taka cepelia.xyyz pisze:Słucham nowego Woven Hand i trzymam się za głowę. Cienkie jak sik węża!
przypomniałem sobie, dlaczego mam cie za knypaxyyz pisze:Poprzednia mi się podobała i przypuszczam, ze o niej powiedziano by tutaj to samo, więc zapoznam się z chęcią.![]()
![]()
No juz przestan marudzic, ja tylko przedstawilem wczesniejsze twoje wypowiedzi w formie rownania, nie rob juz ze mnie takiego sadysty i zwyrodnialca, choc tak naprwade sluchanie Crystal Viper nawet nie daje ci moralnego paszportu do tego. W sumie do niczego nie daje.xyyz pisze:więc tutaj Triceratops mógł się popisać wybiórczością i wybrał to, co pasowało mu do tezy, ale przynajmniej teraz widzę, w jaki sposób prowadzi "dyskusje".
I dziwię się, że taki Triceratops, wiecznie wyśmiewający religijny BM, nagle stał się ich obrońcą, ale widocznie ma w tym interes.
A reszcie polecam czytać co Triceratops odpisze, jestem pewien, że to będzie świetna historia.
Deusk czy jak tam masz w nicku, nie tłumaczę się, a łaskawie wyjaśniam, że ktoś mówi bzdety. Spróbuję jeszcze dziś tej nowej płyty, ale na razie zrobiła na mnie koszmarne wrażenie. Zwłaszcza ten kawałek gdzie rżną z Helloween i w refrenie panna wchodzi w rejestry duetu Chipa i Dale'a.deusk pisze:Xyz czy jak tam masz w nicku, nie tłumacz się. Ja też mam 1 płytę CV i absolutnie mi nie przeszkadza jak sobie ją 2 czy 3 razy w roku puszczę. Wtórne to i nijakie ale niech będzie, że bart gabriel zarobił sobie na mnie, good for him. Ale porównywanie tego do unsun to jest kompletne nieporozumienie chłopaki, nie jest to aż taka cyganeria.